Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

A nigde nema da mogu da se kontaktiraju mailom

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Ovo je za nove usluge :) Al nesto slabo pozivaju po Paracinu. Jos nisam cuo da nekoga zvali

. Kanali koji mi "fale" u ovoj njinoj ponudi, tj. voleo bi da gi ubacev su sledeći (moja privatna lista želja):
Arena Sport 5
SK4
Prva Plus
MTV Adria
VH1 Adria
AXN
Cinestar
CINEMANIA
Sci-fi
Cinestar Srbija
Cinestar Action& thriller
RTL 2 HRT
RTV Vojvodina 1
NOVA.rs
N1 info
DM SAT
GRAND TV
Viasat Nature
Nat Geo Wild
Trawell channel
EUROCHANNEL
Rai 2
Rai 3
Rai Sport 1
Rai Sport 2
Sport1 de
NTV Niš
FACE TV BiH
ATV BiH
FTV Bih
BN music
RTRS PLUS
TV Slovenija 1
TV Slovenija 2
History
History 2
Universal channel
Disney
Disney XD
Disney Junior
NICKELODEON
E!
Da ponovimo ovaj spisak
Obradujte nas bar sa polovinom spiska

Cisto da ponovim :) Ajde ajde kopernikus mozes ti to!!

Pa azuriraj listu ovo vec ima :D

Arena Sport 5
SK4
Prva Plus
AXN
CINEMANIA
N1 info
GRAND TV
BN music
NICKELODEON
RTV Vojvodina 1 kod mene ima

a ovo vise ne postoji
Universal channel

a ove rai rtl i ostale dzidzibidzi kanale nemoj molim te, jedva sam ih se otarasio sa telekomom :D

Od kad ima AXN?

Redizajniran je i Info kanal:

Info.jpg

Sta im bi sunce ti :)

Pozdrav svima,zanima me lista kanala za sve pakete u Vranju? Da li neko ima spisak,jer se ne moze videti na sajtu kopernikusa.

Pa azuriraj listu ovo vec ima :D

Arena Sport 5
SK4
Prva Plus
AXN
CINEMANIA
N1 info
GRAND TV
BN music
NICKELODEON
RTV Vojvodina 1 kod mene ima

a ovo vise ne postoji
Universal channel

a ove rai rtl i ostale dzidzibidzi kanale nemoj molim te, jedva sam ih se otarasio sa telekomom :D

Prvo je bio HALLMARK, pa je preimenovan u UNIVERSAL koji je na kraju preimenovan u DIVA, tako da je i to u ponudi...

@Dakistar: stvarno bi gledao DM SAT, Rai 2,Rai 3, NTV Niš, TV Slovenija 1,TV Slovenija 2???

SciFi,
Moja TV
AXN Spin
Naša tv
Comedy Central Extra
MTV Hits
CineStar TV
Travel HD
CineStar Action
Discovery Turbo x
TV Disney (junior,xd)
E!
VIP TV
RTL 2 hr
MTV
GRAND 2.
Tv CW (sa prevodom ako je to moguce)
FTV
Okej ovo bi gledao ;)

Poslednja izmena:
Što si izbacio VH1? ;)

Ja ga se secam al davno je to bilo

Eeee, ova prethodna kablovska ga je imala, kao i VH1 clasic. Pored svih ovih silnih znj folkera mogu bar ovo da nam ubace, please ;)

Ko ima vise televizora u kuci, a dobije dva STB uredjaja, da li ce na ostalim televizorima moci analogne kanale da prati?

ja mislim da se gase analogni kanali

Poslednja izmena:
Kako su meni rekli bice samo 20-tak kanala u analognoj ponudi

Kopernikus se ispravlja. Redizajn sajta. Meni daljinski update fw odradili na modemu (cbn) da nisam ni primetio. Izgleda da nemam vise ni dropova paketa (i ping je stabilniji). Produzavam ugovor sa njima. Samo neka nastave tako.
P.S. i dalje se nadam da ce povecati upload

Poslednja izmena:
rekoh ja, kad se zalaufaju i kad uleti poljska investicija ...Aj sto ce telefoniju da uvedu, kad bi hteli da sire gpon i da batale coax, gde bi im bio kraj.
A za upload, pitanje je koliko coax mreza moze da izdrzi, nije problem u zakupu linka, oni zakupljuju simetricne linkove i placaju ih nezavisno od toga da li je net 50/50 ili 50/1 mbp

Pa realmno nije ni kod drugih mnogo bolje, evo sad gledao i SBB i njihovu ponudu. http://sbb.rs/internet/internet-paketi
Sinoc prolazim gradom kad ono na centru setalista lokal oblepljen sa novim Kopernikus dizajnom i to gde je bio VIP, nisam mogao da verujem. Trenutno se nalaze u p***i m******i, oko 5km od grada. Definitivno se nesto pomera na bolje, ako citaju svaka cast :)

Sta znam dobro su uradili info kanal i web stranicu jos da krenu sa novim kanalima. Net savrseno radi :)

Trebalo bi da se dosta unaprede, logicno je da ce da krenu sa konkurentnim ponudama kanala i servisa generalno. Vidim na sajtu raspisali konkurse za operatere i menadzere prodaje sto valjda znaci da ce veci akcenat da bace na teh podrsku i malo agresivniji marketing, sto opet znaci da ocekuju ili se trude da prikupe veci broj korisnika, a tu realno i nece biti problem ako imaju konkurentne pakete. Ima ljudi koji bi koristili Kopernikus samo zbog sk/arena bundle kanala ...
Nama svakako ide u prilog da krenu na bolje :D

Nazad
Vrh Dno