Juce sam kupio Samsung Galaxy S8 i primetio sam da nemam opciju Video Call.
Da li neko ima Galaxy S8 i da li postoji ova opcija?
Za sada jos uvek imam 7+ i s8 (dok jedan ne "ode").
Ono sto mene jos uvek drzi na iP pored dosta prednosti koje su na strani S8 je taj iOS, aplikacije koje koristim na iOS i uskladjenost celog sistema.
A kad ga okrenes sa zanje strane ko kineska igrackica od 2$
Steta sto se nisu malo potrudili oko te zadnje strane. Ovako deluje kao nalepljena bez ikakve ideje...
Ne razumem opravdanje klasicna Samsung ledja. Kad su mogli prednji deo da promene mogli su i zadnji. MI6 je pozadi bas lepo odradjen npr
ne slazem se.Pozadi je hi tech izgleda,svidja mi se, a nema aluminijum backplate, jer bi blokirao wireless charging.. Telefon izgleda mrak iz svakog ugla..A kad ga okrenes sa zanje strane ko kineska igrackica od 2$![]()
Steta sto se nisu malo potrudili oko te zadnje strane. Ovako deluje kao nalepljena bez ikakve ideje...
Zar je moguće da na benchmark forumu ljudima glavno pitanje bude izgled leđa a ne skrolovanje u oborenoj rezoluciji koje sam okačio a niko nije komentarisao [emoji23]
To je u Samsung threadovima zabranjena tema![]()
To je u Samsung threadovima zabranjena tema![]()
Actual in-app performance on the Galaxy S8 is not great. The Google Pixel raised the bar for what smooth Android performance looks like, and the Galaxy S8 just can't keep up.
moze da bude sramota samo ako je Samsung developer za te aplikacije.Optimizovace to u narednom periodu developeri.I pritom ovo:
Sramota za telefon koji je izašao pola godine kasnije i to sa dosta boljim hardverom.
Sramota za telefon koji je izašao pola godine kasnije i to sa dosta boljim hardverom.
Pocketnow kamera review
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari