Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Taj c900 moraš da prebaciš na c432 tek onda možeš na Nugat. Pralazak sa c900 imaš na XDA forumu opisan. Znači flešovanje drugom OEM info pa tek onda Nugat

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jesam li ja jedini koji ima ovu verziju i kako da nadogradim na N sa ove verzije?
:) Ne znam ni sam sta sam uradio da dodjem do ove 900 a vidm da ostali svi imaju neku drugu verziju.

C900 u vecini slucajeva dobije se kada se radi nadogradnja pogresnom verzijom softvera, tipa umesto c66 radis rucno nadogradnju verzijom c432, krajnji rezultat je c900. Na taj nacin ti je onemogucen dalji OTA update. Mozda se pojavi u skorije vreme verzija Nougata i za taj slucaj, ali to nakon sto izadju verzije za sve ostale modele.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Hvala na odgovorima. Znaci xda pa polako unazad :).

Sad gledam,moj je VNS-L21C900B161.
Trenutno je na mm.
Šta treba da radim da namestim Nougat?

A samo je jedan posto iznad mog lepo objasnjeno :)

Pozdrav svima, zanima me da li se skidaju oba fajla koja se vide na trecoj slici koju je zakacio @robi64 i ima li razlike u instalaciji u odnosu na upustvo iz videa?
Proxy samo podesio ali kad proverim li azuriranje ne prikaze mi da postoji.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, zanima me da li se skidaju oba fajla koja se vide na trecoj slici koju je zakacio @robi64 i ima li razlike u instalaciji u odnosu na upustvo iz videa?
Proxy samo podesio ali kad proverim li azuriranje ne prikaze mi da postoji.

Ljudi moji, čita li ovde iko išta? Znači u prvom postu lepo piše koji fajl se skida i kako se šta radi.

Meni za sad baterija deluje mnogo bolje nego na MM. Tek nekoliko sati ga koristim,ali ga bukvalno kidam i oseti se drasticna razlika u potrosnji izmedju dva pomenuta sistema. Videcemo dalje,ali sam najprijatenije iznenadjen,stvarno je dobro optimizovan sistem. Nemam 1GB rama slobodno kao vi,ali i sa ovih 800 sam prezadovoljan u odnosu na 600 MM.

Kako drzi u standby-u, ja izgubim 2, 3 % maks dok spavam, na MM-u..

Sent from TT

Meni je nocas otislo mozda 2% baterije, za nekih 7 sati.
Edit: Trenutna situacija, da ne spamujem s novim postom.
5706441a574027bc2acec84022cb7c12.jpg
e03862a1613bb0bb7683be0ec1306d6d.jpg

Poslednja izmena:
Ja poskidao sve ono al kod ne mog da dobijem

To je sjajno, hvala.

Sent from TT

E sad je ovo bas spam. Razgovor koji nema blage veze sa temu. Mod je u pravo.

Koj spam pa ja pricam o otkljucavanju bootloadera. Nasao sam sve programe tolkit twrp oeminfo i dodjem do koda za bootloader i nece da mi posalje

Skinuo VNS-L21C432B160 i flešovao i sad imam VNS-L21C900B160.
Šta treba da se uradi da dobijem VNS-L21C432B160, ima li neko uputstvo. Ajde ljudi pomagajte.

Ljudi ako ima i ovde i na XDA sve prezvakano. Procitaš 3 puta i polako. Ne možeš flešovati c66 432 firmverom ili kojim god. Mora se menjati oem info i za to je pitano 180 puta. Kucam sa telefona ne mogu sad ali ću kasnije ta nadjem link

Ljudi ako ima i ovde i na XDA sve prezvakano. Procitaš 3 puta i polako. Ne možeš flešovati c66 432 firmverom ili kojim god. Mora se menjati oem info i za to je pitano 180 puta. Kucam sa telefona ne mogu sad ali ću kasnije ta nadjem link

Daj uputstvo kako se menja OEM info, ja stvarno ne mogu da pronadjem.

Koja štrafta?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Na dnu ekrana.
Zato i radim apdejt da vidim hoće li nestati ili da nosim na reklamaciju.
Nece te linije da se izgube. Uvek ti se javljaju. I kada ga restartujes i kada odradis hard reset, kada se ukljucuje. Nema sanse da se izgube. Imao isti problem. Odneo na reklamaciju u vip i dobio drugi mobilni koji je dual sim.

Nece te linije da se izgube. Uvek ti se javljaju. I kada ga restartujes i kada odradis hard reset, kada se ukljucuje. Nema sanse da se izgube. Imao isti problem. Odneo na reklamaciju u vip i dobio drugi mobilni koji je dual sim.

Hoće li da priznaju garanciju pošto je verzija VNS-L21C900B160.
U koji VIP da nosim i za koliko se dobija drugi telefon?
Telefon sam kupio od čoveka sa garancijom i fiskalnim.

Hoće li da priznaju garanciju pošto je verzija VNS-L21C900B160.
U koji VIP da nosim i za koliko se dobija drugi telefon?
Telefon sam kupio od čoveka sa garancijom i fiskalnim.
Auuu... Onda može biti problem oko zamene jer uređaj nije na tvoje ime. Jedino da ga nosiš direktno u servis i da se moliš da baš servis odradi zamenu (njih ne zanima ugovor). Ovako ako Vip radi zamenu moraćeš tog lika da juriš da preuzme novi uređaj.
Za verziju ne znam da li će praviti problem...

Auuu... Onda može biti problem oko zamene jer uređaj nije na tvoje ime. Jedino da ga nosiš direktno u servis i da se moliš da baš servis odradi zamenu (njih ne zanima ugovor). Ovako ako Vip radi zamenu moraćeš tog lika da juriš da preuzme novi uređaj.
Za verziju ne znam da li će praviti problem...

To sto uredjaj nije na njegovo ime nema apsolutni problema! On ima garanciju i fiskalnu, a korisnik moze biti bilo ko. Vez ono sto me brine jeste dali ce da ti priznaju zbog fleshovanja.

To sto uredjaj nije na njegovo ime nema apsolutni problema! On ima garanciju i fiskalnu, a korisnik moze biti bilo ko. Vez ono sto me brine jeste dali ce da ti priznaju zbog fleshovanja.
Ne, ne... Nisi me razumeo. Ako Vip zameni uređaj, jedino nosilac ugovora za koji je uređaj vezan može preuzeti novi uređaj. Ako odneseš u servis i oni sami odradi zamenu bez odlaska u Vip, uređaj može preuzeti ko god ga je doneo. :)

Ne, ne... Nisi me razumeo. Ako Vip zameni uređaj, jedino nosilac ugovora za koji je uređaj vezan može preuzeti novi uređaj. Ako odneseš u servis i oni sami odradi zamenu bez odlaska u Vip, uređaj može preuzeti ko god ga je doneo. :)

Servis takodje izdaje potvrdu za zamenu uredjaja koja se nosi operateru. Jedina opcija je servisiranje.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Baterija se jedva prazni [emoji4]
cc7e13db2d4f36a9384754a94eb92438.jpg
b3f76d9a9138b350424fa5fbe610ac32.jpg

Ako namestim na tu 432 verziju hoće li onda biti OK?
Gde je VIP servis?

Nazad
Vrh Dno