Ja sam trazio da mi preporuce neke jeftinije kineske, pa mi je djilkosNS preporucio ove uiisii HM7, a hsvstoned eansear T2. Posto su mi trebale jedne za kevu, narucio sam oba para. Zanimljivo je da su stigle u isti dan, pa sam ih testirao dva dana kako bih video koje mi vise odgovaraju. Na kraju sam odlucio da zadrzim HM7, upravo zbog stvari koje si pricao, daju mi nekako prirodniji zvuk i bolje se ponasaju kada se pusti jaci ton, mada mislim da je to delom zbog toga sto su ove Hm7 ogranicene na negde oko 90-100 decibela a ove einsear su na 110 cini mi se. Male su razlike u kvalitetu medju njima, ali su mi se za nijansu vise svidele uiisii. I meni sw svidja sto daju ujednacen zvuk, ne volim izrazene basove, i bas su mi legle sto se kaze.
Ja sam ih platio 10$, ada su bas pale i stvarno ko god nema sluske neka poruci ove, za taj novac neverovatan kvalitet. Smesna cena stvarno. Neko vreme cu ih koristiti sigurno, skidam uvek audio format ili mp3 320kb/s tako da sam stvarno zadovoljan sa njima. I ja sam narucio sive, sto se izrade tice, ne bih rekao da su "onako", bec i da je izrada sasvim korektna. ne mrse se uopste, bubice su metalne, jedino su mogli ovaj taster za javljanje i pauziranje mogli srecnije da rese. Malo landara, ima zazora...