Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nisam mislio da cu ovo ikada napisati...ali aprilski update je perfektan...mob radi like Tic Tac(Clock).[emoji6] [emoji5] [emoji4]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Koliko je star taj telefon? Ja se sećam da je meni s7 kada se pojavio izbacivao oko 5h sot do 50% baterije...sa preostalih 50% je išlo još 2-3h. To je bilo kada se pojavio prvi mesec i nikada više!

Ujedno da pitam, da li je ikako moguće vratiti se na neki stock firmware od pre godinu dana (martovski jel) ukoliko je telefon rutovan? Znam da je samsung od androida 5 uveo da ne može downgrade na svakih par verzija.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne znam koliko je star, kupio sam ga polovnog, u pitanju je s7edge a ne s7, evo kako izgleda sada, jednostavno neće da se potroši :)Screenshot_20170516-044303.pngScreenshot_20170516-044314.png

Sad pogledah garanciju, star je 2 meseca, ja ga imam 5 dana

Poslednja izmena:
@Spanjeli na kom si sec patchu ?
Meni jeziva baterija odjednom, za 15min SoT skinulo 8% baterije na 4g..Ne znam sta mu je odjednom.

Ziveo samsung.
334d31edb705efcf0530f56f755f12c5.jpg
7791d3a233f3cf9ea743b0add589f9be.jpg

Moram da instaliram v7 samo zbog Opušteno :D
Mada je meni v7 radio ok na starom S7E, nisam imao problema, baterija bila bolja, manje je trošio u mirovanju.

Evo meni na 77% sa 5h standby-a :DScreenshot_20170516-123712.png

Jezivo ne znam sta da mu radim, dodje mi da prodam fon. Poceo je da jede ***** posle 2 nedelje..

To jer si pljuvao Samsung , sve oni znaju :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I meni je losa bat na aprilskom

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ma jok, neće oni ništa pomoći. @Opusteno, uzmi flesuj preko Odina neku "proverenu" verziju koja nema te drain-ove... Valjda poljski i australijski su okej, ispravite me ako gresim? Ja sam caletu stavio britanski, ali džaba isto se dešava kao kod tebe...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I šta da im kaže, da jede bateriju i bude bez telefona par nedelja zbog toga? A na bateriju garancija 6m ako se ne varam.

Planiram da konačno zamenim ovaj moj S5 za S7 običan. Sad gledam cene za nove i polovne. Zanimljivi su mi ovi polovni iz Apatina za oko 350 evra.
Kako najlakše biti siguran da to nije slučajno neka kradena roba pa da me posle murija cima da vratim?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ma de da ga nosim u vip pa da mi pametuju 30 dana :D
Moracu australijski preko odina ovo djubre bas jede bateriju, a radio je na pocetku okej..

Mislim da je australijski aprilski jedan od boljih sto se tice baterije, evo meni od jutros, wifi/4g 60/40, ja zadovoljan
(Imam sve najgore aplikacije poput fb, instagram i ostalih zderaca baterije..)
68e0ed436a3da30fc630841f8ab784db.jpg
a871437c98e91bf4a53297f26b4a959c.jpg

Evo i ja da se prikljucim utiscima za SEE aprilski DQD7, zasad drzi bateriju 2 dana opusteno, uz oko 7h SoTa, mada je fon iz februara. Bez roota...bez face, insta, sve preko browsera...
U sustini ako udjem u sledeci dan sa 55% znam da guram 2 dana bez punjenja...
Screenshot_20170516-142740.pngScreenshot_20170516-142755.png

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
A na bateriju garancija 6m ako se ne varam.

Po zakonu mislim da nije tako, zato sto su sealed baterije i ne mozes bez kompletnog otvaranja telefona da je promenis. To je bilo pre na baterije gde mozes opusteno da menjas, sad je sve dve godine.

Jel moze neka pomoc, gde skinuti aprilski i kako odraditi preko odina sve ?
Ako ima neko link da ispratim korake, bio bih mu zahvalan :D

Snasao sam se preko tog linka. Hvala.
Znaci australija se skida.. Jel mora factory posle apdejta ?

Vidim da dosta vas koristi australijski rom, kakva je razlika u odnosu na SEE koji je za nas region...

Nazad
Vrh Dno