Alister
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.07.2001
- Poena
- 2,395
... Mada meni je Fil kralj serije 🙂
Jeste, bas je dobar lik 😀...mada, generalno svi su dobri 😉
... Mada meni je Fil kralj serije 🙂
Sons of Anarchy...porodicna drama o bajkerima [emoji6] ima pomalo i komedije u nekim situacijamaСве једно, може било шта само да има крај 🙂 ал' ајде нека буде драма, породично комедија. Свака препорука је добродошла.
Big Little LiesЗаврших данас са гледањем Очајних домаћица, ако може препорука за неку серију али да је завршена, хвала унапред.
Modern Family, nama legao kao budali šamar. Osim ako si homofob ili generalno opterećen takvim stvarima, pošto postoji gej par u seriji. Mada meni je Fil kralj serije 🙂
Pa i nije baš, ja sam se smorio.... Meni jedna od dosadnijih epizoda. To Hydra kao mjuzikl u Flash :-DAgents of HYDRA pokidali 🙂
Imam dva pitanja u vezi "The Walking Dead", ako može neko da pojasni.
1. Koji je dogovor sklopio Negan sa "đubretarima"?
Sa Rikom su se dogovorili da uzmu pola svega što ima Negan. U poslednjoj epizodi kada ga izdaju Negan se dogovara sa glavnom i pominje 10/12 ljudi, pa mi uopšte nije jasno sta će im ljudi kad ih ima toliko, kako bi ti ljudi pristali da idu sa njima i kako je to bolji dogovor od onog sa Rikom.
2. Kako su "đubretari" došli do Negana?
Pominjali su u objašnjenju onaj brod sa koga je Rik uzeo oružje, ali mi to nije bilo najjasnije.
Joj gledao sam ovaj nov PB. I dalje stojim iza toga da cu sigurno gledati ovu novu sezonu.
Ali tek sad sam ukapirao koliko sam omatorio sa ovim filmovima i serijama i koliko su mi se pojačali kriterijumi.
Ja sam jedva iscekivao svaku novu epizodu ove serije,opasno sam bio zaludjen. Jeste da su poslednje sezone bile lošije ali sam voleo ovu seriju.
Ovo veceras je bilo meh...ili se ja ne secam da su pre sedam godina bili ovoliki prosek,da ne kažem losi.
Jako naivno i puno rupa,znao sam da cim su ga vaskrsli to nece biti to,ali nisam očekivao da cu biti ovoliko razočaran. Al gledacu sta da radim. Nije ono da sam se pokajao sto sam gledao,ali voleo sam ovu seriju.
Proklet bio Breaking BadE,GoT-u, Zico,Rome i ostali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako ce uticati, nije valjda da se scenariji pisu izmedju snimanja 2 epizode?
Skoro sve serije se tako rade. Najvise 3-4 epizode unapred.Kako ce uticati, nije valjda da se scenariji pisu izmedju snimanja 2 epizode?
Mogu oni da plate unapred produkciju, ali to ne znaci da se ne snima po nedelju/dve pred prikazivanje.Tako je uglavnom kod nacionalnih tv mreža dok kod npr HBO, Netflix i još nekih kablovskih servisa, plati se produkcije za celu sezonu unapred.
Pa eto, u ove dve produkcije koje sam napisao, to nisam primetio. One koje zavise od trenutne gledanosti otkupljuju po par epizoda scenarija, pa ako je gledanost loša, završavaju je sa jednom sezonom ili je čak skraćuju.Mogu oni da plate unapred produkciju, ali to ne znaci da se ne snima po nedelju/dve pred prikazivanje.
Nije valjda da niste vec barem 10 godina primetili kako je u svakoj epizodi vecine serija nesto vezano za trenutno desavanje? Nekada je bas ocigledno, tipa South Park, a nekada je bas skriveno, tipa TBBT/2.5ljuda 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari