zava1974
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2005
- Poena
- 680
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
Voleo bih da mi neko sem "vizualne lepote" objasni objektivnu prednost nezaludnosti dualedge ekrana kod mobilnog telefona ... ali da bude potkrepljena činjenicama a ne marketingom.
Mislim da smo već apsolvirali sve feng-šuije koje Samsung izvodi kako sa svojim televizorima da bi ih prodao, tako i sa ostalim proizvodima...
I za kraj, stvarno bi bilo nerealno i nadrealno očekivati od najvećeg svetskog proizvođača i prodavca televizora i telefona da u svoj vodeći telefon ne stavi najkvalitetniji displej koji proizvodi
Meni se dopada ovakav blaži edge kao kod S8.Dopada mi se da ulazim u neke aplikacija prevlačenjem palca preko ivice.Dopada mi se i to što nije strogo kockast i oštar na ivicama, mada mi je po izgledu Note 7 savršen, a niko ne može da ti da objektivnu prednost dualedge ekrana jer je to subjektivan osećaj/potreba/prednost/mana ...
To što Samsung izvodi , izvode i svi drugi industrijski giganti a niko ne brani ni tebi da praktikuješ feng shui ako misliš da će to doprineti boljoj prodaji tvoje robe.
I za kraj stvarno sramota što je Samsung razvio/napravio i implementirao najbolji displej u svoj novi telefon posle debakla sa Note 7 ...
Poslednja izmena: