mikianciki1971
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.12.2014
- Poena
- 170
Na kojoj frefrekciji je info kanal u Leskovcu
^ jeste![]()
Rašo, misliš da ja radim u Kopernikusu?
Kanali koji mi "fale" u ovoj njinoj ponudi, tj. voleo bi da gi ubacev su sledeći (moja privatna lista želja):
Arena Sport 5
SK4
Prva Plus
MTV Adria
VH1 Adria
AXN
Cinestar
CINEMANIA
Sci-fi
Cinestar Srbija
Cinestar Action& thriller
RTL 2 HRT
RTV Vojvodina 1
NOVA.rs
N1 info
DM SAT
GRAND TV
Viasat Nature
Nat Geo Wild
Trawell channel
EUROCHANNEL
Rai 2
Rai 3
Rai Sport 1
Rai Sport 2
Sport1 de
NTV Niš
FACE TV BiH
ATV BiH
FTV Bih
BN music
RTRS PLUS
TV Slovenija 1
TV Slovenija 2
History
History 2
Universal channel
Disney
Disney XD
Disney Junior
NICKELODEON
E!
Da ponovimo ovaj spisak
Obradujte nas bar sa polovinom spiska
Ok, već sam pomislio da ste me razotkriliNe, nego kazem u globalu. Ovde ocito dolaze i prate sta mi pisemo i odgvorni iz Kopernikusa. Čim mi ukazemo da nešto ne štima oko tv kanala, oni to u najkraćem roku ispravljaju...možda je to samo slučajnost, a možda i nije - ko to zna...Pozz
Da ali Telekom nema Sport Klubove, a mislim da su oni svakako skuplji po distributera od Vh1 i MTV, tako da, ne bih ja to baš tako generalizovao. Ja bih prvi voleo da imam sve te kanale, ali ajd da budemo malo realni, nema dosta toga, sa druge strane ima dosta toga što drugi naplaćuju dodatno... Ili nemaju uopšte... Ja čekam VOIP, catch uptv ili tv on demand, pakete u digitalnoj ponudi... To izgleda neće skoro, ali po pitanju gornjeg posta, nije baš sve tako kako je napisano...
Da ali Telekom nema Sport Klubove, a mislim da su oni svakako skuplji po distributera od Vh1 i MTV, tako da, ne bih ja to baš tako generalizovao. Ja bih prvi voleo da imam sve te kanale, ali ajd da budemo malo realni, nema dosta toga, sa druge strane ima dosta toga što drugi naplaćuju dodatno... Ili nemaju uopšte... Ja čekam VOIP, catch uptv ili tv on demand, pakete u digitalnoj ponudi... To izgleda neće skoro, ali po pitanju gornjeg posta, nije baš sve tako kako je napisano...
Pa, kad bih morao da biram između Sport Klub i MTV kanala, naravno da bih izabrao Sport Klubove. Jeste ponuda znatno poboljšana, ali bilo je i krajnje vreme.
Nemojmo zaboraviti, kada su maja meseca 2013. godine ubačeni Pinkovi kanali, a izbačeni VH1, MTV, Universal, Cinemania, Fashion TV, imali smo ubedljivo najgoru ponudu (60-tak analognih kanala, od čega 15 Pinkovih, digitalnu nismo ni imali), a od septembra iste godine ubedljivo najskuplju pretplatu u Srbiji. Cena od tada nije menjana, što ne znači da uskoro neće. Zar mislite da će ovi HD kanali doveka biti džabe?
Doduše, MTV, a ni VH1 nisu ono što su nekad bili. Moram da priznam, Pink Hits 2 je po meni bolji kanal od VH1 Classic.
Svojim prethodnim postom sam hteo da kažem da Pinkovi i KCN kanali nemaju veze sa tim zašto nemamo MTV kanale.
Za Prvu Plus sam prilično siguran da je nećemo imati, pošto je Prva Plus ekskluziva SBB-a, a poznato je da su Kopernikus i SBB pomalo na ratnoj nozi. Dobro je što još uvek imamo Sport Klubove, pitanje je samo do kada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari