Jesam li ja jedini koji ima ovu verziju i kako da nadogradim na N sa ove verzije?
Ne znam ni sam sta sam uradio da dodjem do ove 900 a vidm da ostali svi imaju neku drugu verziju.
A samo je jedan posto iznad mog lepo objasnjeno
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pozdrav svima, zanima me da li se skidaju oba fajla koja se vide na trecoj slici koju je zakacio @robi64 i ima li razlike u instalaciji u odnosu na upustvo iz videa?
Proxy samo podesio ali kad proverim li azuriranje ne prikaze mi da postoji.
Kako drzi u standby-u, ja izgubim 2, 3 % maks dok spavam, na MM-u..
Sent from TT
Ljudi ako ima i ovde i na XDA sve prezvakano. Procitaš 3 puta i polako. Ne možeš flešovati c66 432 firmverom ili kojim god. Mora se menjati oem info i za to je pitano 180 puta. Kucam sa telefona ne mogu sad ali ću kasnije ta nadjem link
https://forum.xda-developers.com/hu...nt/europe-vns-l31-toolkit-bootloader-t3432873Skinuo VNS-L21C432B160 i flešovao i sad imam VNS-L21C900B160.
Šta treba da se uradi da dobijem VNS-L21C432B160, ima li neko uputstvo. Ajde ljudi pomagajte.
https://forum.xda-developers.com/hu...nt/europe-vns-l31-toolkit-bootloader-t3432873
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Koja štrafta?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
To nosi na reklamaciju, nije u pitanju softver. Ostecen ti je ekran.Na dnu ekrana.
Zato i radim apdejt da vidim hoće li nestati ili da nosim na reklamaciju.
Nece te linije da se izgube. Uvek ti se javljaju. I kada ga restartujes i kada odradis hard reset, kada se ukljucuje. Nema sanse da se izgube. Imao isti problem. Odneo na reklamaciju u vip i dobio drugi mobilni koji je dual sim.Na dnu ekrana.
Zato i radim apdejt da vidim hoće li nestati ili da nosim na reklamaciju.
Nece te linije da se izgube. Uvek ti se javljaju. I kada ga restartujes i kada odradis hard reset, kada se ukljucuje. Nema sanse da se izgube. Imao isti problem. Odneo na reklamaciju u vip i dobio drugi mobilni koji je dual sim.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Auuu... Onda može biti problem oko zamene jer uređaj nije na tvoje ime. Jedino da ga nosiš direktno u servis i da se moliš da baš servis odradi zamenu (njih ne zanima ugovor). Ovako ako Vip radi zamenu moraćeš tog lika da juriš da preuzme novi uređaj.Hoće li da priznaju garanciju pošto je verzija VNS-L21C900B160.
U koji VIP da nosim i za koliko se dobija drugi telefon?
Telefon sam kupio od čoveka sa garancijom i fiskalnim.
To sto uredjaj nije na njegovo ime nema apsolutni problema! On ima garanciju i fiskalnu, a korisnik moze biti bilo ko. Vez ono sto me brine jeste dali ce da ti priznaju zbog fleshovanja.Auuu... Onda može biti problem oko zamene jer uređaj nije na tvoje ime. Jedino da ga nosiš direktno u servis i da se moliš da baš servis odradi zamenu (njih ne zanima ugovor). Ovako ako Vip radi zamenu moraćeš tog lika da juriš da preuzme novi uređaj.
Za verziju ne znam da li će praviti problem...
Ne, ne... Nisi me razumeo. Ako Vip zameni uređaj, jedino nosilac ugovora za koji je uređaj vezan može preuzeti novi uređaj. Ako odneseš u servis i oni sami odradi zamenu bez odlaska u Vip, uređaj može preuzeti ko god ga je doneo.To sto uredjaj nije na njegovo ime nema apsolutni problema! On ima garanciju i fiskalnu, a korisnik moze biti bilo ko. Vez ono sto me brine jeste dali ce da ti priznaju zbog fleshovanja.
Servis takodje izdaje potvrdu za zamenu uredjaja koja se nosi operateru. Jedina opcija je servisiranje.Ne, ne... Nisi me razumeo. Ako Vip zameni uređaj, jedino nosilac ugovora za koji je uređaj vezan može preuzeti novi uređaj. Ako odneseš u servis i oni sami odradi zamenu bez odlaska u Vip, uređaj može preuzeti ko god ga je doneo.![]()
To sto uredjaj nije na njegovo ime nema apsolutni problema! On ima garanciju i fiskalnu, a korisnik moze biti bilo ko. Vez ono sto me brine jeste dali ce da ti priznaju zbog fleshovanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari