Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Meni je OK na B381.
Mada, sta ja koristim.. messenger, tapatalk i browser.

Ima u recent apps onaj katanac za zakljucavanje aplikacija, kao da ih vise drzi u ram. Na MM-u je to bilo swipe-up(ili swipe-down, ne secam se) na zeljenoj aplikaciji, a na Nougatu je pored X-a(za gasenje), isto u recent apps.

Kakve su vam temperature u CPU-Z?

Deluje mi kao da se malo zagrejao sad, mada mozda su i meni ruke hladne.
Screenshot_20170429-121453.png

Mislim da mu je CPU-Z smetao iz nekog razloga, od kako imam telefon za 6 meseci se bukvalno ni jednom nije zagrejao, ovo je prvi put.

Verovatno do sugave B381 verzije, na drugim verzijama kad sam instalirao CPU-Z definitivno se nije zagrejavao.

Juce i prekjuce sam igrao igrice po par sati, telefon hladan.

Dobra bat. na Nugatu,doduse 95 % vremena na wifi , al opet...

Screenshot_20170429-152533.pngScreenshot_20170429-152515.pngScreenshot_20170429-152548.png

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Moze li custom kernel da pomogne u ram menadžmentu, vidim da ih sad ima na xda

Primetio sam i da počele notifikacije da se gube. Stigne nešto oglasi se telefon i prikaže notifikaciju koja se izgubi posle par sekundi

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Takodje i ja, par puta do sada vec, oglasi se telefon, uzmem ga, ali nikakve poruke nema. Na B370 sam.

zato se ja vracam na MM,samo da mi jos neko potvrdi da li treba da se rutuuje kada se vraca na mm preko twrp?

I meni se desava, ali mi ne smeta, ne desava se cesto. Nisam imao to na B371.

Izgubi mi se notifikacija, ali lampica i dalje svetli pa znam gde da trazim :D
Nije trebalo da instaliramo ovaj B381 :|

I meni se desava, ali mi ne smeta, ne desava se cesto. Nisam imao to na B371.

Izgubi mi se notifikacija, ali lampica i dalje svetli pa znam gde da trazim :D
Nije trebalo da instaliramo ovaj B381 :|
Valjda će biti neke ispravke uskoro nebih da se vraćam na mm

Na lock screen vam ne iskaču notifikacije?

Послато са ME173X уз помоћ Тапатока

Blinka lampica, kad ga otvorim stoji u n.baru... na ikonici broj...sms,. Viber, WA, to jedino i koristim. Stim sto mi samo za SMS pokazuje na zaklj.ekranu. Viber i WA tek kad otkljucam, ali po boji lampice znam sta je stiglo. Jedino mi se ne svidja sto u not.baru vise nece da pokaze dok je zakljucan da ima nesto i sto mi je izbacuje sliku ko je posla( konretno Viber)

Bez ikakve za*ebancije se vratio na B161 sa RollBack fajlom a sad mi skida B371.
Koristio sam RollBack sa mađarskog zvaničnog Huawei sajta ALI ZA VNS-L01 i ROM za VNS-01 B161a pošto je moj SINGLE SIM a njegova prava oznaka je VNS-01.
Pogledajte prilog 227866Pogledajte prilog 227867Pogledajte prilog 227868Pogledajte prilog 227869

Potvrdjujem da ovaj Rollback pod oznakom VNS-L01 radi za modele VNS L21 single sim sa b381 na b161. Onda ubacite firmware isto pod oznakom VNS-L01 C432b161a
Uzgred ja sam vratio na b161, a kad sam vec bio na MM uradio sam dual sim uz pomoc Toolkita, i ubacio b160 preko dload. Firmware L21C432B160 sam isto skinuo sa madjarskog sajta, jer je brz server. Normalno mi je onda odmah prijavio azuriranje na B370 I sve proslo bez problema.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Potvrdjujem da ovaj Rollback pod oznakom VNS-L01 radi za modele VNS L21 single sim sa b381 na b161. Onda ubacite firmware isto pod oznakom VNS-L01 C432b161a
Uzgred ja sam vratio na b161, a kad sam vec bio na MM uradio sam dual sim uz pomoc Toolkita, i ubacio b160 preko dload. Firmware L21C432B160 sam isto skinuo sa madjarskog sajta, jer je brz server. Normalno mi je onda odmah prijavio azuriranje na B370 I sve proslo bez problema.

Pozdrav
A da li radi kada se vraca sa B371 na B161

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja sam vratio sa B381 i ne vidim razlog što nebi sa B371.
Samo pazite na oznake za DUAL i SINGLE jer za DUAL Roolback oznaka je VNS-L21 i koristite za njega ROM L21 B161 sa istog sajta.
Za dual sim mora sa oznakom b160, a za single b161a....

Poslato sa HUAWEI VNS-L21C432B370 uz pomoć Tapatoka

Reko si mi evo baš ga kopiram u dload oko 3gb jel tako?

Valjda, nisam gledao koliko.je. sl tsko.nesto

2.9 valjda tako nešto

3,133gb je dload B161a za single sim

Ja sam vratio sa b381 i ne vidim razlog što nebi i sa b371.Samo pazite na oznake za Dual i Simple SIM,jer je tamo Rollback za DUAL oznaka VNS-L21 i ROM koji se instalira posle VNS-L21 B160.Sve skinite sa istog sajta.

Pozz svima, hteo bih da se zahvalim clanovima foruma koji su mi pomogli oko famoznog nugata tjst download postupka, inace sada sam na b381 i telefon radi bez ikakvog problema, jedino posle restarta pali se nfc, sve ostalo je ok

Pozz svima, hteo bih da se zahvalim clanovima foruma koji su mi pomogli oko famoznog nugata tjst download postupka, inace sada sam na b381 i telefon radi bez ikakvog problema, jedino posle restarta pali se nfc, sve ostalo je ok

Meni se pali NFC i na b370 posle restarta.

Moze li jedno glupo pitanje? Nikako da skapiram, koja je razlika 371 i 381?

Nazad
Vrh Dno