Da li je neko ko je rezervisao preko VIP dobio S8/+?
Hvala za video. Definitivno je + velik za mene.
Zamolio bih za poređenje između S8 i 7+? Znam da si imao 7+ i iznenadih se kada sam video oglas... Kamera, zvuk u toku razgovora, veličina i baterija.
Za sada jos uvek imam 7+ i s8 (dok jedan ne "ode").
Sto se tice kamere, po mojoj proceni s8 u dnevnim uslovima pravi kvalitetnije fotografije, prednost 7+ su realnije boje. Kada su uslovi slabijeg osvetljenja 7+ je za nijansu u prednosti.
Sve u svemu, meni su obe kamere vrh kada su telefoni u pitanju i ne bih imao nista protiv bilo koju da koristim u narednom periodu.
Zvuk u toku razgovora je dosta bolji na s8, ja ne znam sta Apple po tom pitanju radi ali skoro sve android flagship telefone koje sam probao u poslednje dve godine bili su bolji po ovom pitanju od iPhone uredjaja. Ranije (pre dve i vise godina) svaki iP uredjaj je bio sinonim za dobar tj kvalitetan zvuk tokom razgovora (pored BlackBerry najbolji). Sada zaostaju, primetio sam da postoji i razlika u kvalitetu na ovom polju izmedju razlicitih jedinica istog modela.
Bateriju ne mogu da komentarisem jos uvek, bar ne detaljno, za sada se vidi da je na 7+ bolja autonomija (gledajuci brzinu opadanja procenata baterije pri koriscenju).
Prvi put da mi se jedan Samsung vise svidja od iP uredjaja
🙂 cak je izgled sw sada doteran pa je celokupan dozivljaj pri koriscenju telefona dignut na jedan nivo vise.
Displej je izuzetan na S8, iako nije los na 7+, vidno je da je u svakom aspektu displej S8ice u prednosti.
Ono sto mene jos uvek drzi na iP pored dosta prednosti koje su na strani S8 je taj iOS, aplikacije koje koristim na iOS i uskladjenost celog sistema.