Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
13 reasons why jedva izdrzao prvu epizodu. Težak smor od serije.

Sent from my D6603

Sasvim slucajno naleteh na Definitive Collection of Twilight Zone kolekciju...originalana Zona Sumraka sa svim epizodama.

Za jedno vece sam prozdrao celu prvu sezonu...fantazija od serije.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

The Son sjajne prve tri epizode. Brosnan bez greške, baš mu leži uloga. 7/10

Sent from my D6603

Justified ako nisi gledao....
Sons Of Anarchy...
Luther

Ili mozda vec pomenuti Leftovers ali to nije serija za svakoga [emoji6]

Sent from my SM-T561 using Tapatalk
Luther sam prestao,leftovers nije za mene,a ove dve cu prostudirati posto ih nisam gledao..Mozes mi jos koju slobodno preporuciti

Послато са L-EMENT501

Luther sam prestao,leftovers nije za mene,a ove dve cu prostudirati posto ih nisam gledao..Mozes mi jos koju slobodno preporuciti

Послато са L-EMENT501

Nešto si od ovoga verovatno i gledao ali evo:

Fringe (naučna fantastika)
Bron/Broen (skandinavska verzija)
Black Mirror
Fargo
Gomorah
Penny Dreadful
Person Of Interest
Narcos
Sense 8 (ima dosta promocije LGBT-a,pa ako ti to smeta preskoči seriju)
Last Ship ( američki patriotizam u borbi protiv virusa koji je zbrisao populaciju,treš serija ali za zabavu sasvim ok)
The OA (veoma čudna serija,odprilike na liniji kao i Leftovers)
Vikings
Westworld
Z Nation (mnogo dinamičinija i mnogo zabavnija serija nego Walking Dead)
Criminal Minds (mada poslednje dve sezone baš smaraju)
Supernatural (ako voliš lov na duhove,veštice,borba između Pakla i Raja i sl)
Seinfeld (sjajna komedija)

Ja sam poceo da gledam rusku seriju Brigada, dobih preporuku, odgledao 2 epizode za sada, deluje ok. 🙂

Sent from my iPad using Tapatalk

Au ovaj novi Prison Break.. kao da gledam cut scenes iz neke lose igre.. zasto 9.3 ocena.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Au ovaj novi Prison Break.. kao da gledam cut scenes iz neke lose igre.. zasto 9.3 ocena.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Stvarno..
Video sam da se dosta ljudi ovde odusevljava. Ne znam da li je to zbog neje nostalgije, ili sta vec.. ali meni ovo novo nista ne valja. Nije valjalo ni ono staro, nego ajt..

Ja sam odgledao prvu epizodu PB-a...sviđa mi se što su svi stari likovi tu,puca nostalgija kada ih vidiš sve zajedno...

Ali priča mi za sada ne deluje da će biti dobra....pogotovo za 9 epizoda ko zna kako će sklepati priču

^Prosle dve epizode,NISTA se nije desilo. Mada očekivalo se da će biti krs.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa sta moze da bude kada djuture beze 55 put iz zatvora. Realno ja mu se radujem ali nikako da krenem da gledam, nadam se da me nece smoriti...

Prison break gledam, 5.sezonu i sve mi je pokvarilo uloga glavnih junaka Prison break - a kao negativaca u Flash-u i Legends of tomorrow.... Sad ih gledam kao 2 deb-ila

Pa oni ni ranije se nisu isticali dobrom glumom. Realno u PB su bolji svi sporedni glumci nego njih dvojica.

Послато са GT-I8190

Nije serija ali po meni odlično, "This is Not Happening" na YT

Kad može tema o filmovima, serijama, stripovima, animama, biciklima, satovima, sportu i kladionici, horor filmovima i putovanjima... onda ne vidim zašto neko ne bi otvorio temu posvećenu stand-up komediji, zainteresovanih sigurno ima u velikom broju.

Nešto si od ovoga verovatno i gledao ali evo:

Fringe (naučna fantastika)
Bron/Broen (skandinavska verzija)
Black Mirror
Fargo
Gomorah
Penny Dreadful
Person Of Interest
Narcos
Sense 8 (ima dosta promocije LGBT-a,pa ako ti to smeta preskoči seriju)
Last Ship ( američki patriotizam u borbi protiv virusa koji je zbrisao populaciju,treš serija ali za zabavu sasvim ok)
The OA (veoma čudna serija,odprilike na liniji kao i Leftovers)
Vikings
Westworld
Z Nation (mnogo dinamičinija i mnogo zabavnija serija nego Walking Dead)
Criminal Minds (mada poslednje dve sezone baš smaraju)
Supernatural (ako voliš lov na duhove,veštice,borba između Pakla i Raja i sl)
Seinfeld (sjajna komedija)
Eh da svi ovako lepo odgovaraju predlazu,hvala puno nacice se nesto...
Elem krenuo sam sinoc The bridge US (2013),pilot nije los...

Послато са L-EMENT501

A sta znam budjav mi je njihov jezik ako na njemu pricaju,nekako mi lezi ovaj meksicki naglasak u americkoj verziji

Послато са L-EMENT501

Vrv je u pripremi i bugarsko-rumunska verzija, stvarno preteruju.

Nisam gledao američku verziju, ali u originalnoj verziji glavni ženski lik je kao pravljen za skandinavku i njihov mentalitet.

Sve osim originala je blasfemija

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja sam njeno ponašanje povezao sa tim hladnim nordijskim mentalitetom, a i cela serija mi je imala tu atmosferu. Ne znam kako su to izveli u američkoj verziji ali ovde mi je ta flegma ili ravnodušnost samo dodala na težini. Čak je i priča kroz tu atmosferu ispala bizarnija i morbidnija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno