Djolepn
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.06.2014
- Poena
- 200
Šta ti fali na 381Postoji li rollback sa 381 na 371?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Šta ti fali na 381Postoji li rollback sa 381 na 371?
Evo i moja malenkost da proba da pomogne...@Miki195 evo kako stoji, ostao samo whatsapp da refresuje u pozadini sve ostalo iskljuceno.Na to sam i ja sumnjao ali i dalje isto, cak sam bio i sve iskljucio pa opet stand by trosi mnogo baterije.![]()
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Nije master reset nego factory reset. Drugo što da ne? 2,5 munuta da se sve podesi posle factory resets.I hvala, zaboravio sam nick ko mi je odgovarao za vremensku prognozu... I dalje mi pravi isti bag, ali mi ne pada na pamet master reset zbog toga.
Evo sada potrosnja posle gledanja 2-3h youtuba i kucaknja poruka.Moguce je to sto ti kazes.A jutros nije koristen od 8h do 14h popodne povremeno koristen eto da odgovorim ovde i malo sms poruka.Moguce je to sto ti kazes da je tako.Ali zar je moguce onda kada ga ostavim i ne koristim potrosi vise baterije nego kada ga koristim?Evo i moja malenkost da proba da pomogne...
Ako sam dobro shvatio, to je app koja pokazuje % u standby... Na prethodnom postu ti je batera 96%, standby na 40% a ko ne varam? Koliko dugo ti je ukljucen? Pretpostavljam da ga nisi koristio neko vreme, i da verovatno zato pokazuje veliki %... Meni je na 86% pokazivao 10,96% a aktivan je bio nekih 9h... Sto znaci da je u standby-u i ostale app potrosile 14% baterije... A od tih 14%, na sam standby je otislo 11%, sto bi znacilo da je za 9h na standby otislo samo 1,6%. Evo sad je bat na 68%, a cell standby je pao na 8,84%... Zakljucak, sto ga vise koristis, manji % ti stoji na cell stendby... Barem ja tako shvatio, ako ne gresim i ako ti je samo ta app problem za potrosnju bat.
Dobro, "greska u koracima"Nije master reset nego factory reset. Drugo što da ne? 2,5 munuta da se sve podesi posle factory resets.
@okmomak
Moguce i da mi signal zeza, jer ovde okolina BG-a gde sam sada gubi se signal cas je na 2G mrezi pa na 4G i tako varira uvek signal.Nikada nije pun signal uvek se gubi.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ja do sad nisam sreo nekog sa P9 Lite da mu je telefon SIM zakljucan. Ako kupujes od VIP, budi siguran da je otkljucan. VIP ne zakljucava telefone. Samo proveri zasigurno da bude Build C432, a ne C66.Aha, ok.
Jednostavno, imam osećaj, ako budem otišao do neke poslovnice, i pitao prvog prodavca, da neće znati da mi da odgovor, ili će reći, da su naravno zakljucani.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Šta si ti zakomplikovao toliko? :dZahvaljujem se Alexxxu na strpljenju i pomoci,muka je uraditi rolback tek tako sa b381 na MM. Znaci nije isto vracanje sa beta verzije i ovog sada Nugata. Zavrzlama je sa Toolkitom(koji je budi receno u ovom slucaju bezvredan).
Za povratak na MM treba otkljucati bootloader,flesovati TWRP,ubaciti OEM c432 i flesovati firmver b16x. Ako sam nesto propustio Alexxx nek ispravi. Toolkit ne pomaze osim otkljucavanja bootloadera,sve drugo ide iz CMD i ADBa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari