Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Kako ga nije sramota ja bas razmisljao o rootu [emoji12] [emoji12] [emoji3]

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pa nisam probao na s7, lepo sam napisao da sam radio na s4. Ako hoce da rutuje, nista ga ne kosta da proba

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nek probaju ljudi [emoji1458]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Evo upravo lik sa yt odgovorio na pitanje jel moze na ovu foru da ae vraca na SEE...kaze da moze...koliko mu je verovati...

Ajde, čekam da neko isproba i javi kako je prošlo tj da li je uspeo da se vrati na SEE ili nije. Probao bih ja, ali ne znam gde udaram od obaveza...

Evo ja sam volian da probam i danas imam vremena....al samo jedno pitanje posto mi je engleaki los....skinuo sam ovaj factoery binary...pre svega uradi se data factory i onda se instalira ovaj binary nakon toga kod lika je btu a ja bi trebao da stavim naravno nas SEE....ako negde gresim neka me neko ispravi pa da krenem da testiram....

Edit: jel moze poslednji SEE ili da idem ma neki stariji 6.0.1?

Poslednja izmena:
Teoretski bi trebao da možeš bilo koji SEE da staviš. Mene buni to što u jednom momentu u Odinu ima samo AP polje popunjeno i pustio je da radi, a u sledećem kadru ima sva polja popunjena (kako bi i trebalo da bude).
Zašto kažem da sam skeptičan za ovo vraćanje, zato što se CSC može lako promeniti na BTU baš kao što je većina nas i uradila u januaru, ali vraćanje na SEE je već pitanje kako će ići..

Teško bez ruta ...
Rut povlači sa sobom Knox 0x1 i gubitak garancije.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

A i kod ovog lika je vracanje BTU to mogu da vratim i bez celog onog procesa jer je BTU singl csc sve do decembra prosle godine...cemu onda sve ono binary i ostala instaliranja...to mi nije nikako jasno....

Ali triangle away, pa to ne radi još od S3 a izašao S8. Čovek izgleda bio zamrznut nekoliko godina [emoji23]

Haha, ja cekam indijance iz Vipa da nam puste apdejt :D

Zašto čekaš? Zašto ne odradiš preko odina? Ja sam bukvalno nakon jednog dana kako sm uzeo telefon, stavio neki poslednji poljski 10. maj firmware sa aprilskom zakrpom i telefon se bukvalno preporodio u smislu baterije i svega ostalog.

Pa nemam pojma kapiram dao sam pare tolike valjda ce sam doci. Jel se menja knox ako se preko odina flesuje ?

Definitivno je bolja baterija sa zadnjim updateom, sad koliko vidjećemo...

Sent from my Galaxy S7

Pa nemam pojma kapiram dao sam pare tolike valjda ce sam doci. Jel se menja knox ako se preko odina flesuje ?

Kako da proverim? Imam telefon tek 3 dana a poslednji samsung koji sam imao je bio SII :D

Meni stigao jutros aprilski, iz Vipa je telefon. Na prvi pogled nema razlike ni u cemu, videcemo kroz par dana.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Knox ostaje 0x0 ako flešuješ preko odina zvaničan softver.
Mislio sam na to KAKO da proverim al' sam na kraju skinuo neki knox status sa google prodavnice i sve je ok " my guarantee is valid, Knox status 0x0 " :)

Uđeš u download mode i to je najbolja provera ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Haha, ja cekam indijance iz Vipa da nam puste apdejt :D

Ja sam još na starom dobrom v6:
c87b7f22a70035b1d2f94401bf102c63.jpg

Definitivno je bolja baterija sa zadnjim updateom, sad koliko vidjećemo...

Sent from my Galaxy S7
Za klasu bolja baterija, obično kad dođem s posla mi bude baterija oko 32-35%, posle ovog update-a, sad evo je na 57%. (Ujutro skidam tel s punjaca, 100% bude baterija)

Sent from my Galaxy S7

Pa nisam probao na s7, lepo sam napisao da sam radio na s4. Ako hoce da rutuje, nista ga ne kosta da proba

Ne radi i gotovo. Fino je pomoci ali ako nesto nije provjereno onda ode sve. Uveli su knox od s5 kako bi nas korisnike "zastitili"..od samih nas valjda. Root se makne lako ali knox ostaje. Prodao sam bas s7, dosadan mobitel, siguran sam da je super rootan i uz twrp ali necu znati :)

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Za klasu bolja baterija, obično kad dođem s posla mi bude baterija oko 32-35%, posle ovog update-a, sad evo je na 57%. (Ujutro skidam tel s punjaca, 100% bude baterija)

Sent from my Galaxy S7
Meni obrnuta situacija. Ne mogu više da sastavim pet sati SOT. Isto Aprilski update.

Poslato sa telefona.

Jel ima nesto da se ugasi jos osim backup-a, android system poceo da mi divlja..

Meni ovo stvarno fenomenalno! BT konstantno povezan za smartwatch, sinhronizacija sa 2 naloga, lokacija isključena, osvetljenje na 50% auto (napolju oko 1h na max), 4g oko 1.5hScreenshot_20170515-230158.jpgScreenshot_20170515-230208.pngScreenshot_20170515-230215.png

Oces reći,ne realno ...

Koliko je star taj telefon? Ja se sećam da je meni s7 kada se pojavio izbacivao oko 5h sot do 50% baterije...sa preostalih 50% je išlo još 2-3h. To je bilo kada se pojavio prvi mesec i nikada više!

Ujedno da pitam, da li je ikako moguće vratiti se na neki stock firmware od pre godinu dana (martovski jel) ukoliko je telefon rutovan? Znam da je samsung od androida 5 uveo da ne može downgrade na svakih par verzija.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno