Dovoljan ti je onaj što ide uz Pro ako si mislio zbog 4K TV-a.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Da. Zbog 60FPS-a najviše
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dovoljan ti je onaj što ide uz Pro ako si mislio zbog 4K TV-a.
Je l mi treba HDMI 2.1 kabal za Pro?
Ni ne treba ti tu pozamašna baza igrača da bi se našao meč bez problema. Prvi TF je imao problema sa dlc mapama jer je jako malo igrača kupilo season pass, ali sada su dlc-ovi besplatni, tako da korisnička baza nije rascepkana.Igra neko Titanfall 2 ? Vredi li uzimati s obzirom da sumnjam da je baza igraca na pozamasnom nivou..
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Ni ne treba ti tu pozamašna baza igrača da bi se našao meč bez problema. Prvi TF je imao problema sa dlc mapama jer je jako malo igrača kupilo season pass, ali sada su dlc-ovi besplatni, tako da korisnička baza nije rascepkana.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Igram Titanfall 2 multiplayer skoro svaki dan.Igra neko Titanfall 2 ? Vredi li uzimati s obzirom da sumnjam da je baza igraca na pozamasnom nivou..
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Igram Titanfall 2 multiplayer skoro svaki dan.
Na ps4 nema nikad problema oko nalazenja bilo kog moda u bilo koje vreme.
Baza igraca je izmedju 9000 i 20000 konstantno i mozes slobodno da pazaris. Igra je vrhunska.
Tako nesto sam ocekivao pre nego sto prelomim 🙂 Hvala.
SP je isto okay, meni licno daleko bolji nego prethodni BO3. IW je porilicno jeftin za novu COD igru, ali meni licno je daleko bolje legacy izdanje (naravno na nekom popustu) jer sadrzi i remasterovan MW koji svakako valja da se jos jednom predje. 🙂 Imam to izdanje i za PC i za PS4 i mogu da kazem da je PS4 verzija obe igre stvarno super, naravno mislim na tehnicku stranu, pogotovo uz pro podrsku.
Mislim da 4K60 HDR trenutno nije podržan nijednim postojećim interfejsom. HDR na 4K zasad može potpuno biti prikazan samo u 30FPS modu. U 60FPS ako igra ima HDR podršku dolazi do kompresije čak i sa full bandwidth kablovima. Tu se vidi da je HDR ipak malo više prilagođen videu, a ne igrama. Bar dok ne dođe 2.1.
Jutros palim Sony i ne mogu da idem online, izbaca mi gresku WS-37307-9, proguglam i vidim da je to greska vezana za banovanje IP adrese od strane Sony-a, pun internet toga, wtf? Uglavnom je rješivo promjenom IP adrese koliko vidim ali problem zna da se vrati. Kontaktiraću ih da vidim koji je ovo đavo...
Jutros palim Sony i ne mogu da idem online, izbaca mi gresku WS-37307-9, proguglam i vidim da je to greska vezana za banovanje IP adrese od strane Sony-a, pun internet toga, wtf? Uglavnom je rješivo promjenom IP adrese koliko vidim ali problem zna da se vrati. Kontaktiraću ih da vidim koji je ovo đavo...
Uglavnom, zvanično saopštenje je ovo:
Suggestion 2: If PSN is online and you receive this error, your IP address has been blocked for activity that violates the PlayStation™Network Terms of Service and User Agreement.
The activity may have been caused by device(s) connected to your home network that may be infected by a computer virus.
We suggest that you perform a virus scan on your devices which may return your access.
Consequently performing a virus scan on all your network connected devices could potentially be effective to improve the situation.
Your ISP has been provided with detailed information, please contact them for further investigation.
Once the matter is resolved, your system will automatically be removed from being blocked.
I ja sam izgleda rešio problem, da ne ureknem ...
Jedan dan video da mi ne radi ni www.paypal.com stranica, a taman trebao da primim neku uplatu, naravno i https://store.playstation.com kad idem preko browsera ne radi tako da sam rešio da opet pozovem provajdera, kažem im šta i kako mi ne radi i onda mi oni rekoše da su mi sad dodelili javnu IP adresu (bila mi je privatna), tako da sad mogu da prolazim i kroz javne udaljene servere. Držali su me iza CG NAT, valjda to rade ovima koji su po njima "nezahtevni" korisnici sa slabijom paketima, meni je 10/1. Evo već 10 dana radi kao sat, uplatio sam napokon i PSN+ na tri meseca
Inače kod mog provajdera fixna IP adresa se doplaćuje 799 dinara
Naravno da ti treba nalog da bi igrao igre u MP, šta više treba ti PS+ pretplata da bi mogao da igraš MP igre.Da li mora odmah po instaliranju konzole da se otvori account za Multiplayer, PS Store itd?
Ocajne 5 od 5 igre..
Prevedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari