Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li postoji način da se uđe u trag pošiljci koja je stigla u Srbiju?

Na USPS stoji jučerašnji datum i: "Missed delivery - Scheduled for another delivery attempt today", ali u sandučetu nisam našao ništa, niti mi je stigla poruka, pa bih da okrenem nekoga i dogovorim se oko preuzimanja.

Proveri na sajtu nase poste u kojoj je lokalnoj posti (ako vec ne znas) a onda je mozda najbolje da odes i licno podignes paket.

Kako da proverim? Nemam novi broj pošiljke, imam samo onaj koji je pošiljalac dobio kad je poslao iz USA.

edit: našao, hvala!

Poslednja izmena:
Ako broj USPS posiljke pocinje na R, C, V... onda moze da se prati kod nas do urucenja. Brojevi sa L mogu da se prate na USPS sajtu dok ne izadju sa carine a onda dobijaju novi broj. Posle toga se na USPS sajtu vidi samo kada je urucena.

Skapirao. Onda sam na sajtu pošte nađao da može da se ustanovi da postoji neisporučena pošiljka za određenu adresu, bez oznake primaoca ili pošiljaoca, ali i to je bilo sasvim dovoljno.

Posle sam video da si se snasao ali sam ostavio poruku posto ce mozda znaciti jos nekome.

Stigli danas svedjani konacno kao da je islo iz pakistana sunce mu poljubim.

Ne razumem zasto ljudi toliko forsiraju ali, pa ja sve sto mi treba a mogu da nadjem na ebay pre cu da kupim tamo nego na aliju.

http://prntscr.com/f8omgr ovo znaci da je stigao na carinu? Nije valjda da je stigao u rs 11. i jos uvek ide za carinu?

Meni ovo jako sumnjivo izgleda, da je ušlo na carinu oni bi to primili već sutra dan i onda samo produžavali status "PODNOŠENJE NA CAINSKI PREGLED" i to bi se ponavljalo dok zaista ne bi pregledali paket i prosledili ga dalje, ovako izgleda kao da je istovaren iz aviona ali još nije ušao na carinu!
Nešto tu ne štima.

Najverovatnije da carina ne abdejtuje statuse, desavalo se i ranije.

Ali nedelju dana! Ne apdejtuju u ponedeljak jer kasne 1 dan ali ovako dugo da nema promene mislim da nikad nisam video da toliko stoji.

Za NS i NI carinu nema update svaki dan.

E to nisam znao, za BG apdejtuju od utorka do subote tamo negde između ponoći pa do 6 ujutru .

Koliko se prosecno ceka sa Gearbesta da stigne? hvala

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ja preko Netherlands registered post.. ajd hvala

Čovek lepo napisa da je preko unregistered air mail-a a ti pitaš da li je registered post!!!
Neregistrovani paketi često mogu da stignu brže od registrovanih jer za njih nema potrebe evidentiranja u različitim fazama obrade pošiljke po raznim poštama već ga samo "bacaju" dalje...

Uglavnom, šta je ovo sa singapurskom poštom, imam tri broja i ni jedan ne radi!?

Da li kao fizicko lice mogu poskati manji stampac fizickom licu u Ameriku a da ne moram da imsm registrovsnu firmu itd? Znam da su me cimali kad sam slao neke satove..bilo ih je vise komada, a ovo ne znam da li bi zbog gramaze ili neke preprodaje

Nakon 5 dana cutanja, pise da je posiljka danas na otpremi iz Amsterdama do nas.. koliko treba sad cekati sta mislite?? 3-4 dana ili...? hvala

Drugari, čekam bitan paket iz Hong Konga sa full praćenjem (ne samo do izlaska iz zemlje), airmail, normalan TN kod imam švajcarske pošte.

2017-05-16 19:11 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point

Poslednje i jedino ažuriranje bilo je pre 7 dana, da je pošiljka napustila Hong Kong. Treba li da budem zabrinut? Gde je sada? :sceptic:

Da li kao fizicko lice mogu poskati manji stampac fizickom licu u Ameriku a da ne moram da imsm registrovsnu firmu itd? Znam da su me cimali kad sam slao neke satove..bilo ih je vise komada, a ovo ne znam da li bi zbog gramaze ili neke preprodaje
Ako si iz Beograda probaj da posaljes iz poste u Savskoj, tamo ce ti direktno reci da li moze ili ne moze.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Singapurska air mail, stiglo za 14 dana od momenta narucivanja. Za mene je to rekord :) doduše prvi put da sam sa ebay-a naručio jer sam jedino tamo našao ovakve mikroprekidače.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

to je sjajno.. msm jednom i meni tako, uglavnom 25-28 dana

Znaci da će sutra poštar nositi u torbi i ako te nađe na adresi uručiti. Nisi valjda mislio da će poštar u 14 da krene da raznosi poštu

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Нисам мислио ништа јер први пут видим овакав статус. Зато сам и питао...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Treba li da budem zabrinut? Telefon je iz Kong Konga shipped 11. maja.
Jedino ažuriranje koje imam po treking broju je istog dana u istom minutu, i to pre 7 dana:
2017-05-16 19:11 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point
2017-05-16 19:11 Asendia Hong Kong, Arrival at origin border point
2017-05-16 19:11 Asendia Hong Kong, Mailed
Od tada ništa!

Između poslednjeg statusa u Kini i prvog kod nas, kod mene je najviše prošlo 14 dana. Ja ne bih brinuo, još uvek.

^ Hvala! Verovatno jer je tvoja pošiljka išla brodom, dok ova ide avionom.
Umereno narucujem iz Kine, nisam do sad imao ovakvu situaciju za avionske pošiljke, one se vrlo brzo pojave na srpskoj (ili nekoj drugoj) pošti. Ovo je poslato švajcarskom postom (CH na kraju TN).

Sve sto sam narucivao ove godine stizalo je za prosečno 17 dana (bez carinskog pregleda, male stvari, koverte), sa jasnim praćenjem.

jel realno da sam 10.5. narucio preko Gearbesta i da je vec stiglo??? svasta.. cekam poziv sa carine, nazalost

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno