Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predjoh TLoS sa 3 osvojena trofeja.
Sramota me 🙂 (pritom svako cose sam istrazio i skoro sve nadogradio do kraja)

Sve je stvar navike sto se kontrola tice, ja se igram vec 6 meseci na xboxu (imao sam i pre ps1 i ps2 pa sam imao neki pocetni osecaj na konzoli) i vec mi je lakse da se napucavam npr u CoD u SP na hardened ginem isto kao i na kompu nista drugacije, i sada mi je skroz drugacije kada igram Division na PC-u, malo se izgubio osecaj, a sto se odzivnosti tice da CoD je najbolji za ucenje, GTA mozda i jedan od gorih tu mi radi aim assist, a npr u Wildlands je malo zeznuto zbog 30fps pa je usporenije u odnosu na CoD pa kad predjes s jedne na drugu igru *** bas se oseti. Jer posle duze vremena igranja samo Wildlands rekoh da odigram jednu misiju CoD-a, ma pogubio sam se, sve mi brzo, znaci pogubio sam konce smejao sam se samom sebi [emoji23] tako da ko god kuka sad, sa par meseci druzenja sa konzolom bice to kako treba [emoji6] i da mnogo dobar trip je vibriranje na triggerima, na CoD je to najbolje odradjeno...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Um, a kada padaju bombe ili prolazi tenk pored tebe u BF1 ( i ostalima )? Nema šanse da nanišaniš kako treba koliko se trese pad.....
Verovatno je sličan osećaj i na kb/m :d

Nema F12 na gamepad-u :d

Predjoh TLoS sa 3 osvojena trofeja.
Sramota me 🙂 (pritom svako cose sam istrazio i skoro sve nadogradio do kraja)

Ne brini, ova igra je takva da se ne razbacuje trofejima već veoma obazrivo daruje. I ja sam prešao sa skromnim učinkom od ukupno 8 osvojenih trofeja (6 bronzanih i 2 srebrna), mada nisam nešto ni jurio trofeje. Trofeji u ovakvoj igri i nisu mnogo bitni, bar ne meni. Mnogo je bitnije što dok igraš, uživaš i osećaš da učestvuješ u nečemu vanserijskom i izvanrednom. Bukvalno jedina loša strana ove igre za mene je što diže lestvicu previsoko i što mi posle nje nijedna druga igra nije sasvim odgovarala.

Inače, mnogi trofeji u TLOU nisu ni ostvarivi prilikom prvog prolaska igre nego moraš da ideš na game+. Prošle su dve godine od mog prvog prelaska igre (sve vreme stoji instalirana i ne pada mi na pamet da je brišem) i mislim da ću uskoro da krenem sa new game plus - naravno ne zbog trofeja, nego zbog čistog užitka kakav je igranje TLOU. Pa da dočekamo i drugi deo i da bude podjednako dobar!

Burazer od strica me iscimao da mu dam neki share, jer je na moru, a nije vreme. Za kupanje, pa da igra. Sibnem mu TLOU i on mi posalje kao delovalo je kao OK igra, ali je ispalo da je igra za decu. Nisam ga ni udostojio odgovora 🙂

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vidi se da je pravi stručnjak za video igre 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

A šta se radi sa osvojenim peharima u igrama? Nije mi taj deo načisto.

Nikada se u igrama nisi susreo s achievement-ima/trofejima?

Meni trofeji sluze kao uspomena na igre koje sam igrao.
Bukvalno se emotivno vezujem za njih 🙂

The Division free weekend 4. do 8. na konzolama.

A šta se radi sa osvojenim peharima u igrama? Nije mi taj deo načisto.

Challenge/zadovoljstvo, kako zelis. Ili si u tome ili nisi, tako je sa vecinom. Dodje do te mere da zamrzis igru nekada ako se treba vise puta od pocetka. Ali generalno meni daje svrhu igranja i ulazenja u detalje.

Poslednja izmena:
[emoji38] [emoji38] Kapiram preći igru, različiti nivoi težine, ali trofeji (facepalm)

Pa ako igras igru samo da bi je presao onda to nije to. Bar za mene.
Ja kad igram nesto svaki coskic istrazim,uzivam tih 2-3 sata dnevno koje odvojim za igru.Samim tim trofeji su neka satisfakcija da radis nesto dobro,a ne kao .... samo preletis igru.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ja evo svaku igru iscedim bukvalno do kraja a nikad nisam obracao paznju na te trofeje. Jednostavno ili me sama igra privlaci ili ne

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

wow, ovaj lik 8 godina nije izlazio iz sobe [emoji85]

Sent from my D6603 using Tapatalk

Bolest...

Koja bolest ? [emoji23] Covek se naigrao, ne vidim da je nesto zapostavio I nakon toliko.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Taj lik je extremni primer.

Casual i hardcore igracima su trofeji propratna stvar konzolnog gaminga. Neki trofeje vide kao podsecanje na sta su igrali ranije, neki kao dodatno zadovoljstvo, neki kao nacin da izvuku maksimum iz kupovine [koliko god mogu da priuste sebi] igara, a neki kao izazov.

Sto se platinum trofeja tice, ja na njih obracam paznju samo ako kada predjem igru vidim da je osvajanje tog trofeja lako dostizno... ili ako mi se igra bas svidja pa ionako provodim dosta vremena uz nju. Kad je vec igram, sto se ne bi fokusirao na aspekte igre na koje nisam ni mislio da bi mogli da mi donesu zabavu? Npr, jako sam uzivao u otkljucavanju platine za Wolfenstein: The New Order i Infamous Second Son.

Ja isto dajem fokus za platinu naslovima koji su mi bas legli i mogao bi ih obrnuti bezbroj puta.
ALI 1200 TROFEJA!?! Ipak je uspeo izmedju pauzama da se oženi i napravi decu, i to je nešto ☺️ .

Sent from my D6603 using Tapatalk

Dovoljan ti je onaj što ide uz Pro ako si mislio zbog 4K TV-a.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno