Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Coa TA je sada nebitan, bitan ne samo rasplet situacije. UASF ce biti realnost osim ako se pre toga ne podeli na dva dela novcic.

@Eddie ma sta raste, to je samo redovno variranje. Udario si mi zisku, ja ocekivao skocilo bar na 98 pa jos pomislim da ce toogood da ubode. Pomislio sam da se desilo nesto :d

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

f2pool se pojacava se majnerima koje nije poslao...dakle idemo gore...za sada

TA je zapravo krucijalan a "vesti" su tu da zbune. Kada bi gledali samo TA bez sugestija nikad ne bismo ostali bagholderi. Vazi za velike konje sa velikim volumeom i istorijom. Jel mislite da se segwit drama pojavila bas kada po TA treba da se predje u sledeci nivo? Samo su smislili pokrice za neminovnost. Sa druge strane, zasto mislite da kinezima ne odgovara visoka ltc cena? Sa trece strane, kitovima, trgovcima i pilicarima veoma odgovara nestabilnost i varijacije. Sa cetvrte strane, ovo samo kida zivce starim bagholderima. I na kraju, uzmite u obzir ipak $ cenu, nije puno dana u istoriji ovog shitcoina bila ovolika...

E to ja govorim vec par dana.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Ovo ispade ko spanska serija :D

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

I to govorim usmeno kome stignem spansko turska

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Svima odgovara visoka ce a osim onoga ko novcic nema. Ali nece ga u ovom trenutku niko pumpati dok ne vidimo sta ce biti sa segwit-om. Za sada ne idemo gore. Dali ce cena uspeti da se odrzi oko 900 ili ce pasti to ne znam, mada realnije mi ne da padne jos jedan stepenik. Dok ja ne vidim razlog da skoci ne ulazim nazad. Vi kako hocete.

f2pool se pojacava se majnerima koje nije poslao...dakle idemo gore...za sada

F2Pool se pojacao 10% i trenutni hash koji imamo je 64%. Trenutno broj blokova za segwit je 71% i pada. Da bi to nesto donelo prevagu f2pool mora da duplira svoju snagu. Mozda ni to ne bude dovoljno i pod uslovom da se konkurencija ne pojacava.
citaj: ne idemo gore ;)

Poslednja izmena:
Ja izasao na 12.4$, ne mogu vise da se kidam, cekao sam godinama da izvucem pare koje sam ulozio u LTC i na kraju vrlo malo zaradio.

Ako neko hoce da kupi BTC-E CODE neka mi se javi, da ne bacam i na withdraw pare.

Odoh malo da ratujem na drugim frontovima, pokusam sa arbitrazom.

A vama ekipo srecno, mozda jednog dana i dostigne 100$ kao sto smo pricali pre par godina ;)

Mislim da prerano dizes ruke i da je to greska. Na lepoj si cifri izasao ali mislim da je prerano da napustas LTC. Tek krece da se zahuktava. Prati sta se desava, imaces lepu priliku dobro da zaradis ;)

Meni je u naredna dva sata pa do veceras kasno u noc prst na obaracu.
Ocekujem extremnije gore ili dole.

Druze da ti kazem neko moje misljenje o celoj situaciji: Sve ovo sto mi sad radimo je cisto KOCKANJE.

Mi mislimo da imamo neku kontrolu, pratimo vesti, grafikone, cifre ali to je sve iluzija jer par glavnih igraca kontrolisu sve i uvek su nekoliko koraka ispred nas.

U pocetku je bilo drugacije ali su *******i igraci namirisali novac, dosli pa pretvorili ovo u nesto sasvim drugo.

Pokupi te pare, idi stavi na neku utakmicu, bar ces da se kidas samo 90min :D

Ja izasao na 12.4$, ne mogu vise da se kidam, cekao sam godinama da izvucem pare koje sam ulozio u LTC i na kraju vrlo malo zaradio.

Ako neko hoce da kupi BTC-E CODE neka mi se javi, da ne bacam i na withdraw pare.

Odoh malo da ratujem na drugim frontovima, pokusam sa arbitrazom.

A vama ekipo srecno, mozda jednog dana i dostigne 100$ kao sto smo pricali pre par godina ;)

Sledeci put nemoj to go*no da kupujes. Sacekaj da se BTC ugrobari sa cenom pa uzmi njega. A ugrobariti znaci 300-350$.

I silazimo jos...Saj je bio u pravu.

Ja sam izasao 100% na 0,01 i nisam nezadovoljan.

Videcemo da li i kada uletati opet.

Posle izlaska stavim buy order na 0,00777...ali sam ga sada povukao, deluje da ce jos ispod da ide.

Poslednja izmena:
Nemoj da bude da nisam rekao na koju ce stranu. Manite se iluzija i mastanja, jasno je da od segwita nema nista za sada. Kad krene uasf bice skoka, tada cemo svi da se vracamo. Nagurace se cena preko 100 lagano.

Jos nije veliki pad :) cekamo ispod 800 to je padina...ovo je sve jos u ravni jucerasnjeg

Izašao iz digitalnih valuta, ćao/zdravo...nema se više živaca i vremena za ovo!

Ako LTC opet nekad u budućnosti slučajno zvizne na 3-4e, obavestite me da kupim par stotina :wave:

TA je zapravo krucijalan a "vesti" su tu da zbune. Kada bi gledali samo TA bez sugestija nikad ne bismo ostali bagholderi. Vazi za velike konje sa velikim volumeom i istorijom. Jel mislite da se segwit drama pojavila bas kada po TA treba da se predje u sledeci nivo? Samo su smislili pokrice za neminovnost. Sa druge strane, zasto mislite da kinezima ne odgovara visoka ltc cena? Sa trece strane, kitovima, trgovcima i pilicarima veoma odgovara nestabilnost i varijacije. Sa cetvrte strane, ovo samo kida zivce starim bagholderima. I na kraju, uzmite u obzir ipak $ cenu, nije puno dana u istoriji ovog shitcoina bila ovolika...

Ne razumes koliko je velika spletka oko bitcoina i pokusaja kontrole kineza mininga i sad developinga, litecoin je ti samo coleteral damage..........
iskreno ako ubace extened block za koji im ne treba concenzus jer je soft fork, potrebno im je samo 51% minera da ga proguraju oni su tada BTC 100% centralizovali sto preko mininga sto preko kontrolisanog developinga samo funkcija koje njima donose korist (kontrola bloka preko koje kontrolisu fee koji sav 100% ide njima)

BTC kao jihan coin buducnost nema, core tim ma kakav bio nece u takvim coinu ucestvovati i samo je pitanje forka ili prelaska na nesto novo

LTC ako se progura segwit moze biti prelazno resenje u borbi core vs kina jihan & roger ver

Ne razumes koliko je velika spletka oko bitcoina i pokusaja kontrole kineza mininga i sad developinga, litecoin je ti samo coleteral damage..........
iskreno ako ubace extened block za koji im ne treba concenzus jer je soft fork, potrebno im je samo 51% minera da ga proguraju oni su tada BTC 100% centralizovali sto preko mininga sto preko kontrolisanog developinga samo funkcija koje njima donose korist (kontrola bloka preko koje kontrolisu fee koji sav 100% ide njima)

BTC kao jihan coin buducnost nema, core tim ma kakav bio nece u takvim coinu ucestvovati i samo je pitanje forka ili prelaska na nesto novo

LTC ako se progura segwit moze biti prelazno resenje u borbi core vs kina jihan & roger ver

Pa nema tu sta. Ako hoce neko drugi da kontrolise, neka odresi kesu, razvije efikasnije asice, proizvede dovljnu kolicinu i proda. Ili podeli dzabe. Ja u taj altruizam i borbu za "opste dobro" ne verujem ni gram. Sta sad, krivo im sto je Kinez marljivo radio i ulagao u svoj biznis. Normalno je da nece da menja nesto sto mu donosi korist, a ako je vredno truda i ulaganja, lako ce se naci finansijer kontra napada, barem para ima koliko hoces na ovom svetu.

Inace, sto se LTC-a tice, ne deluje lepo...

Estimated Next Difficulty: 133,940 (+30.97%)

Poslednja izmena:
Jos nije veliki pad :) cekamo ispod 800 to je padina...ovo je sve jos u ravni jucerasnjeg
800 ti padina a 840 je daleko od toga? :D
Danima pricam sta ce se desiti a ti zacorio skroz. Nisam ti pricao da se pravim pametan nesto ds otvoris oci i da vidis sta se desava.
Ali opet to je samo trenutno. Borba traje, ima sanse da se nesto resi, nece to za 2 dana. Ima vremena da se udje ponovo po dosta nizoj ceni.
Ne treba ocajavati, ne treba odustajati. Pogotovu ne sada kada se rese je sprema.
@Proday, neka si izasao ali polako sa zivcima. Smiri se, iskuliraj par dana i prati situaciju.

@B0ban ispraznio malo ;)

Baš zato sam i izašao da ne bih više pratio situaciju ;) Sretno vama bilo...najjaci samo opstaju (i najsretniji)!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa nema tu sta. Ako hoce neko drugi da kontrolise, neka odresi kesu, razvije efikasnije asice, proizvede dovljnu kolicinu i proda. Ili podeli dzabe. Ja u taj altruizam i borbu za "opste dobro" ne verujem ni gram. Sta sad, krivo im sto je Kinez marljivo radio i ulagao u svoj biznis. Normalno je da nece da menja nesto sto mu donosi korist, a ako je vredno truda i ulaganja, lako ce se naci finansijer kontra napada, barem para ima koliko hoces na ovom svetu.

Inace, sto se LTC-a tice, ne deluje lepo...

Estimated Next Difficulty: 133,940 (+30.97%)

Pa tacno ali kinezi imaju direkne veze sa tsmc i slicnima... nije to toliko prosto, ali ako uspeju da nemetnu centralizaciju BTC on je svoju putanju zavrsio...

ne verujem u teorije zavere ali neki misle da i jihan i roger ver neko gura bas iz tog interesa da prisvoji bitcoin

Poslednja izmena:
Ma daj sta ti je, cemu nervoza? Opusti se. Ne kosta te nista da pratis sta se desava.
Meni je ovo postala takva opustencija da ne mozes da zamislis. Danas dobar soma i po, sutra puknem soma, ne uzbudim se. Na poslu me gledaju kolege i krste se i non stop vicu, povlaci pare, povlaci pare :d
Meni to kao igrica. Kad mi treba lova ja povucem, kad mi ne treba ja se igram, trgujem pomalo. Sada se posebno ne nerviram oko ltc-a jer sam sve to i ocekivao. LTC ce ici gore, ovo je samo privremeno, odraz trenutne situacije.

Pa tacno ali kinezi imaju direkne veze sa tsmc i slicnima... nije to toliko prosto, ali ako uspeju da nemetnu centralizaciju BTC on je svoju putanju zavrsio...

ne verujem u teorije zavere ali neki misle da i jihan i roger ver neko gura bas iz tog interesa da prisvoji bitcoin

Ja mislim da nikome, a pogotovo kineskim minerima nije u interesu da ruse BTC na bilo kakav nacin. Pad cene, gubitak popularnosti, mozda zatvaranje vrata menjacnica i banaka itd su reakcije koje bi usledile, i sta ce onda sa svojim asicima? Dakle ovo je samo jedna u nizu mnogih manipulacija koje sluze da se palimo i da oni koji su nesto sakupili to i prodaju, kako bi se pokrenula lavina prodaje a kreatori drame, koji su prvi i prodali da kupe nazad...Jasno je da je asic moc, ali neko sa dovoljno novca napravice monopol i sa gpu coinima, jer sa ogromnim diffom nece biti isplativ majning nikome sem velikim rudarima. Doduse GPU znamo svi koliko kosta pa se da izracunati nekakva kalkulacija, za asice nemamo pojma posto su i mogu li se kupiti, zvanicne cene su potpuno nebitne i verovatno daleko od pravih. Bez obzira na moj stav o kinezima a pogotovo kineskim majnerima, mislim da su dramu ovog puta ipak zakuvali neki drugi, kojima se zapravo ne svidja to sto kinezi drze veci deo mreze i na taj nacin imaju, odnosno mogli bi imati kontrolu nad celim ekosistemom. E taj drugi neko zeli da napravi raspad ovde i da niskom cenom BTC-a zbog FUD-a, smanjenjem prometa odnosno fee-va upropasti konezima posao u koji su realno ulozili mnogo miliona dolara koje ce ko zna kada vratiti, a to namerava da postigne sa mnogo manje novca nego sto bi mu trebalo da u fer trci stigne kineze sopstvenom infrastrukturom. Hoce da ih zahebe i drugi put. Prvi put su im uvalili skupe coine, a sada hoce da im obezvrede biznis i da iste te coine uzmu nazad mnogo jeftinije. Hebiga, ne moze tako.

Poslednja izmena:
Pa vidi ti drugi ne zele da promovisu bitcoin kao decentralizovanu valutu ako kinez ima 100% mininga i ako kinez odredjuje kako ce developing ici, to jednostvano nema nista sa idejom bitcoin-a koji se gura

Veruj mi da takva valuta se moze unistiti za 24h, neka nova ce je naslediti jer kineska ideja je ******stina i ludost

Ja takodje verujem da vecina kineza ovo zna, ali je jihan preko bitmain0a toliko mocan da svi mineri cute jer od istog kupuju direktno po specijalnim cenama......

Jihan j ejdnostavno jedan ludak koji misli da je bitcoin kineski sto je inace totalno ludost koja ce ga forkovat na 2-3 coina i oni ce 100% izgubiti, bice prinudjeni da kopaju core chain na primer koji ce biti UASF regulisan ......

Inace masa ljudi zamera Core-u sto ne zauzme drasticniji stav, kao one budale anarhisticne na riddit/btc (ludaci masovni)

Poslednja izmena:
Kako cete sve pozaboravljati ovo kada budemo na 30-40$ :) naravno do tog momenta mora da se odpetlja ova manipulativna PR ideja sa LTCom i BTCom. Sada vec mirise na pad @Saj...mislim sada ga lepo cekam na ispod 800 :)

ne zelim da razgaljujem pricu ali sve je ovo isti tim koji se dogovorio igre loseg i dobrog policajca :)

Previse su nas zavalili u fundamentalnu analizu Kinezi i bojim se da necemo ni znati kada ce se odbiti ali ce uskoro!

Vrh Dno