Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je samo mali delic serija, a ne centralni deo oko kog se razvija prica - Homeland je zapravo radjen kao rimejk izraelske serije Prisoners of War. To sto Amerikanci uvek imaju neki rat u rukavu, pa im je lako da ubace par detalja "da zacine" je samo dobar producentski trik. Svaka iole dobra serija napisana je za celu sezonu unapred.

Daleko je to od samo "usputnog". Negde jeste, ali negde se vrti oko takvih stvari.

Moguce, ne pratim bas previse serija, nisam kvalifikovan da procenim. Ali za Homeland su uglavnom "srecne okolnosti" - tj. to sto JU ES ov EJ stalno vodi slicne ratove na Bliskom istoku.

Izgleda se sprema novi štrajk pisaca u Holivudu...kao onaj iz 2007-2008

http://www.denofgeek.com/uk/other/w...od-may-be-headed-for-a-writers-strike-and-why

Znam da nije za ovu temu ali ako bude štrajak uticaće na serije koje gledamo...

Prokleti prison break, kako pocne tako neki strajk 😀

Homeland 6 sezona meni fenomenalna, svidja mi se totalno drugaciji ugao ove sezone. Primetio sam da se nekima ova sezona i ne dopada bas a meni je bas legla ali mi je trebalo bas bas dosta da krenem, moguce zato sto gledam sve odjednom pa zato mi je i legla... ko zna...

Meni je 6 sezona Homelanda po sistemu toplo-hladno....naiđe dobra epizoda pa loša pa opet dobra i tako u krug...

Ma gde, i dalje je to visoka klasa.. Ne mozete da gledate Iron fistove i Flash-eve i da komentarisete da je Homeland los i spor 🙂

Ma gde, i dalje je to visoka klasa.. Ne mozete da gledate Iron fistove i Flash-eve i da komentarisete da je Homeland los i spor 🙂

Ja ne gledam nista od tih serija sto su radjene po stripovima pa opet kažem da je ovaj Homeland daleko ispod onoga što je nekada bio....

Ako nekoga zanima Designated Survivor je obnovljen za drugu sezonu

Poslednja izmena:
Jok bre kakvi ajron fistinzi, sporije nesadrzajne epizode su losije a sporije sadrzajne to je ok

Mislio sam na odnos samih epizoda homelanda. Ne poredjenja sa necim drugim.

Poslednja izmena:
Jel meni vise Walking dead uopšte ne leži ili je ova sezona ubedljivo najgora do sada?
Epizode 12,13 auuu koji očaj pa to nije realno. Gledam jedva sad 14,15,16.

Lose je, poslednja epizoda je delovala kao da sam slucajno usao na snimanje i kao da sam mogao da vidim kamere i kranove.. i neko da mi dobacuje kao 'skloni se covece snimamo'.

Sent from TT

Коначно сам нашао времена да погледам једанаесту епизоду друге сезоне серије "Пространство". Изузетна епизода, спада међу најбоље епизоде ове серије. Не сећам се да сам у некој играној серији видео "праћку", то је по мени најбољи моменат у читавој епизоди а било је сјајних момената на претек. Једва чекам преостале две епизоде ове сезоне. Тешко ће ми пасти чекање када се заврши сезона.

"Пространство" је као најбољи научно фантастични филм, као што је некада Досије Икс имао смисла и деловао као реалан сценарио тако сада ова серија носи ту неку енергију са собом.

Odgledah Homeland 11-u taman sutra pred finale, au kakva ce to tek da bude epizoda. Kontam nesto Homeland i Billions se na Showtime-u daju jedna za drugom, odlicnih sat ipo zabave. Kao nekad Dexter i Homeland nedeljom ako se ne varam, valjda su se preklapali.

Shooter 2016 prva sezona prolazna ocena,dobra akcija, drži pažnju.

Sent from my D6603

Iskreno, dalo se naslutiti da će biti takav kraj odmah cim je
Krenula priča oko silovanja. Plus sto do poslednje epizode Dzejn i vampir Erik nisu imali kontakta.
U svakom slucaju, dobra serija.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Iskreno, dalo se naslutiti da će biti takav kraj odmah cim je
Krenula priča oko silovanja. Plus sto do poslednje epizode Dzejn i vampir Erik nisu imali kontakta.
U svakom slucaju, dobra serija.

hmmm...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Hteo sam reci da se moglo naslutiti zbog čega je došlo do ubistva. A ko je konkretno bio žrtva, to nisam ni hteo da nagadjam.

Homeland i stanje u Srbiji

U 9 epizodi kad prikazuju internet botove kako komentarisu na socijalnim mrezama o temama koje su im zadate. Bukvalno su prikazali kako internet botovi funkcionisu u srbiji.Ne znam kako to izgleda kod nas ali ta scena me je odma podsetila na nase botove i pricu o tome 😀

Mislili su na Rusiju.

Znam sta su mislili ali isti princip je i ovde.

Dobar kraj Homelanda, mozda malo previse izokretan na kraju ali mirise na zanimljivu 7 sezonu...

Dobar kraj Homelanda, mozda malo previse izokretan na kraju ali mirise na zanimljivu 7 sezonu...

Meni se ne svidja pravac u kome serija ide, postaje house of cards umesto spijunske drame kao sto je bila prva sezona koja je i dalje najbolja kad sve sagledamo.

Odlican Homeland, bas mi proletela ova sezona.

Sent from TT

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno