Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najveci razlog zbog cega Giamatti odskace je u trenucima recimo izliva besa gde njegov izraz lica i boja glasa dolazi do izrazaja, ima taj (ludacki) pogled gde ti se ledi krv u zilama i moodah skupljaju dok je kod Lewis-a ceo taj utisak mlak, nema tu harizmu (poslednja epizoda prve sezone poslednjih par minuta gde su h2h recimo).

Ali dobro, stvar je ukusa. A i Giamatti je takav glumac kome leze takve uloge "likova sa problemima".

Apsolutno si upravu da je Lewis u toj sceni podbacio, ali zato njihov susret u 8 epizodi 2 sezone wow.

Sto se tice Megi i ja se slazem sa gore napisanim, ima tu neku konjastu i muskobanjastu facu... u pojedinim momentima mi cak deluje kao tranvestit, ali sto se tice glume je odlicna.

Mislio sam da sam jedini koji nisam uspeo da nadjem neki sexipil u njoj ne znam zašto.
Ja čekam da se završi kompletna druga sezona da je izbindzujem kako treba [emoji1]

Sent from my D6603

Sto se mene tice, Lewis je odlicno odradio onaj h2h na kraju prve sezone. Gluma mu je bila perfektna za datu situaciju u kojoj se nasao i iznenadnu posjetu koju je primio. Stigao sam do s02e04 i zadovoljan sam za sad, Giamatti je ocigledno smrsao za ovu drugu sezonu 😀 ili je samo prop'o 😀

Jedan zanimljiv tekst za Billions i likove : http://screenprism.com/insights/article/is-billions-based-on-real-life-characters

Vidiš,meni je Giamatti bio bolji u toj sceni na kraju prve sezone..
Ali Lewis na kraju S02E08...vrh.

Baš doobra serija.

Tu jednu scenu u poslednjoj epizodi prve sezone sam uzeo cisto kao primer.

Po onome sto sam video Giamatti je mnogo bolje odradio svoju ulogu tokom cele prve sezone (drugu jos nisam poceo) za razliku od Lewisa koji mi je bio vise toplo-hladno (u nekim momentima dobar u nekim los). Ali Giamatti je takav glumac, ima tu harizmu i "presence" i leze mu takve "teske" uloge, kao sto sam vec rekao . A i ruku na srce jeste bolji glumac.

Siff bogme je delovala kvalitetnije u SoA, mozda me i pamcenje vara, a ovde bogme bas lici na trandzu u nekim momentima. Mozda bih je samo u onom izdanju, kada se druzi sa Giamatti-jem nateg'o, a i tada samo sa kesom na glavi... :-devil-: (ali su zato Bobijeva "kremasta" sekretarica iz druge polovine sezone i ona black chocolate koleginica od Giamatti-ja vr' 😛)

Nemam nista protiv serije, ok je, ali mi nije toliko legla. Zbog Suits-a (prva sezona) mi je nekako "vec vidjeno"...

Edit:

Ladno je deo Amazon Prime ponude i nemam mogucnost u AT da odgledam. Bas jesu....

Oh well, makar imam Man in the High Castle i Sneaky Pete... A mogao bih i Bosch-a da dodam, mislim da je par clanova sa slicnim ukusom preporucilo...

Poslednja izmena:
Bosch je vrh, a Sneaky Pete-a odgledah pilot i ostalo na tome, ne znam kako se dalje razvija.

Into the bandlands !!!!!

Odgledao sam sinoc 3 epizode u cugu... E ono se zove martial arts serija! Jeste low budget, jeste cheesy na trenutke ali je zato kvalitetna "krljacina" sa glavnim glumcem koji to zna da radi kako treba. (i sigurno ima MA background) I prica je sasvim svrsishodna a ne bas kompletan thrash.

Za razliku od IF-a ovo hebe mame i zavija sarme, istovremeno... Jednu hebe a druga mu shishpu, if you know what i mean 🙂

U svakom slucaju ko trazi seriju tog tipa (dok se ne pojavi DD S3) od ovoga nema dalje... 🙂

P.S.
Bilo bi odlicno kada bi Daniel Wu (glavni glumac serije) dobio neku ulogu u DD s3, makar neki cameo ako ne mogu da mu daju vecu.
Slažem se u potpunosti, odgledao prvu sezonu, sad gledam drugu... Nije baš ni low budget ali nije ni AAA produkcija ali su izvukli maksimum iz svega. Priča i okruženje su mi savršeno legli, samo neka nastave u istom ritmu!

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

^
Samo (tvrdo) u krtinu!

Poslednja izmena:
Svidja mi se kako krece druga sezona Sol-a, Mike vuce taj drajv da se gleda.

Druga ili treća?
Druga je bolja od prve svakako, razvija priču

Sent from my Le X821 using Tapatalk

13 Reasons Why

Zaintrigirala me, al pogledao dve i odustajem. Previse neozbiljno i klinacki.. skip.

Billions, sviđa mi se. Gledam i razmišljam, verovatno smo i mi devedesetih, kada se Juga raspala, bili kvartalni jednocifreni procentualni profitni plus u jednom ili više Hedge found. Ukoliko je tačno to što prikazuju o tim milijarderima kako vedre i oblače i čitave nacije guraju u kolaps kako bi zaradili, ma... Uglavnom, serija je dobra.

Poslednja izmena:
Ucini mi se da sam video Jona Snowa...
Jos jedna katastrofa domace kinematografije u najavi, sudeci po trailer-u.
Pozdrav

Ipak je Sol za klasu ako ne i dve,slabiji od BB.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Bas nemam sta novo kvalitetno da pocnem, poslednjih nekoliko sto sam pokusao (bosch, expanse, billions, 13 reasons why) sve je tezak prosek, a samo bi kvalitet neki gledao, u rangu ovih sto vec pratim.. (the Americans, Homeland, House of cards, Bron, Gomorrah etc..)

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

I ja se ovih dana mislio da krenem sa gledanjem, ali ipak cu sacekati pa onda SVEEEEE aaaaaaaa odjednom. 😀

Dajte nesto dobro,sto ce me prikovati za Tv,esto tipa Night Of ili slicno..??

Послато са L-EMENT501

Nema, kvalitet se razvodnio, ljudi gledaju sve sad 🙂

Dajte nesto dobro,sto ce me prikovati za Tv,esto tipa Night Of ili slicno..??

Послато са L-EMENT501
Justified ako nisi gledao....
Sons Of Anarchy...
Luther

Ili mozda vec pomenuti Leftovers ali to nije serija za svakoga [emoji6]

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno