Par puta mi se desilo da sam naisao na besplatne promocije (tipa besplatnih mesec dana koriscenja LinkedIn-a), ali je to zahtevalo da se registrujem, sto podrazumeva unos broja neke platne kartice (iako se nista ne placa, samo je potrebno da se unese broj da bi promocija mogla da se iskoristi).
Ja ne posedujem nijednu od tih kartica. Postoji li nacin da se ovo prevazidje? Kada sam kopirao neke bezveze brojeve dobio sam poruku da takva platna kartica nije aktivna.
Jao... ja prvo razmisljam da napisem "preskoci, prevara je", a onda shvatim da ovo nije tema o prepaid karticama(otvorena u drugom tabu
)
Odes u Intesu, uzmes besplatno Visa Electron i tako dobijes.
Ne. Nista ne treba osim obicnog deviznog, njenog. Cak ne mora nista na racunu da stoji.
Svi ozbiljniji sajtove bas ne koriste 3D Secure, jer cuvaju podatke (tipa PayPal, Amazon, itd.), i onda nemaju pravo da koriste 3D Secure.To je to,nisam dobio ali hvala sto si okacio.Samo zameni ovo "imacete mogucnost " sa " moracete" ,jer svi iole relevatni sajtovi pogotovo servisi za placanje tipa skrill neteller paypal itd koriste tu vrstu zastite.
Ako nemas priliva/odliva na/sa tekuci i nemas nista na tekucem, ne kosta te nista. Ne skida se ispod 0.@alfaunits za Intesa Internet.Samo nisam te dobro skontao.Kako ne placam ako sta?nema priliva?Najjeftiniji je ovaj klasicni osnovni od 125din mesecno x12 dakle 1500 godisnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari