Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je*eni Homeland

roknuli ubedljivo najboljeg lika u seriji

Mislim da posle ovoga nemam zasto vise da pratim Homeland.

Nijedan lik mi nije vise nimalo simpatican,osim pomenutog u spoileru, a i prica mi je i u ovoj a i u prethodnim sezonama suvise prezvakana i prepeglana.

Toliko da je vec izbledela...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

^pa bilo bi trula da ga drze onako osakacenog i dalje u seriji.

Expanse 12-ica vr'

Homeland batalio posle druge mislim. Pocetak serije i sama radnja mi je bila ok, ovo posle me uopšte nije zanimalo.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

^pa bilo bi trula da ga drze onako osakacenog i dalje u seriji.

Expanse 12-ica vr'
mozda osakacen ali i tako osakacen uspeo je da razbije zaveru.
Osim toga pricao sam u toku prosle sezone da mi se nije svidelo sta rade sa njegovim likom i pretpostavio sam da ce ga eliminisati ali mi je opet ispalo nekako bledo

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Into the badlands bi bio sjajan u netflix ili can HBO produkciji zato sto AMC ne interesuje jos jedan veliki projekat zato je ovo samo mini serija. Btw vas "dva" bacate sjajne Homeland spojlere 😀

Poslednja izmena:
^verovatno.

Mada se skok u budzetu vidi u drugoj sezoni (ne drasticno ali je primetno) + povecali su broj epizoda. I ovako je odlicna serija, bas onako sa gustom je gledam.

Na kraju krajeva mozda je i bolje kao britanci, do 10 epizoda po sezoni, par sezona da se zaokruzi prica i dok se nije kvalitet razredio i fajront.

I The Walking Dead je krenuo sa 6 epizoda u prvoj sezoni ali im je velika gledanost ocigledno udarila u glavu.

Into the Badlands nece postici tu gledanost pa se nadam da ce imati kraj kada mu bude vreme.

Ja sam u ponedeljak ujutru (u 4, u isto vreme kada se emitovala u Americi) gledao na AMC Srbija (naravno bez prevoda),
jel to stalno tako ili je ovo bio izuzetak?

Poslednja izmena:
AMC često kreće sa malim brojem epizoda u prvoj sezoni. Tako je i Breaking Bad imao samo 7 epizoda.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Gledam ovaj Fortitude, navuko se načisto. Kako je počela druga sezona reko, s.anje kako su ih povezali, međutim ok ispade.
Nego, rusko selo, Vukobejina. Ne mogu da se otmem utisku da je neko naš kumovao nazivu. Šteta što nije išao do kraja 🙂

Ova poslednja epizoda Strebera me je dobro nasmejala....nisam mislio da cu skoro to reci za TBBT ali su me demantovali....

Steta sto su ovakve epizode postale retkost

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Billions sve bolja i bolja. Biće ovde ludilo do kraja sezone 🙂

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ova poslednja epizoda Strebera me je dobro nasmejala....nisam mislio da cu skoro to reci za TBBT ali su me demantovali....
Steta sto su ovakve epizode postale retkost
Osim za klinca, meni je epizoda bas smor 😉 Osecao sam se kao Penny i Lenard kada moraju da precute Sheldonu 🙂

Kakav je crtani Avatar The Last Airbender?

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Dobar Expanse, mada mi se više dopala prethodna epizoda. Vidi se da pumpaju pred poslednju gde ćemo sigurno videti neke state-of-the-art efekte na delu, nešto grandiozno u vizuelnom smislu. Uz obavezan cliffhanger.

@markos89

Deciji je, meni se svideo (poceo da gledam sa sinovcem, on odustao posle prve sezone a ja odgledao do kraja 🙂 ).
Ako ti se bude svideo, obavezno odgledaj i The Legend of Korra to je prakticno nastavak, desava se 70-ak godina posle Avatar-a.

adamche hvala,stavljam na skidanje!

Preporuka za norvešku seriju Okupacija,1 sezona ima 10ep. i uživao sam u svakoj epizodi.

adamche hvala,stavljam na skidanje!

Odgledaj prvih nekoliko epizoda pa ako ti se svidi nastavi.
Ako ti se svidi serija nikako nemoj da gledas igrani film (The Last Airbender) zato sto je djubre i pokriva samo polovinu serije
(bio je u planu i drugi deo ali od toga nece biti nista).

Ima li neko preporuku za serije tipa Black Mirror ili Inside No. 9, da se bave sličnim temama i da je svaka epizoda za sebe?

Poslednja izmena:
Evo odgledao i ja 8 epizodu zvanu Kingmaker, grmi cepa prži. Kakvih zadnjih 10 minuta.

Meni Billions je onako, bas "mweh" posle prve sezone... Moze da se gleda ali nije nista posebno. Vise bih stavio u zanr "bogataske krimi drame"... Nervira me ono povuci-potegni (upecali smo ga ali ipak nismo koje guraju kroz seriju).

Giamatti i Siff (au deluje mi da je bas "propala", ne pamtim da je ovoliko "muskobanjasta" bila) bas vade seriju, posebno Giamatti. Zbog njega sam i uspeo da prebacim prvu sezonu... Dok glumac iz BoB-a (Lewis?) mnogo toplo-hladno glumi i nekako mu bas nije legla uloga...

meni Djamati bas ogavan, a Megi Sif mi je avionnnn.. Lewis mi simpa jako, a i uloga mu. Serija mi je sve bolja, dosao do 8.ep 2.sezone

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

nove 2 epizode prison break standardno dobre. ja sam od onih koji su voleli sve 4 sezone tako da mi i ovo novo fino lezi.

The good fight nakon 4 ep jako dobra.. preporuka

meni Djamati bas ogavan, a Megi Sif mi je avionnnn.. Lewis mi simpa jako, a i uloga mu. Serija mi je sve bolja, dosao do 8.ep 2.sezone

Najveci razlog zbog cega Giamatti odskace je u trenucima recimo izliva besa gde njegov izraz lica i boja glasa dolazi do izrazaja, ima taj (ludacki) pogled gde ti se ledi krv u zilama i moodah skupljaju dok je kod Lewis-a ceo taj utisak mlak, nema tu harizmu (poslednja epizoda prve sezone poslednjih par minuta gde su h2h recimo).

Ali dobro, stvar je ukusa. A i Giamatti je takav glumac kome leze takve uloge "likova sa problemima".

Meni je billions vrhunska serija u svakom pogledu, od same radnje serije do odabira glumaca i njihovog prezentovanje likova.
Sto se tice Megi i ja se slazem sa gore napisanim, ima tu neku konjastu i muskobanjastu facu... u pojedinim momentima mi cak deluje kao tranvestit, ali sto se tice glume je odlicna.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno