emaremare
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 21.09.2007
- Poena
- 1,325
Nema, kvalitet se razvodnio, ljudi gledaju sve sad 🙂
Da nije prezasicenje? Mozda da probas da iskuliras od serija par nedelja, barem do 30/05 onda se poslastica vraca...
Nema, kvalitet se razvodnio, ljudi gledaju sve sad 🙂
ujeee, nee nije... ko je suprotno pomislio?Ipak je Sol za klasu ako ne i dve,slabiji od BB.
Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Da nije prezasicenje? Mozda da probas da iskuliras od serija par nedelja, barem do 30/05 onda se poslastica vraca...
Luther sam prestao,leftovers nije za mene,a ove dve cu prostudirati posto ih nisam gledao..Mozes mi jos koju slobodno preporucitiJustified ako nisi gledao....
Sons Of Anarchy...
Luther
Ili mozda vec pomenuti Leftovers ali to nije serija za svakoga [emoji6]
Sent from my SM-T561 using Tapatalk
Luther sam prestao,leftovers nije za mene,a ove dve cu prostudirati posto ih nisam gledao..Mozes mi jos koju slobodno preporuciti
Послато са L-EMENT501
Ja sam poceo da gledam rusku seriju Brigada, dobih preporuku, odgledao 2 epizode za sada, deluje ok. 🙂
Au ovaj novi Prison Break.. kao da gledam cut scenes iz neke lose igre.. zasto 9.3 ocena.
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Pa oni ni ranije se nisu isticali dobrom glumom. Realno u PB su bolji svi sporedni glumci nego njih dvojica.
Послато са GT-I8190
Nije serija ali po meni odlično, "This is Not Happening" na YT
Eh da svi ovako lepo odgovaraju predlazu,hvala puno nacice se nesto...Nešto si od ovoga verovatno i gledao ali evo:
Fringe (naučna fantastika)
Bron/Broen (skandinavska verzija)
Black Mirror
Fargo
Gomorah
Penny Dreadful
Person Of Interest
Narcos
Sense 8 (ima dosta promocije LGBT-a,pa ako ti to smeta preskoči seriju)
Last Ship ( američki patriotizam u borbi protiv virusa koji je zbrisao populaciju,treš serija ali za zabavu sasvim ok)
The OA (veoma čudna serija,odprilike na liniji kao i Leftovers)
Vikings
Westworld
Z Nation (mnogo dinamičinija i mnogo zabavnija serija nego Walking Dead)
Criminal Minds (mada poslednje dve sezone baš smaraju)
Supernatural (ako voliš lov na duhove,veštice,borba između Pakla i Raja i sl)
Seinfeld (sjajna komedija)
Uf...bas si pre trebao skaninavsku verziju prvo da pogledas...Bron/BroenEh da svi ovako lepo odgovaraju predlazu,hvala puno nacice se nesto...
Elem krenuo sam sinoc The bridge US (2013),pilot nije los...
Послато са L-EMENT501
Nisam gledao američku verziju, ali u originalnoj verziji glavni ženski lik je kao pravljen za skandinavku i njihov mentalitet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari