Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Jedan od detaljnijih i boljih testova S8+: https://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-S8-Plus-SM-G955F-Smartphone-Review.213438.0.html

Akcenat nije na kameri (sto je najslabiji deo svakog njihovog review-a, uz slab osvrt na softver) ali zato testiraju neke funkcije kojima mnogi poznati sajtovi/YT-eri ne posvete ni minut u svojim recenzijama ili ih nikada nisu testirali.
Ovo je mozda i najdetaljniji prikaz mogucnosti S8/+ hardvera, bar za sada :) (jedino ce anandtech postaviti nesto slicno)

Izuzetan test. Nešto drugačije, za publiku koju zanima nešto više od MKBHD vrste informacija.

Onaj primer sa slikom drveća i žbunja, tamo je Mate 9 najbolje prošao. Samsung ubedljivo najgori, slika totalni akvarel. LG malo manje a Huawei je najmanje "oštrio". Samsung još napucao tople boje da izgleda dobro slika na SAMOLEDu. Dobro to izgleda, živahno ali je totalni fantasy nema veze sa stvarnim stanjem. Što se vidi kada uslikaš isto to sa krštenim fotoaparatom.

Poslednja izmena:
Uzeo sam S8+ i uređaj (telefon) je baba roga

Za ovo baš treba biti geek da bi nosio ovako po gradu

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Danas sam malo cackao s8 i s8+....jedino sto me odusevilo je kako su displej odradili,prikaz je neverovatan,ostalo onako....ovaj obicni mi je premalen nekako,tj preuzak,dok je plus verzija bolja ali opet nekako uzak....

Nije premali S8. Lomio sam se dva dana da plus zamenim za njega.

Odustao sam od S8 plus. Ostajem na S7e do daljnjeg.
Ipak sam opet promenio mišljenje. Koristio sam par dana uporedo oba telefona, s tim da sam samo S8 plus nosio na poslu. Navikne se čovek brzo na veliki ekran :) Sad mi S7e izgleda mali.

A izgled je tek vrhunski. Kad vidim konkurenciju, posebno 7 plus, kao da imam 5 godina noviji model :)

Poslednja izmena:
Camera Comparison: Galaxy S8 vs. Pixel vs. LG G6
DL- https://drive.google.com/drive/folders/0B1pucPkVkvevYnFXU3BraXpueGM

^ Jedno od prvih poredjenja, verovatno je aktiviranje hdr-a prepusteno auto modu svake kamere.

Stabilizacija kamkordera:
get
Kako je ovo providno namesteno, kao oni rani filmovi dzeki cena

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

[YOUTUBE]BfuhPwaZKnA[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]vl5-mg-8D3g[/YOUTUBE]

Phandroid - Android Forums

Што, мени баш црна боја најбоља ...
Једино је магнет за отиске на овим стакленим леђима, па кад се умаже телефон не личи ни на шта.
Али воле људи стакло *** [emoji3]

Jel ovo sa tvog S8 ili ... ?

To cekamo, kod mene nista, trebalo bi da izadje ta zakrpa za s8 tj mislim da je za azijsko trziste izasla

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pa da ... izašla je za 955N pa sam pomislio da je stigla i za 955F kad je napisao OTA :)

Pa nemam pojma ... meni je ovako baš kako treba.Stapa se nekako sve, kao da je urađen iz komada.
Nema nikakvog prelaza, ne vidi se lajsna jasno baš je nekako infinity display :)
Ni dugmići se skoro ne primećuju, kao neki komad tamnog stakla ... meni je prelep :)

Jel vam se pojavljuje ikonica u notification baru kada konektujete slušalice?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Imam neki osecaj da s8 doata bolji prijem za lte ima nego s7e

903a0b1286f5c987e1a104819416ec2a.jpg

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Malo slabiji prijem 4G signala
Screenshot_20170429-102216.jpg

Sa s7e se ne secam da je izuvkao negde ove brzine, al opet to moze biti to lokacije i mreze

Sa s7e se ne secam da je izuvkao negde ove brzine, al opet to moze biti to lokacije i mreze

HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (3CA) Cat9 450/50 Mbps S7
HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (4CA) Cat16 1024/150 Mbps S8

Sent from trt-mrt

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno