Pozdrav, novi sam na forumu. Imam model L21- c432b161 , kupljen je od jednog momka, tako da ne znam od kog je operatora ili je iz radnje. Jos nisam dobio oficijalni update. Trenutno sam na haloo mrezi. Da li trebam namjestiti nesto u podesavanjima jer vidim da svima stize update na verziji c432 ili da jos cekam. Ili jednostavno da uradim prrko FF, na verziju b371??
Iz paketa fleshuj prvo TWRP a onda preko njega samo rootujes I tu sa Twrp zavrsavas. Vracas se u toolkit uui opciju dual sim (samo se tako zove, ali tu mozes svasta nesto da konverujes) i za Oeminfo I Custombin ako zelis SS onda bolje skini sa njegovog google driva. Tu u paketu nisam siguran da je to Oem za SS, mada je paket za SS, moze da se desi da je to oem za konverziju u dual sim.Ajde nesto pametno osim flesovao sam zadnji firmver i sada imam P11 .
Ako neko ima pojma (nadam se da ima) za Toolkit.
Posle instalacije ubacis pacakge u Packages folder za vns l21 c432 ovo Pogledajte prilog 227648 i onda install packages?
Naravno trenutno pitam za moj slucaj posle rolbacka sa b371 zaglavio sam na vns l21 nrd90m. Ovo gore treba da flesuje custom.bin i oem.info posto je to u paketu? To je u paketu Pogledajte prilog 227649
Idi u menadzer telefona pa na zaključavanje aplikacija i tu će da ti ponudi kako ćeš da zaključavašKako ide opcija zakljucavanja aplikacija pomocu otiska?
Baterija nešto slabija (na MM 7h SOT bez problema, na N nešto preko 5h istim korišćenjem).Dali se isplati nadograditi na Nougat? Sve vise citam kako ljudi kukaju da im baterija manje traje, da baguje i sl. Pa se vracaju nazad na B16x i td. Ako je sve ovo tacno, ja bi updater na OFF i terao bi sa MM. Kakvo je vase iskustvo sa Nougat?
@Aleksandar72 u MM to je u Phone Manager.
Vidi, mislim da je razumljivo da malo vise trosi bateriju. Ja se iskreno i pitam kako su oni uspeli da naprave Nougat+EMUI 5 za telefon koji ima samo 2gb RAM. Ali ako je kako neki kazu (sa MM trajala mi je baterija 2 dana, posle azuriranja 1 dan), to je vec previse i to je ono sto me zabrinjava. Ne bih da sutra radim rollback, zbog garancije.Baterija nešto slabija (na MM 7h SOT bez problema, na N nešto preko 5h istim korišćenjem).
Ne barata baš najbolje memorijom jer posle par dana i ako nema pokrenutih app slobodna memorija se drastično smanji.
Ima nekih sitnih UI bugova koji ne smetaju pri upotrebi ali umeju da bockaju oči.
Ba B371 kamera užasno spora, otvara i do 10s. Galerija isto. Na B381 je to sređeno.
Ostalo što se mene tiče je ok.![]()
Izvini Ali ne znam Poljski. Sta da gleda?Sta je to toliki problem nastao oko rollback-a sa verzije B381? Isto je Nougat 7.0/5.0. I ja istu koristim ali nemam nameru da se vracam nazad radi testiranja.
Probajte sa ovog sajta ko ima problem. Skrolujte na dole i ima taj tranzicioni fajlic i full stock firmware.
http://consumer.huawei.com/pl/support/mobile-phones/p9lite-pl-sup.htm
Skroluj to do kraja dole gde su prikaceni fajlovi. Ne interesuje te ovaj silni tekst.
I meni je cak bio test key, cak mi prebacio model u generic_a15 kada sam mutio sa telefonom oko bete. Fazon je da ne gledate sta pise u about kad flesujete tranzicioni fajl. Moze da pise sta hoce. Odradite i drugi korak, u dload firmware, on ce instalirati, odraditi sam od sebe factory reset i bezbedni ste. Probaj.
B370 i B371Gledam sad se piše o 381, šta je sa 371?
Jel to zvanični update ili ne?
Na telefonima mojih ćerki radi odlično 371, ne vidim što bih nešto menjao?
Ovo što dobijaju u MTS i VIP OTA update, koji je njegov broj?
Evo posle nekog vremena na b370 da napisem nesto..
SoT mi isti kao na MM
Kamera i galerija normalno rade
Slobodan ram bude u pocetku na oko 1.1gb, vremenom opadne ali sam primetio da se u jednom trenutku sam vrati na oko 1gb i onda ponovo opada (na 700-800) sto je sasvim ok.. a i kad bude neki multitasking, nisam primetio da telefon koci ili usporeno radi..
Od mene cista desetka![]()
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Aj pošto već pišete o tome, ja sam danas odradio rollback ca B381 na C161 bez problema sa rollback fajlom.![]()
Sa prvim fajlom je NRD90M aposle kad odradis sa tri dugmeta bude C900I jeste odradjeno prvi put kada sam ga vracao sa b361 tako i sve proslo kako treba. cak je isto kao i sada bio NRD90M (mada covekl napisao tamo da treba da bude C900). Sada je posle flesovanja rolbek fila problem. Jednostavno bilo koji vns l21c432 bxxx javlja gresku posle 5%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari