Često su me pitali: " kako je tebi tako dobar SOT?"- odgovor je prost. Nikada ne ažuriram sistemski softver na Šljamsungu.Evo aprilska zakrpa i poboljšanja![]()
![]()
![]()
GALAXY S8+
Sto ne odgovorite čoveku, lepo vas je zamolio nekoliko putaAj da probam i treći put ... treća sreća
Dakle ... da li je neko od kolega/članova foruma koji su dobili telefone iz MTS-a primetili da im je nalepnica ispod crne nalepnice na boku isečena, tj. da li je kutija prethodno otvorena ili ste sami sekli tu drugu nalepnicu da bi ste otvorili kutiju aparata (dobili ste fabrički neotvorenu kutiju)?
Molim bilo koga da mi odgovori. Hvala
Pogledajte prilog 227298
Ova nalepnica ... da li vam je bila čitava?
Sto ne odgovorite čoveku, lepo vas je zamolio nekoliko puta
Ko je dobio neka vas lepo služi. Ja razmišljam...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Kralju! Baš htedoh da kažem ljudima da par dana koriste tel sa pristiglim firmwerom tj da ne žure sa apdejtom istoga da mogu posle da uporede koliko su ih zakinuli sa nadogradnjama posle par meseciČesto su me pitali: " kako je tebi tako dobar SOT?"- odgovor je prost. Nikada ne ažuriram sistemski softver na Šljamsungu.
Ja sam morao da isecem nalepnicu kako bih otvorio kutiju.
Btw, uzeo sam s8 jer me smorio veliki telefon (7+), odlicno lezi u ruci, jedino me autonomija plasi videcemo![]()
Može li neko da mi kaže zašto bi Samsung namerno na tek izbačeni model izbacio nadogradnju softwera sa kojom bi sjebao ukupne performanse uređaja? Nema nikakve logike u tome što pišete.
Još jednom ne govorim ovo za korisnike S7 modela gde ima smisla da se sjebu performanse kako bi naterao korisnika da pređe na noviji model.
Može li neko da mi kaže zašto bi Samsung namerno na tek izbačeni model izbacio nadogradnju softwera sa kojom bi sjebao ukupne performanse uređaja? Nema nikakve logike u tome što pišete.
Još jednom ne govorim ovo za korisnike S7 modela gde ima smisla da se sjebu performanse kako bi naterao korisnika da pređe na noviji model.
Poslato sa telefona.
Kralju! Baš htedoh da kažem ljudima da par dana koriste tel sa pristiglim firmwerom tj da ne žure sa apdejtom istoga da mogu posle da uporede koliko su ih zakinuli sa nadogradnjama posle par meseci![]()
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
imao sam s7e, s6, s5...svaki drugi update je ispravljao battery drainNikada nisam primetio da mi update smanji autonomiju baterije ili uspori telefon. S7e i posle upgrade na Nougat radi odlično.
To je bilo nekad, kod Note 2 i S4...
Mogao si da okacis pored opisa, sliku koliko je ekran bio upaljen i dijagram kako ide baterija
Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
baterije sa 2 god starosti normalno gube solidan procenat kapaciteta. ..na svakom telefonu..Evo uzet cemo radne sate kao primjer jer tad skoro identicne funkcije telefoni obavljaju, mogu reci da mi se skoro duplo sporije trosi baterija gledajuci po procentima. Naravno sad mi je na S8 nova baterija skroz a na S6 edge 2 godine stara, bas je puno oslabila, nadam se da nece biti isti slucaj na S8.
Zivotni vek baterije je 700-800 punjenja(optimalni kapacitet), a ona polako i konstantno slabi, svakim punjenjem i praznjenjem.Moj utisak je drugačiji, posle godinu ipo čini mi se da je baterija ista kao i prvog dana, isto vreme korišćenja, isti sot iste aplikacije.....pre bih rekao da vam se vremenom nakupi nekih pozadinskih procesa koji guše bateriju, baterija vremenom oslabi ali tek posle nekih 2-3 godine ili 800-1000 ciklusa punjenja
Moj utisak je drugačiji, posle godinu ipo čini mi se da je baterija ista kao i prvog dana, isto vreme korišćenja, isti sot iste aplikacije.....pre bih rekao da vam se vremenom nakupi nekih pozadinskih procesa koji guše bateriju, baterija vremenom oslabi ali tek posle nekih 2-3 godine ili 800-1000 ciklusa punjenja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari