Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

azimuth@@ slazem se al kod mene je sve popaljeno i plus 2g non stop radi signal je dobar ne zalim se i napravim 3sata sot ne igram igrice kuci je na wifi non stop ...koristim osnovne app fb viber instagram messenger to je sve i po koje slikanje

Ja se ne zalim na bateriju, mislim da je ovo zadovoljavajuce
e64c018a2aebc8c45f640e02e955e648.jpg
2aedce4029d9c3985219d666770c4af2.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

@rex12, te aplikacije koje si nabrojao su inače najveći problem na oba živa sistema. Kriminalno su optimizovane iz njima znanog razloga.
Koji telefon uopšte imaš? Edge ili običan S7?
Da sam na tvom mestu, probao bih prvo wipe cache, pa wipe data i ako ni to ne pomogne onda razmišljao o flešovanju.
Ono što mogu da ti kažem u vezi baterije na BTU i XSA jeste da je na mom telefonu podjednako stanje. Sa nekim približno istim i konstantnim korišćenjem izvlačim neke manje više iste rezultate. Razlike u romovima ima, na BTU imaš android pay, na XSA samsung pay i još neku MySamsung aplikaciju. U suštini za nas u Srbiji nebitne razlike, čista kozmetika.

Poslednja izmena:
imam s7edge a to jedine aplikacije koje koristim umereno da kazem uradio sam sve sto si naveo pa rekoh mozda ima neke razlike kada bi flesnuo drugi rom

Ne znam šta da ti kažem. Ja nemam problema sa tim aplikacijama, ali to je verovatno zato što fb otvorim jednom dnevno a messenger samo kad mi smo piše. Instagram manje više redovno kad ubijam neko kratko vreme.
Ono što je sigurno, ako si na SEE, kad staviš neki drugi CSC nećeš bi se moći da se vratiš na SEE (ukoliko ti je to bitno).

Koji je trenutno najbolji firmware za s7e da se ubaci preko odina? Stigao mi je sa nekim G935FXXU1DQBT, koliko mogu da vidim to je neki Greece (vodaphone)

Jos se drzi baterija sot 5h sad ga malo slabije koristim jer vozim, ali i cesto stajem, pa imam vremena da burlam po netu
9b33dcca1d2a67b375281df1d7739165.jpg

Ovo nije moguce da sistem ovako malo zauzima :D
c4297451f1a9ea422d7fc5fc31bda166.jpg
8c19cb3a07ae47e5afc7d6b3e8d590aa.jpg

Stigao mi 1april apdejt i sta vi kazete jel dobar? Da ga stavljam?

Stigao mi je S7 edge G935F, pa da pitam koji nacin je provereno siguran za rutovanje stock 7.0 Nugat roma? Hteo bih da uklonim reklame i jos neki bloat..
Hvala

Jesi gledao na XDA? Tema je verovatno topovana.

Instaliraš Odinom twrp, iz twrp-a instaliraš supersu, i to ti je to.

Sent from my SM-G930F

Ma jesam gledao na xda, vidim da nema autoruta, samo rekoh da proverim ako je neko vec to radio, da budem siguran, znaci procedura je twrp pa supersu zip.

Aj da se i ja prijavim u porodicu ;-).telefon je sve ono sto sam i ocekivao. Uzet u vipu, odma izbacio update, doduse isprve nisam hteo jer se cimao od baterije. Al onda me smorilo sto mi obavestenje stalno tu stajalo i pustio apdejt. I meni je baterija bolja. Ubacio bi i screen shot al ukratko 1 dan 3 sata na bateriji, jos 37 posto, i 4 sata i 15 min screen on. Doduse mahom wifi. I da obicna sedmica je. Samo jedno pitanje. Da li preko kamere ima folijica ili se meni cini?

Au, nemas pojma koliko si me sad spasio hahahahahaha. Imao sam zesci trip da mi je izgrebano staklo kamere i da ce se odlepiti ( ne pitaj zasto..). I sad provalim da ima folija na kameri, posle TRI meseca........

Jel možete da vidite uz pomoć aide64 koji senzor zadnje kamere imate? Sony ili Samsung? Površnim upoređivanjem dva s7e sam došao do zaključka da je samsung senzor nekako bolji( u smislu dinamičkog opsega i oštrine), što mi deluje kao nestvarno jer je sony poznat po vrhunskim senzorima. I ako možete i neku sliku uz model senzora :)

To je Samsungov senzor, jesi li zadovoljan fotografijama/snimcima?

Jel možete da vidite uz pomoć aide64 koji senzor zadnje kamere imate? Sony ili Samsung? Površnim upoređivanjem dva s7e sam došao do zaključka da je samsung senzor nekako bolji( u smislu dinamičkog opsega i oštrine), što mi deluje kao nestvarno jer je sony poznat po vrhunskim senzorima. I ako možete i neku sliku uz model senzora :)
Imam sonijev i na par mesta sam čitao da je bolji od samsunga. Doduše i samsung ima prednosti ali overall sony pobedjuje. Da li je tako ili nije briga me, oba rade posao skroz odlično

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kod mene je Samsungov. Šta znam, meni je sve to isto, odlično rade posao kod god da imaš.

Vec vidim po oglasima na KP kako ovo nabrajaju kao veoma veliku prednost tog primerka...
Btw, Samsung kod mene

I kod mene,kod svih je ugl samsung

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Al jos uvek nema apdejta na vip mrezi, koji kanal ***.

Sony i kod mene, tel iz Telenora, uzet u decembru.

Vrlo slicni,nekako mi se vise svidjaju slike sa Samsungovim senzorom , al svakako razlika vidljiva samo kad se stave jedan do drugog inace su oba odlicna.

Nazad
Vrh Dno