The device's power save feature is being blamed in some cases....http://www.gsmarena.com/some_samsung_galaxy_s8_s8_units_are_randomly_restarting-news-24806.php
Idemo, istorija se ponavlja!!...sad još samo da izbace update i prepolove atonomiju i milina![]()
Ja sam imao S7e stock firmware i nisam imao ni jedan problem. Možda je to vezano za bug nekih aplikacija pa zavisi ko je šta instalirao...Nemam pojma..Mene je služio ok.Pa eto @DARK SIDE to se nije pokazalo ok sa s7 i s7e jel su isti sa prvim firmwerom imali upravo ovaj problem iznenadnog restarta! Nadam se da neće biti opet isto
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Jedino ako si kupio među prvima taj s7e, tj odma u martu kada se pojavio si mogao primetiti tono čemu pričam. I naravno, nije se svakom dešavalo, ali dosta ljudi se žalilo na restart.Ja sam imao S7e stock firmware i nisam imao ni jedan problem. Možda je to vezano za bug nekih aplikacija pa zavisi ko je šta instalirao...Nemam pojma..Mene je služio ok.
Ne mora da zna i jer se testira u jako malem brojuThe device's power save feature is being blamed in some cases....
Suština je opet ono što sam ranije napisao. Ne apdejtujem ništa i nikada nisam imao probleme. Uvek testiraju telefon na verziji pre puštanja u prodaju. I taj OS radi ok. Svaki novi update nije testiran i snosi rizik.
Ne mora da zna i jer se testira u jako malem broju
Testiraju se i baterije pa je N7 bio vatromet
Sent from my SM-G955U using Tapatalk
Ista tako nema ni za software logike jer ne koriste svi ljudi na isti nacin telefon da bi otkrili sve bagove.Kod baterija, nisu sve bile falične pa nisu ni mogli da znaju. A imali su čak i 2 dobavljača baterija.Tako da je to bilo previše varijabilnih za laku proveru. Nije ti ta logika primenljiva na software. Kod programa tj. firmvarew-a, uvek je isti na svakom pre-production telefonu..Tu se lako testira.
Inače, ako je neko Geek onda je to ovaj tip.... Nije normalan
https://www.youtube.com/watch?v=TTp7sc3oyJo
Definitivno nije za korišćenje jednom rukom. S8 je super po tom pitanju ali opet veći ekran...Njakam ovaj S8+ od juce uz S8 i ipak S8 lepse lezi za koriscenje. Sa S8+ imam problema da dohvatim stvari u gornjem delu ekrana, nesigurno ga drzim.
Ja ga koristim jednom rukom pa i lako dohvatam fingertip sensor. Ali realno, ja nisam standardan. Mada, lako softverski, smanjis ekran na četvrtinu otprilike i koristiš jednom rukom.Definitivno nije za korišćenje jednom rukom. S8 je super po tom pitanju ali opet veći ekran...
Ja sam na plus ali i dalje sam u fazonu da ga zamenim za manji.
Koriste neki ljudi i Note jednom rukom ali ja nisam nikada uspevao. S7e mi je neki maksimum. S8 plus nije mnogo veći od njega (zato sam ga i uzeo) ali ekran je ipak osetno veći i nema šanse da dohvatim gornji deo.Ja ga koristim jednom rukom pa i lako dohvatam fingertip sensor. Ali realno, ja nisam standardan. Mada, lako softverski, smanjis ekran na četvrtinu otprilike i koristiš jednom rukom.
finger print. .. koristim za engl, fraze diktafon...pa omane..ne moras da ispravljas ono sto je opste poznato.. A ovaj je trol... klinac...Covek je izneo svoje misljenje. Ne morate odmah da ga napadate.
ps. DARK SIDE ne kaze se fingertip senzor. Ne mogu vise da gledam morao sam da kazem.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
@Gizmo ovo su odlični rezultati! Jel si prešao na tel konačno ili neki test primerak?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Danas sam gledao obadva modela i mislim da cu sacekati note 8 da vidim pre nego sto se odlucim za prelazak na Samsung.Primerci za Vip snimanje, nisam presao jos uvek, niti znam da li bi uzeo s8 ili s8+, niti da li mi je potreban novi telefon pored s7 edge.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari