Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Njakam ovaj S8+ od juce uz S8 i ipak S8 lepse lezi za koriscenje. Sa S8+ imam problema da dohvatim stvari u gornjem delu ekrana, nesigurno ga drzim.

Ma da, uzmi običan. Ide leto treba neki telefon za ugodno korišćenje jednom rukom.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

http://www.gsmarena.com/some_samsung_galaxy_s8_s8_units_are_randomly_restarting-news-24806.php

Idemo, istorija se ponavlja!!...sad još samo da izbace update i prepolove atonomiju i milina :(
The device's power save feature is being blamed in some cases....
Suština je opet ono što sam ranije napisao. Ne apdejtujem ništa i nikada nisam imao probleme. Uvek testiraju telefon na verziji pre puštanja u prodaju. I taj OS radi ok. Svaki novi update nije testiran i snosi rizik.

Poslednja izmena:
Pa eto @DARK SIDE to se nije pokazalo ok sa s7 i s7e jel su isti sa prvim firmwerom imali upravo ovaj problem iznenadnog restarta! Nadam se da neće biti opet isto

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa eto @DARK SIDE to se nije pokazalo ok sa s7 i s7e jel su isti sa prvim firmwerom imali upravo ovaj problem iznenadnog restarta! Nadam se da neće biti opet isto

Ja sam imao S7e stock firmware i nisam imao ni jedan problem. Možda je to vezano za bug nekih aplikacija pa zavisi ko je šta instalirao...Nemam pojma..Mene je služio ok.

Ja sam imao S7e stock firmware i nisam imao ni jedan problem. Možda je to vezano za bug nekih aplikacija pa zavisi ko je šta instalirao...Nemam pojma..Mene je služio ok.
Jedino ako si kupio među prvima taj s7e, tj odma u martu kada se pojavio si mogao primetiti tono čemu pričam. I naravno, nije se svakom dešavalo, ali dosta ljudi se žalilo na restart.

The device's power save feature is being blamed in some cases....
Suština je opet ono što sam ranije napisao. Ne apdejtujem ništa i nikada nisam imao probleme. Uvek testiraju telefon na verziji pre puštanja u prodaju. I taj OS radi ok. Svaki novi update nije testiran i snosi rizik.
Ne mora da zna i jer se testira u jako malem broju
Testiraju se i baterije pa je N7 bio vatromet

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Ne mora da zna i jer se testira u jako malem broju
Testiraju se i baterije pa je N7 bio vatromet

Kod baterija, nisu sve bile falične pa nisu ni mogli da znaju. A imali su čak i 2 dobavljača baterija.Tako da je to bilo previše varijabilnih za laku proveru. Nije ti ta logika primenljiva na software. Kod programa tj. firmvarew-a, uvek je isti na svakom pre-production telefonu..Tu se lako testira.
Inače, ako je neko Geek onda je to ovaj tip.... Nije normalan

https://www.youtube.com/watch?v=TTp7sc3oyJo

Poslednja izmena:
Kod baterija, nisu sve bile falične pa nisu ni mogli da znaju. A imali su čak i 2 dobavljača baterija.Tako da je to bilo previše varijabilnih za laku proveru. Nije ti ta logika primenljiva na software. Kod programa tj. firmvarew-a, uvek je isti na svakom pre-production telefonu..Tu se lako testira.
Inače, ako je neko Geek onda je to ovaj tip.... Nije normalan

https://www.youtube.com/watch?v=TTp7sc3oyJo
Ista tako nema ni za software logike jer ne koriste svi ljudi na isti nacin telefon da bi otkrili sve bagove.
A da ne pominjem to da svaki operater radi posebno update i ima sopstveni bloatware. Recimo Verizon cak ima razlicit settings meni i razlicite opcije od recimo att.
Kao sto je neko na prethodnim stranama okacio kako mu baguje search, meni recimo ne baguje.
Bas iz tog razloga na xda imas razlicite forume za tmobile, sprint, att i verizon
S7e je imao razlicit firmware u zavisnosti od operatera a rekoh bi i da S8 ima
Samsung kad izbaci update to tek ide operateru da ga preradi za svoju verziju telefona.
Tako je u Americi koje je najvece trziste.
Tom logikom mobilni os kao i desktop ne bi imali nikakav upfate jer bi do sad bili usavrseni

Poslednja izmena:
Sve je to lepo,znam jer je notorna cinjenica sve sto si napisao, ali ponavljam. Nikada nisam update, imao sam sve flagship modele zadniih 10 godina. I skoro nikadq probleme. A ti ako mislis da treba, radi update na androidu i spremi se za poveću šansu za battery drain i probleme. To je moje iskustvo, koje nije malo.

Poslednja izmena:
Njakam ovaj S8+ od juce uz S8 i ipak S8 lepse lezi za koriscenje. Sa S8+ imam problema da dohvatim stvari u gornjem delu ekrana, nesigurno ga drzim.
Definitivno nije za korišćenje jednom rukom. S8 je super po tom pitanju ali opet veći ekran...

Ja sam na plus ali i dalje sam u fazonu da ga zamenim za manji.

Definitivno nije za korišćenje jednom rukom. S8 je super po tom pitanju ali opet veći ekran...

Ja sam na plus ali i dalje sam u fazonu da ga zamenim za manji.
Ja ga koristim jednom rukom pa i lako dohvatam fingertip sensor. Ali realno, ja nisam standardan. Mada, lako softverski, smanjis ekran na četvrtinu otprilike i koristiš jednom rukom.

Poslednja izmena:
Samsung Galaxy S8

Ljudi moji, meni je ovaj telefon toliko ruzan da ja to ne mogu da vam opisem, posle citanja vasih komentara, gledanja slika i video snimaka ocekivao sam nesto stvarno revolucionarno, otisao sam da ga kupim, ali sam se totalno razocarao, meni uopste nije legao taj duguljasti izgled i nikako mi se ne bi svidelo da to postane standard.

O citacu otiska prsta da ne pricam, od 10 puta 3 ili 4 puta sam uspeo da ga pogodim.

Sto se samog rada tice, radi super, ali radi super i J7, A5 2017, its...

Posteno da vam kazem, mnogo mi se vise svideo A5 2017 koji je stajao pored S8...

Doduse, mozda sam ja jednostavno staromodan. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Svideće ti se izduženi ekran kad izađe ajfon 8. Ne brini ;)

Ja ga koristim jednom rukom pa i lako dohvatam fingertip sensor. Ali realno, ja nisam standardan. Mada, lako softverski, smanjis ekran na četvrtinu otprilike i koristiš jednom rukom.
Koriste neki ljudi i Note jednom rukom ali ja nisam nikada uspevao. S7e mi je neki maksimum. S8 plus nije mnogo veći od njega (zato sam ga i uzeo) ali ekran je ipak osetno veći i nema šanse da dohvatim gornji deo.

Poslednja izmena:
Covek je izneo svoje misljenje. Ne morate odmah da ga napadate.
ps. DARK SIDE ne kaze se fingertip senzor. Ne mogu vise da gledam morao sam da kazem.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Covek je izneo svoje misljenje. Ne morate odmah da ga napadate.
ps. DARK SIDE ne kaze se fingertip senzor. Ne mogu vise da gledam morao sam da kazem.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
finger print. .. koristim za engl, fraze diktafon...pa omane..ne moras da ispravljas ono sto je opste poznato.. A ovaj je trol... klinac...

Ma neka ga, ima pravo covek da pise, i meni je problem da dohvatim gornji deo ekrana, mora sa obe ruke i evo posle par dana moram reci da sve radi fluidno samo mi baterija traje za 30,-40% krace nego na s7e na zalost

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Očekivano za onoliki ekran i manji kapacitet baterije, nema tu šta!

Pa nije bas 30-40 u stvari zavisi sta radiš
Kod mene 10-20 posto slabije
Juče sam imao npr 4 sata i 58 minuta razgovora i 4 SOT
Ostalo još 20 posto uveče

GALAXY S8+

Ja nisam primetio značajno manju autonomiju ali meni je na S7e baterija malo oslabila posle godinu dana.

S8+

Prilozi

• Screenshot_20170430-125032.png
    Screenshot_20170430-125032.png
    149.7 KB · Pregleda: 287
  • Screenshot_20170430-125039.png
    Screenshot_20170430-125039.png
    61.3 KB · Pregleda: 301
ja se vrtim oko 7 SOT a nisam pogasio procese i dodatni shit u fonu..

@Gizmo ovo su odlični rezultati! Jel si prešao na tel konačno ili neki test primerak?

800$ VS 360$ ,speed test

[youtube]4EkLOIwvdc0[/youtube]

U cenu nije ukljucena samo brzina softwarea. Vec i ceo hardware.
Isto tako kupis auto od 30k i izdrzi 10 god, pokvari se 7 puta u medjuvremenu i kupis pored Yuga za daleko manje para pa izdrzi 50god :D

Ja ne znam da l iko kupuje Samsung zbog Softwarea. Vec iskljucivo zbog toga sto je iz godine u godinu najbolje uklopljeni android telefon

@Gizmo ovo su odlični rezultati! Jel si prešao na tel konačno ili neki test primerak?

Primerci za Vip snimanje, nisam presao jos uvek, niti znam da li bi uzeo s8 ili s8+, niti da li mi je potreban novi telefon pored s7 edge.

Primerci za Vip snimanje, nisam presao jos uvek, niti znam da li bi uzeo s8 ili s8+, niti da li mi je potreban novi telefon pored s7 edge.
Danas sam gledao obadva modela i mislim da cu sacekati note 8 da vidim pre nego sto se odlucim za prelazak na Samsung. :)

Poslato sa HUAWEI NXT-L29 uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno