Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja moram negde ovo da kazem - meni je Uvod u anatomiju UBEDLJIVO najiritantnija serija svih vremena, pre bih gledao Seks i grad ili Ocajne domacice, nego trac-seriju umotanu u foliju neke budjave price o klinici.

ja kad gospodja gleda izadjem u drugu sobu, obrce mi se zeludac

jedino sto me vise od toga nervira jeste sto neke epizode njenih serija moze da gleda komotno 16 puta ako prodje recimo nekoliko meseci od kad je gledala

PB sam gledao naravno razocaran tokom zadnjih sezona ali gledacu i novi 100%. To mi je jedna od onis serija koje ubrajam u "sve im je oprosteno" - tipa Homelanda i jos par

Poslednja izmena:
Kako su objasnili zbog cega je celavi burazer zaglavio zatvor neduzan po 7mi put 😀

Sent from TT

Verovatno zbog očajne glume 🙂

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Ukusi su razliciti, zavisi od mnogo faktora. Ja PB gledao 2 puta i nije mi bio dosadan.

PB je bolja serija od velike vecine danasnjih koje se masovno gledaju. Prve dve sezone su odlicne bile, meni licno i treca.

Najveci kvalitet je sto su sporedni likovi daleko bolji od glavnih. Ne znam da li sam to jos negde video.
Sad ovu sezonu nema sanse da gledam jednom nedeljno. :d

Odgledao sam PB, meni je sasvim ok. Nisam od onih koji traže dlaku u jajetu i realizam u serijama, gledam da pustim mozak na ispašu i da se zabavim, a ne da vršim recenziju i tražim sve nelogičnosti.

I ja odgledao PB, solidan pocetak, gledace se dalje. 🙂

Sent from my iPad using Tapatalk

Mene je jedino doktorica držala tih par epizoda 😉

kasnije se nešto žestoko ofucala (TWD), a bila je prava bombona u početku

sarah-wayne-callies-13408-13818-hd-wallpapers.jpg

Poslednja izmena:
PB je bolja serija od velike vecine danasnjih koje se masovno gledaju. Prve dve sezone su odlicne bile, meni licno i treca.

Najveci kvalitet je sto su sporedni likovi daleko bolji od glavnih. Ne znam da li sam to jos negde video.
Sad ovu sezonu nema sanse da gledam jednom nedeljno. :d

Ako mislis na original - da slazem se. I trebali su da je zavrse sa onom scenom gde su trebali da odu onim brodicem... Sve posle toga je tezak krs... Sto rece neko - trebaju da zavrse u zatvor zbog glume... 🙂

Realnije je da nastave Breaking Bad s Dzesijem i onim njegovim narkomanima nego ove dripce sto beze iz zatvora 30x 😀

Poslije : Westworlda, Stranger Things, Mr Robot, Taboo i fenomenalne Billions mi jos samo fali novi Prison Break pa da otkaz dam :d

Into the badlands - AMC serija http://www.imdb.com/title/tt3865236/

Over the top, distopijska, kung-fu akciona-avantura.

Koreografije borbi je radila ekipa iz Hong Konga (working with Keanu Reeves for "The Matrix," Uma Thurman for "Kill Bill," and Zhang Ziyi for "Crouching Tiger, Hidden Dragon.")

Prva sezona ima 6 epizoda ( druga sezona krenula pre 2 nedelje)

Nova epizoda the Expanse - krenula je opet akcija i izgleda da nema stajanja dalje.

Pa red je bio da krene - dve epizode do kraja sezone [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Expanse drži kvalitet. Šteta što ima samo dve epizode do kraja sezone. Razmišljam se da predjem na knjige ali nisu još uvek sve izašle.

Expansara razvaljuje, upravo odgledao S02E11 ovo ima potencijal da traje deceniju a i vise. I uopste ne moram da napisem ono standardno sto uvek ide "ako ne useru" posto se ovde vidi da onaj koji drzi konce to nece dozvoliti.

Ako je i bilo male bojazni za taj user tokom prve sezone, sada sa ovakvom drugom nema brige oko toga.

Još da vidimo šta će Lindelof sa Leftoversima odraditi. Čoveče, kako Lindelof i brutala ne idu zajedno u rečenici, a eto ipak se dešava 🙂. Posle toga čekam samo Shameless i taman da sve ostalo bude loše 2017-ta će biti uspešna.

Joj gledao sam ovaj nov PB. I dalje stojim iza toga da cu sigurno gledati ovu novu sezonu.
Ali tek sad sam ukapirao koliko sam omatorio sa ovim filmovima i serijama i koliko su mi se pojačali kriterijumi.
Ja sam jedva iscekivao svaku novu epizodu ove serije,opasno sam bio zaludjen. Jeste da su poslednje sezone bile lošije ali sam voleo ovu seriju.
Ovo veceras je bilo meh...ili se ja ne secam da su pre sedam godina bili ovoliki prosek,da ne kažem losi.
Jako naivno i puno rupa,znao sam da cim su ga vaskrsli to nece biti to,ali nisam očekivao da cu biti ovoliko razočaran. Al gledacu sta da radim. Nije ono da sam se pokajao sto sam gledao,ali voleo sam ovu seriju.
Proklet bio Breaking BadE,GoT-u, Zico,Rome i ostali.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Au koji sex the expanse 11ep ! Postaje totalni hc

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Заврших данас са гледањем Очајних домаћица, ако може препорука за неку серију али да је завршена, хвала унапред.

Мораш да будеш мало конкретнији. Који жанр, итд...

Све једно, може било шта само да има крај 🙂 ал' ајде нека буде драма, породично комедија. Свака препорука је добродошла.

Onda Keeping up the Kardashians, John and K8 plus 8, a mozes i gledani Fox News.... sve je u tom stilu.

Све једно, може било шта само да има крај 🙂 ал' ајде нека буде драма, породично комедија. Свака препорука је добродошла.

Modern Family, nama legao kao budali šamar. Osim ako si homofob ili generalno opterećen takvim stvarima, pošto postoji gej par u seriji. Mada meni je Fil kralj serije 🙂

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno