Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Po meni sonijev senzor je bolji.
Vama?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Samsung svetline slike i siri ugao hvata naspram sonija, ceo jedan prozor vise na samsungovoj fotki

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Al jos uvek nema apdejta na vip mrezi, koji kanal ***.

Kako misliš nema apdejta, ja sam telefon uzeo pre desetak dana i odmah mi je ponudio apdejt na Nougat, posle dva dana sam ga i uradio pa mi počeo random restart dok nisam uradio factory reset.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ima li kakvih poboljsanja sa ovim update-om,sta je novo,da li da ga stavim?

Kako misliš nema apdejta, ja sam telefon uzeo pre desetak dana i odmah mi je ponudio apdejt na Nougat, posle dva dana sam ga i uradio pa mi počeo random restart dok nisam uradio factory reset.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Na nugatu sam ja odavno al na februarskom apdejtu. Aprilski odavno izasao, al za nas sa Vipa jos nista..

I ja imam uzet u vipu i cim upalio imao aprilski ponudjen. Doduse nisam odma pustio. Isprobavao ga malo na sestici i sad mi se nekako cini da su mi slike bile ostrije na njoj. Jel se i vama cini il tripujem?

Jeli ovo aprilski update????
ccf1901c74bedc63dd4be685964aeae5.jpg

Šta donosi u poboljsanju dali je pametno da ga instaliram ??

Cini mi se da su poboljsali bateriju. Meni vredi. :d Sacekajte da se javi jos neko ko je odradio.

Aprilski update je odlican.[emoji4]

Ne znam šta da ti kažem. Ja nemam problema sa tim aplikacijama, ali to je verovatno zato što fb otvorim jednom dnevno a messenger samo kad mi smo piše. Instagram manje više redovno kad ubijam neko kratko vreme.
Ono što je sigurno, ako si na SEE, kad staviš neki drugi CSC nećeš bi se moći da se vratiš na SEE (ukoliko ti je to bitno).

a ovaj metod za vracanje na SEE
https://www.youtube.com/watch?v=Jo28cj8KNYc&google_comment_id=z13pf3iohyy4wvdul223un5pysrkgniii04

Ja sam isprobavao ove s8 portovane romove i slično i na 90% baterija očaj, neki drain..
A ovamo gde je dobra baterija neki drugi bagovi..
Vraćam se na stock aprilski australijski za sada

@mladen, isprobavaj, ne znam šta da ti kažem. Ja nisam sve kombinacije isprobao, tako da ostavljam mogućnost da se može vratiti na SEE sa nekog drugog CSC, ali ne znam na koju od ovih silnih zakrpa.

Ja sam isprobavao ove s8 portovane romove i slično i na 90% baterija očaj, neki drain..
A ovamo gde je dobra baterija neki drugi bagovi..
Vraćam se na stock aprilski australijski za sada
I ja isprobax dva s8 portovana ali baterija takodje ocaj,3.5 sata sota,i ja bi stavio aprilski australiski al ne bih da se za*ebem oko roota...inace sam na 2.5 supermanu...baterija i nije nesto.mesano 4g i wifi ne prebacujem 5 sati sota

Pa instaliran je videćemo šta je poboljšano...

I ja isprobax dva s8 portovana ali baterija takodje ocaj,3.5 sata sota,i ja bi stavio aprilski australiski al ne bih da se za*ebem oko roota...inace sam na 2.5 supermanu...baterija i nije nesto.mesano 4g i wifi ne prebacujem 5 sati sota

Nije neka nauka root, imas na YT uputstvo za magisk root, par minuta posla

Ok probacu preko magica onda,ako se ne bude slegao 2.5...stavljam australijanca

I da izgubi garanciju,zasto bi to radio uopste?

Ovo pisem po ne znam koji put. Postoji program trianlge away. Brise sve tragove rutovanja. Rutovo sam s4 i koristio triangle posle. Niko nista nije primetio u servisu

Ovo pisem po ne znam koji put. Postoji program trianlge away. Brise sve tragove rutovanja. Rutovo sam s4 i koristio triangle posle. Niko nista nije primetio u servisu

Nisam znao,hmmm.
Zanimljivo i koristno [emoji1] [emoji1]

Jeste da kasnis samo par godina, ali dobro. Od kad je knox uveden nema triangle away. Napušten program.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Donesem ti S7 i stavim 500e na sto. Ti instaliraj triangle away i vrati knox na nulu da bude u garanciji. Ako uspeš ostaje ti 500e, ako ne uspeš ti dodjes meni 500e. Može?

Nemoj onda neistine pisati, jer će ljudi okinuti knox i izgubiti garanciju.

Vrh Dno