Bilo ko ako zna gde mogu skinuti combinivani factory binary...
za nas model s7 edge a da se ne placa....
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ajde, čekam da neko isproba i javi kako je prošlo tj da li je uspeo da se vrati na SEE ili nije. Probao bih ja, ali ne znam gde udaram od obaveza...Evo upravo lik sa yt odgovorio na pitanje jel moze na ovu foru da ae vraca na SEE...kaze da moze...koliko mu je verovati...
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Cini mi se da su poboljsali bateriju. Meni vredi. :d Sacekajte da se javi jos neko ko je odradio.
Kako da proverim? Imam telefon tek 3 dana a poslednji samsung koji sam imao je bio SIIPa nemam pojma kapiram dao sam pare tolike valjda ce sam doci. Jel se menja knox ako se preko odina flesuje ?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mislio sam na to KAKO da proverim al' sam na kraju skinuo neki knox status sa google prodavnice i sve je ok " my guarantee is valid, Knox status 0x0 "Knox ostaje 0x0 ako flešuješ preko odina zvaničan softver.
Ja sam još na starom dobrom v6:Haha, ja cekam indijance iz Vipa da nam puste apdejt
Za klasu bolja baterija, obično kad dođem s posla mi bude baterija oko 32-35%, posle ovog update-a, sad evo je na 57%. (Ujutro skidam tel s punjaca, 100% bude baterija)Definitivno je bolja baterija sa zadnjim updateom, sad koliko vidjećemo...
Sent from my Galaxy S7
Ne radi i gotovo. Fino je pomoci ali ako nesto nije provjereno onda ode sve. Uveli su knox od s5 kako bi nas korisnike "zastitili"..od samih nas valjda. Root se makne lako ali knox ostaje. Prodao sam bas s7, dosadan mobitel, siguran sam da je super rootan i uz twrp ali necu znatiPa nisam probao na s7, lepo sam napisao da sam radio na s4. Ako hoce da rutuje, nista ga ne kosta da proba
Meni obrnuta situacija. Ne mogu više da sastavim pet sati SOT. Isto Aprilski update.Za klasu bolja baterija, obično kad dođem s posla mi bude baterija oko 32-35%, posle ovog update-a, sad evo je na 57%. (Ujutro skidam tel s punjaca, 100% bude baterija)
Sent from my Galaxy S7
Photoshop [emoji3] [emoji3] salim se,ali ovo ne perfektno [emoji106] [emoji106] [emoji106]Meni ovo stvarno fenomenalno! BT konstantno povezan za smartwatch, sinhronizacija sa 2 naloga, lokacija isključena, osvetljenje na 50% auto (napolju oko 1h na max), 4g oko 1.5hPogledajte prilog 229076Pogledajte prilog 229077Pogledajte prilog 229078
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari