Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Vidim pitanje na GSM a i mene takodje zanima. Znate li da je neko do sad dobio oficijalni OTA a da je na 2gb model? Middle East, Pacific, Asia, Africa?

Ja kad sam prelazio pomoću OEM od C636 na N i vraćao kasnije na MM c432,bootloader je pokazivao da je OTKLJUČAN a u stvari je bio zaključan nisam ni imao TWRP,pa sam morao da zaključam pa ponovo otključam i tad se vratio TWRP.
Posle sam flashnuo originalni recovery i pomoću tri dugmeta dload C432B161 i sve je bilo OK.

Iz ADB-a ako neide sa Toolkit-om

Bootloader UNLOCK

1-Unlock Bootloader code:**************
2-Settings/Dev Options/USB debugging
3-Settings/Dev Options/Eneble OEM unlock
4-ADB
----------------
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot oem unlock ****************
fastboot reboot
----------------

Bootloader RELOCK
1-ADB
----------------
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot oem relock ****************
fastboot reboot
----------------
/////////////////////////////////////

TWRP ROOT

1-TWRP

----------------
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot devices
fastboot flash recovery recovery_twrp.img
fastboot reboot
----------------
2-ROOT
flash SuperSu from TWRP

-------------------------------------------
Stock recovery

----------------
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot devices
fastboot flash recovery recovery_stock.img
fastboot reboot
----------------

Poslednja izmena:
Evo mojih utisaka nakon 2 dana koriscena b371..Baterija manje, vise isto..memorija malo vise slobodnog sad ima, ponasanje u aplikacijama isto, multitasking bolji, kamera malo zakoci kad je otvorim ali ok radi, zvuk u slusalicama isti, povezivanje na wi-fi mnogo brze, instaliranje app brze..to je to

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Probaj N preko FFindera, kazes da nije rootovan, mozda i prodje verifikacija.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Na FFinderu stoji prazan ekran. Kada odem u settings odmah izbaci da nem mreze...nesto me debelo zeza...
6eafdce1239fea04f2e165a48981ce85.jpg
5e43747be86cb7035646ddf491d25ad3.jpg

A u opciji phone info vidi telefon
9f617e0089270f082d7ad6ebb6aad6d8.jpg

Sent from my hi6250 using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Kole Kako ti izgleda recovery
huawei-p8-lite.JPG Huawei-P9-Lite-VNS-L31-Bricked-2.jpg

Prva slik

Sent from my hi6250 using Tapatalk

Jedino da probaš ponvo da zameniš Oeminfo al ovajput peške iz ADB-a,neznam dal ti je u originalu bio SINGLE ili DUAL al imaš za oba Oeminfo C432.
Ako je bio DUAL stavi C432B160 ako SINGLE C432B161 ROM,instaliraj ADB i proveri dal ga vidi, treba da dobijes ovu sliku samo drugi brojevi pošto je ovo od mog.;)
Ako da oda nastavi imaš gore napisano ebiga.
Huawei P9 lite.png

Poslednja izmena:
Drustvo, recite mi sad sa Nougat kako radi SD Card? Moze li da se formatise u Internal Storage? EMUI 4 je bio problem i to nije bilo moguce ranije, bas me zanima kako je sa EMUI 5.

Tip koga sam sreo na YouTube i koji je imao 350 betu, reko je da nije moguce, ali da ce moci u krajnu oficijalnu verziju. Odakle mu info, pojma nemam.

Poslednja izmena:
Baterija na b371. Dosta bolje nego na beti 65min razgovora
e8c4da7baa040034f663872a3d7843eb.jpg
136679800893c7d72f1bdeab80687ad4.jpg

Poslednja izmena:
Koliko vidim, ova tri sata SOT je sve na wifi, jel tako? Pošto na 4g nema pojma toliko da izvuče na dva dana upotrebe i još da ostane 38%...

Meni onda losa baterija :D Celu noc na punjacu i pola dana na wifi i do uvece padne na 10% i opet na punjac.Dok mi je na MM izdrzavao isto to i uvece na 50-60% baterija :D Dva dana na MM ovde ni dan ne izgura :D

Kapiram da cete verovatno da me zadavite ali da li moze neko da mi kaze da li i kako ja mogu da predjem na Nugat? Jako se slabo razumem, pola sto sam procitao uopste ne kapiram, probao sam ono iz videa iz prvog posta i ne pronalazi nikakav update posle celog procesa. Evo mog telefona:

2z5pxc3.png

Moze i na private ako neko zna da mi kaze. Hvala.

Poslednja izmena:
Ti treba sa imaš update i bez ove gimnastike. Ide u Hi care i vidi da li imaš update

Koliko vam puni bateriju na b371?

Ljudi, je li imao neko problem da ne može da dobije unlock za bootloader? Meni cijelo vrijeme prikazuje grešku da mi ne valja imei ili serijski broj telefona

Послато са ME173X уз помоћ Тапатока

Kucsj onako kako piše u telefonu. Koliko se sećam velikim slovima.

Ljudi, je li imao neko problem da ne može da dobije unlock za bootloader? Meni cijelo vrijeme prikazuje grešku da mi ne valja imei ili serijski broj telefona

Ja sam imao taj problem

Nisam uvek mi isto izlazi pa sam odustao

E to mi izlazi non stop
38b3f29df98c935a17ecc0dfdc763906.jpg

Ja sa engleskom varijantom sajta bez problema dobio. Mora da vam browser radi besprekorno i da ima sve pluginove instalirane. Najbolje sa racunara. A mislim da ima i neki program DC locker ali se placa 15 usd za kod.

Uzgrad, cisto za probu sam pokusao jos jednom da probam nakon sto sam dobio kod, medjutim vise nije moglo i izbacivslo mi isto ovo kao na vasoj fotki.

Poslednja izmena:
Bas da ga ne platim neka ga na mm odustao sam od azuriranja. Dobro mi i ovako

@djole Isto.
Htedoh sinoć preko onog toolkita sa xda da flešujem c432 i već na prvom koraku prepreka

Ma ja sve bio spremio al smo bootloader me *****a. Al da ne spamujemo temu necu vise ni da pokusavam

Još jedno pitanje. Na stranici gde se traži huaewi id jeste li mogli da se ulogujete već postojećim nalogom ili ste morali da kreirate novi?

Nazad
Vrh Dno