Ne igram ni ja neke igrice, ali bi mi 3gb tako dobro dosli sad kad se javlja problem sa Nougat na 2gb verziju. RAM nije samo za igrice, stankovic82. Vise RAM, telefon bolje dise. Isto kao kod PC-ja.Neću na P8 Lite, a 2gb,ili 3gb mi nesto ne igra ulogu. Ne igram igrice. Bitno mi je da je kvalitet izrade, na zadovaljavajucem nivou, i da fino radi.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Mozda, imam Nexus 5X, on ima 2gb, i nemam problema, telefon "dise". Zato kažem, meni je i 2gb dovoljno.
Ok, najbolje bi bilo, da ljudi, koji imaju ovaj telefon, kažu, kako im radi, i da li je to dovoljno.
Ok, najbolje bi bilo, da ljudi, koji imaju ovaj telefon, kažu, kako im radi, i da li je to dovoljno.
Pa otprilike,korisnik sam,kao i ti.
Ne previse zahtevan,ne otvaram sto aplikacija,koje rade istovremeno,ne igram igrice.
Telefon koristim za surf,gledanje nekih klipova na YT,tapatalk...
Najbitiniji mi je kvalitet izrade,i neka dugotajnost.
Da ne bude ono,sve je to lepo,na papiru,ali u stvarnosti problemi.
Meni na MM ovaj moj sa 2GB RAM radi odlično s obzirom koliko ga mrcvarim, dok za Nougat na ovom uređaju mogu da potvrdim da je trenutno 2GB malo. Možda ga još optimizuju narednim apdejtovima.Nema ubeđivanja, samo lična iskustva.
Filip512 kaže da mu fino radi.
Da je 3gb bolje od 2 to stoji, i tu nema govora.
Ma to oni namerno da bi smo prešli na P10 lite. :dGlupost, ali dobro.
Da li ima, jos neke razlike, ili je razlika samo u količini memorije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari