Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

uhf i vhf spektar se koristi za analogne, digitalne kanale i internet...sto znaci ako bude novih frekvencija za dig. kanala, to znaci 1 manje kanal u analognoj itd...

Mi sad imamo preko 150 digitalnih kanala u proseku, a sa novim ponudama i max tv paketom nude 120 kanala,
tako da ne vidim zasto bi otvarali nove digitalne frekvencije, kada su im i ove sto imaju previse za 120 kanala,
s tim u vezi, onda nece ni gasiti vise analogne kanale

DAN_18i
U Smederevu jos uvek nije aktivirana frekvencija 642!!!

Radio S Kids, pozicija 905 (730 kHz).

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

Smederevo dobilo frekvenciju 642, sa 10 novih kanala.

Djole, to su oni kanali koje ste vi vec dobili: Diva, Amc, Minimax, 2 CBS-a i 5 Hayat-a. Kod nas su ubaceni tek danas.

Aha ok ja mislio nesto novo

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Mi sad imamo preko 150 digitalnih kanala u proseku, a sa novim ponudama i max tv paketom nude 120 kanala,
tako da ne vidim zasto bi otvarali nove digitalne frekvencije, kada su im i ove sto imaju previse za 120 kanala,
s tim u vezi, onda nece ni gasiti vise analogne kanale
Sreo sam jednog momka u Rumi koji radi u Kopernikusu, i pitao ga za kanale i pakete, kaže da još čekaju da se formiraju paketi ali da će uskoro i to, ali ono što mi je još rekao, kada sam ga pitao za ovo 120 kanala, a sada imamo više, kaže da je to minimalni broj kanala koji će biti u tim paketima, ne ukupan. Znači, imaćemo 120 + kanala, samo u tom paketu nikada neće biti manje od 120. Što mi ima smisla.

Ok, sajt je sada super, info kanal ok, usluga kod mene uvek više nego ok, ovi novi modemi ok sve radi, najavljuju neki tv za poneti - super... Ajmo momci i devojke, još epg, i što se mene tiče brišem vam i te manje zamerke koje sam imao.

Poslednja izmena:
Sreo sam jednog momka u Rumi koji radi u Kopernikusu, i pitao ga za kanale i pakete, kaže da još čekaju da se formiraju paketi ali da će uskoro i to, ali ono što mi je još rekao, kada sam ga pitao za ovo 120 kanala, a sada imamo više, kaže da je to minimalni broj kanala koji će biti u tim paketima, ne ukupan. Znači, imaćemo 120 + kanala, samo u tom paketu nikada neće biti manje od 120. Što mi ima smisla.

Ok, sajt je sada super, info kanal ok, usluga kod mene uvek više nego ok, ovi novi modemi ok sve radi, najavljuju neki tv za poneti - super... Ajmo momci i devojke, još epg, i što se mene tiče brišem vam i te manje zamerke koje sam imao.
Slazem se sa tobom potpuno jedino sto ja nebih menjao ovaj netisov ruter jer imam extra signal

Meni uopste ne ide u prilog ovo sto ce se desavati, jer koristim kablovsku na 5-6 televizora... :/

Aha *** neznam sta da ti kazem iskreno. Meni se uklapa cak bas mi odgovara sa povecanjem net brzine na 30/3

Jos sam u gradu gde je jedna od najvecih pretplata

Preseli se! :d:p

Ja sam takodje prezadovoljan sa Kopernikusom i njegovim uslugama.
Kada su mi prvi put uveli NET bilo je problema, ali posle zamene glavnog kabla do kuce sada i NET i digitalna TV rade bez greske i brzina je uvek konstantna, tako da stvarno sam prezadovoljan i preporucujem ih svima u mom mestu.

Poslednja izmena:
Narucih 50/4 i par onih modula, cekam da dodju u toku sl nedelje pa javljam.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

IMG_20170408_135420.jpg Dobih juče ovaj CBN ruter i modem u jednom uredjaju jer je prethodna kombinacija Cisco modem i Netis ruter nešto zezala.
Negde sam čuo da je wifi signal dobar samo u toj prostoriji gde se nalazi sam uredjaj. Meni je dobar signal u celoj kući kao i kod Netis-a. Za sada sve radi ok.

U pripremi je izgleda i fejsbuk stranica:

f.jpg

Jedino za ott nigde i nikada nece objaviti spisak kanala :D
Inace vidim u LG store da ima aplikacija za smart televizore? Neko to probao ili koristi uopste?

Pogledajte prilog 226480 Dobih juče ovaj CBN ruter i modem u jednom uredjaju jer je prethodna kombinacija Cisco modem i Netis ruter nešto zezala.
Negde sam čuo da je wifi signal dobar samo u toj prostoriji gde se nalazi sam uredjaj. Meni je dobar signal u celoj kući kao i kod Netis-a. Za sada sve radi ok.

Kod mene bas i ne radi dobro. Slab signal :)

Poslednja izmena:
Pa on ima 3db dok oni standardni sa jednom antenicom imaju 5db. Meni licno pokriva kucu cbn ali jedva, imam tp link kojim pojacam signal i na dvoriste kada je lepo vreme i kad sam vise napolju.

Mozda zvuci bezveze ali gledajte da postavite taj cbn-ov hgw vertikalno ako je postavljen polozeno jer te dve 3db antene unutra (prakticno dve zice) su postavljene da daju najvecu pokrivenost kad je modem vertikalno postavljen (kao kod coveka na slici, par postova iznad).
Tako je i kod cisco epc 39xx, ubee, aris, itd.

Inace @Djole - koji tacni cisco modem imas? 3208G ili bez G tj samo epc 3208 ?

Mozda zvuci bezveze ali gledajte da postavite taj cbn-ov hgw vertikalno ako je postavljen polozeno jer te dve 3db antene unutra (prakticno dve zice) su postavljene da daju najvecu pokrivenost kad je modem vertikalno postavljen (kao kod coveka na slici, par postova iznad).

Ja imam EPC3925, a za Wi-Fi ga i ne koristim jer imam dva AP-a TP-Link TL-WA901ND i pokrivaju celu kucu i dvoriste.
A uzgred kakav je CISCO EPC3925, kakva iskustva imate sa njim sto se tice rada samo kao modem?

Pogledajte prilog 226480 Dobih juče ovaj CBN ruter i modem u jednom uredjaju jer je prethodna kombinacija Cisco modem i Netis ruter nešto zezala.
Imam ovaj ruter,wifi signal je slab,moze biti zadovoljan samo onaj ko ima pregradne zidove u stanu.

To se slabo razumem pise samo 2100

Da pise i epc 2100

Nazad
Vrh Dno