Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
... Mada meni je Fil kralj serije 🙂

Jeste, bas je dobar lik 😀...mada, generalno svi su dobri 😉

phil-dunphy-twominutes1.gif

Све једно, може било шта само да има крај 🙂 ал' ајде нека буде драма, породично комедија. Свака препорука је добродошла.
Sons of Anarchy...porodicna drama o bajkerima [emoji6] ima pomalo i komedije u nekim situacijama

The dead have highways

Da li je realno da neko može da gleda Kardashianke? [emoji85]

Odgledao par epizoda Planet Earth 2 u 4K...perverzija! 11/10 [emoji54] [emoji54] [emoji54]

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Pa nije alpha preporucio zato sto je gledao, nego valjda ko gleda Ocajne domacice, moze sve da proguta.

Modern Family, nama legao kao budali šamar. Osim ako si homofob ili generalno opterećen takvim stvarima, pošto postoji gej par u seriji. Mada meni je Fil kralj serije 🙂

Ako neko moze da odgleda ocajne domacice, sigurno mu nece smetati gej par u seriji. A uostalom, i to je samo kao koncept. Nema ni poljubaca, a ne znam ni da li su se za ruke drzali.

Ništa nije kao onaj debakl 😀

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Pocela druga sezona ' the last kingdom'...

Big little lies zavrsila ipak cudno, vise sam. ocekivao u poslednjoj epizodi, bezveze kraj inace jako simpa mini serije

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Прва епизода пете сезоне Prison Break-а одлична. Надам се да ће наставити у истом ритму.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Novatech, ja pogledao sve emitovane, svaka preporuka da uradis isto.
Pitao vec al niko ne odgovori, da li je neko sem mene gledao How to get away with murder? Meni je bas legla serija.

Imam dva pitanja u vezi "The Walking Dead", ako može neko da pojasni.

1. Koji je dogovor sklopio Negan sa "đubretarima"?

Sa Rikom su se dogovorili da uzmu pola svega što ima Negan. U poslednjoj epizodi kada ga izdaju Negan se dogovara sa glavnom i pominje 10/12 ljudi, pa mi uopšte nije jasno sta će im ljudi kad ih ima toliko, kako bi ti ljudi pristali da idu sa njima i kako je to bolji dogovor od onog sa Rikom.

2. Kako su "đubretari" došli do Negana?
Pominjali su u objašnjenju onaj brod sa koga je Rik uzeo oružje, ali mi to nije bilo najjasnije.

Imam dva pitanja u vezi "The Walking Dead", ako može neko da pojasni.

1. Koji je dogovor sklopio Negan sa "đubretarima"?

Sa Rikom su se dogovorili da uzmu pola svega što ima Negan. U poslednjoj epizodi kada ga izdaju Negan se dogovara sa glavnom i pominje 10/12 ljudi, pa mi uopšte nije jasno sta će im ljudi kad ih ima toliko, kako bi ti ljudi pristali da idu sa njima i kako je to bolji dogovor od onog sa Rikom.

2. Kako su "đubretari" došli do Negana?
Pominjali su u objašnjenju onaj brod sa koga je Rik uzeo oružje, ali mi to nije bilo najjasnije.

To da pitaš na nekoj Comic Con TWD konferenciji došla bi dva "bouncer-a" i samo bi te izbacili napolje 😀
Mislim da je to ostavljeno da se razjasni u onim sporim epizodama 8. sezone. Već po tim pitanjima imaš plot za tri vrlo spore epizode 😉

Joj gledao sam ovaj nov PB. I dalje stojim iza toga da cu sigurno gledati ovu novu sezonu.
Ali tek sad sam ukapirao koliko sam omatorio sa ovim filmovima i serijama i koliko su mi se pojačali kriterijumi.
Ja sam jedva iscekivao svaku novu epizodu ove serije,opasno sam bio zaludjen. Jeste da su poslednje sezone bile lošije ali sam voleo ovu seriju.
Ovo veceras je bilo meh...ili se ja ne secam da su pre sedam godina bili ovoliki prosek,da ne kažem losi.
Jako naivno i puno rupa,znao sam da cim su ga vaskrsli to nece biti to,ali nisam očekivao da cu biti ovoliko razočaran. Al gledacu sta da radim. Nije ono da sam se pokajao sto sam gledao,ali voleo sam ovu seriju.
Proklet bio Breaking BadE,GoT-u, Zico,Rome i ostali.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobro je ... Nisam jedini, delimo mišljenje...

Samo ti si je voleo, a ja je i dalje volim 😀

Kako ce uticati, nije valjda da se scenariji pisu izmedju snimanja 2 epizode?

Kako ce uticati, nije valjda da se scenariji pisu izmedju snimanja 2 epizode?
Skoro sve serije se tako rade. Najvise 3-4 epizode unapred.

Najbolje je kad vidis Homeland, skoro je bas pricao Mandy Potemkin sa Colbert-om, pa pomislis da oni znaju unapred sta ce se desiti 😉

Jedva čekam da vidim Brosnana na delu, deluje ekstra.

Sent from my D6603

Tako je uglavnom kod nacionalnih tv mreža dok kod npr HBO, Netflix i još nekih kablovskih servisa, plati se produkcije za celu sezonu unapred.
Mogu oni da plate unapred produkciju, ali to ne znaci da se ne snima po nedelju/dve pred prikazivanje.
Nije valjda da niste vec barem 10 godina primetili kako je u svakoj epizodi vecine serija nesto vezano za trenutno desavanje? Nekada je bas ocigledno, tipa South Park, a nekada je bas skriveno, tipa TBBT/2.5ljuda 🙂

Mogu oni da plate unapred produkciju, ali to ne znaci da se ne snima po nedelju/dve pred prikazivanje.
Nije valjda da niste vec barem 10 godina primetili kako je u svakoj epizodi vecine serija nesto vezano za trenutno desavanje? Nekada je bas ocigledno, tipa South Park, a nekada je bas skriveno, tipa TBBT/2.5ljuda 🙂
Pa eto, u ove dve produkcije koje sam napisao, to nisam primetio. One koje zavise od trenutne gledanosti otkupljuju po par epizoda scenarija, pa ako je gledanost loša, završavaju je sa jednom sezonom ili je čak skraćuju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne mislimo na istu stvari izgleda.
Ne sumnjam da dosta serija se placa po koju epizodu unapred. Ovde je rec o tome da se epizode rade u nedelji prikazivanja - ne zbog troskova, vec da bi bile "in" sa trenutnim dogadjajima i bile vezane za njih. Na engleskom se to kaze "topical" (kod nas i ne postoji bas prava rec za ovo, najblize je "aktuelno").

Npr. zamisli da gledas Sopranos, gde Toni prica o tome kako je Trump gadjao Siriju, ili kako je AV pobedio na izborima. Dakle, svaka epizoda generalno pominje nesto sto se desilo u prethodnih 5-10 dana.

Da, što se toga tiče, tu su u pravu. Takve stvari sam primetio u određenim serijama, npr Homeland.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno