Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Čestitam svima na novim mašinama.

Jel možete vi koji ste dobili uređaje da probate kameru i iznesete utiske, mislim baš na video jer na svim testovima kamere na YouTube-u deluje nekako čudno, kao da ima baš izražen jello effect
imas primere video na benchmark sajtu kao i review fona...u nocnom rezimu je isto njesra kao i s7...kad je u pitanju postprocessing..

Sent from my SM-P900 using Tapatalk

imas primere video na benchmark sajtu kao i review fona...u nocnom rezimu je isto njesra kao i s7...kad je u pitanju postprocessing..

Upravo o tome i pričam, gledao sam i test na benchu, nemoguće da niko to ne vidi, previše plivanja [emoji46]

Malopre sam video telefon uzivo. Na prvu loptu, telefon je od napred stvarno vau, mnogo bolje izgleda to nego preko slika i klipova. Pozadi je tesko njesra

Pokušao sam da snimim korišćenje S8+ sa mojom malom šakom :) link

Jos bolje ako ne moze da se koristi u voznji. Muka mi je od likova koji voze i listaju stikere na viberu.
Elem, jesu li oba stakla gg5?

Taj na koji se svi kunu da ga nisu videli još od galaxy S trojke ... taj futuristički efekat posle , sapuna i flastera ... efekat koji čini da ostali ekrani telefona izgledaju smešno pored S8 i S8+ . . . [emoji41]

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
da izgleda modernije od svih sadasnjih flagship modela- izgleda.( moje misljenje).Kad ga stavis u gumeni opanak onda te bas briga kako izgleda. Onda ti ostaje samo osecaj da imas mali telefon sa ogromnim ekranom zbog screen to body ratio, brz cpu, solidna interna memorija od 64gb, BT 5.0,...itd...

Poslednja izmena:
Zašto bi vozili i koristili telefon? Rizikujete da se desi nesto sto ne treba.

Pored toga sto sam gledao S8, video sam i P10 crne boje. S8 mnogo bolje izgleda napred,stvarno neobicno nesto,dok je P10 bolji od pozadi.

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Danas sam malo cackao u Uscu S8 kao i plus. Respect totalni za sve, ali mesto za fingerprint senzor je kriminal, imam ogromne sake i na s8+ nema sanse da lezerno pogodis isti iz prve. Momak iz Samsunga, koji je bio tu pored, mi je sugerisao da je akcenat na iris skeneru, mada nisam siguran kako bi to funkcionisalo u mom slucaju, posto nosim i sociva i naocare

Inače ovaj S CLEAR je urađen perfektno

GALAXY S8+

Vi koji ste uzeli plus verziju, da li vam deluje prevelik odnosno mozete li ga koristiti jednom rukom?

Inače ovaj S CLEAR je urađen perfektno

GALAXY S8+
Koja mu je cena? I ja ga planiram. inače evo kod mene fotke..Brat uzeo s8.Sestra s8plus :) ...S8 za šaku vrh. Plus može ali po nekada mora sa 2 ...
HTv8v45.jpg

Definitivno je S8 bolji za šaku. Plus je predugačak da bi se sve funkcije koristio jednom rukom ali poruke i pozive može bez problema, kao i na S7e.

Probao i jedan i drugi s8 +perfektno
Naravno svako ima svoj ukus

GALAXY S8+

Na svakom coveru koji ima poklopac urađeno je ili gumiran neki materijal ili gumiran premaz kao kod clear view covera.Sjajno, nema više ogrebotina po ekranu kao kod covera prethodnih generacija,oduševio sam se.

Niko da mi odgovori od ovih koji su dobili iz MTS-a. da li vam je telefon bio otvoren tj. kutija telefona? Hvala

Aj ako se neko bude igrao sa iris skenerom, a nosi naocare, neka proba da li radi kako treba i sa naocarima i bez. Sta mislite, koliko ce biti S8+ na oglasima za jedno mesec dana? :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Aj ako se neko bude igrao sa iris skenerom, a nosi naocare, neka proba da li radi kako treba i sa naocarima i bez. Sta mislite, koliko ce biti S8+ na oglasima za jedno mesec dana? :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Iris - njesra I sa naočarima i bez
Fingerprint - njesra
Ali zato face recognition radi besprekorno u svim uslovima

GALAXY S8+

Iris - njesra I sa naočarima i bez
Fingerprint - njesra
Ali zato face recognition radi besprekorno u svim uslovima

GALAXY S8+

+1 isti utisak sam i ja stekao, oni klipovi sto sam gledao od note 7, ispadne da instant dok se pri s8 čeka neko vreme i mora lepo da se nameste oči...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Face racognition je igračka

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa nije 2160p...? 1440p je kao i do sad. I tih 5.8" su površinski kao 5.5" u standardnom formatu. Znači baterija kao na Note5 uz manji ekran, verovatno i štedljiviji, i verovatno štedljiviji soc
Kako to 5.8" povrsinski isto kao 5.5"? :) mislio si 5.8" edge isto kao 5.5" no edge?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Znam da radi, samo se zavara slikom bez problema. Po meni je daleko bolje rešenje namestiti šifru ili fp, kupiti neki samsung sat (može i tipa običan gearfit za 50ak eura) i staviti u trusted devices.

Ta opcija je na nivou tagovanja na fejsu..

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Znam da radi, samo se zavara slikom bez problema. Po meni je daleko bolje rešenje namestiti šifru ili fp, kupiti neki samsung sat (može i tipa običan gearfit za 50ak eura) i staviti u trusted devices.

Pa imam i sat i u trusted sam stavio i auto
Inače konačno mogu da se zamene mesta ovim tasterima

Inače telefon mnogo bolje leži u ruci nego s7 edge

GALAXY S8+

Poslednja izmena od urednika:
Ne razumem. 5.8" je ceca povrsina od 5.5".

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno