Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

U Vlasotincu je (a trebalo bi da je i u Leskovcu) na C 25/503.25 MHz, iza kanala Pink Western.

Rašo, misliš da ja radim u Kopernikusu?

Ne, nego kazem u globalu. Ovde ocito dolaze i prate sta mi pisemo i odgvorni iz Kopernikusa. Čim mi ukazemo da nešto ne štima oko tv kanala, oni to u najkraćem roku ispravljaju...možda je to samo slučajnost, a možda i nije - ko to zna...Pozz

Kanali koji mi "fale" u ovoj njinoj ponudi, tj. voleo bi da gi ubacev su sledeći (moja privatna lista želja):
Arena Sport 5
SK4
Prva Plus
MTV Adria
VH1 Adria
AXN
Cinestar
CINEMANIA
Sci-fi
Cinestar Srbija
Cinestar Action& thriller
RTL 2 HRT
RTV Vojvodina 1
NOVA.rs
N1 info
DM SAT
GRAND TV
Viasat Nature
Nat Geo Wild
Trawell channel
EUROCHANNEL
Rai 2
Rai 3
Rai Sport 1
Rai Sport 2
Sport1 de
NTV Niš
FACE TV BiH
ATV BiH
FTV Bih
BN music
RTRS PLUS
TV Slovenija 1
TV Slovenija 2
History
History 2
Universal channel
Disney
Disney XD
Disney Junior
NICKELODEON
E!
Da ponovimo ovaj spisak
Obradujte nas bar sa polovinom spiska

Ne, nego kazem u globalu. Ovde ocito dolaze i prate sta mi pisemo i odgvorni iz Kopernikusa. Čim mi ukazemo da nešto ne štima oko tv kanala, oni to u najkraćem roku ispravljaju...možda je to samo slučajnost, a možda i nije - ko to zna...Pozz
Ok, već sam pomislio da ste me razotkrili :D

Šalim se, mada mislim da su nekih globalnih stvari i sami svesni, tipa prevodi, nestanak nekih kanala i slično, čisto sumnjam da im je forum neka referenca... Verovatno su u pitanju neki tehnički problemi druge prirode za koje su i sami svesni i koje reše (ili ne reše) ovako ili onako bez da gledaju forum. Iskreno, dosta su se popravili u zadnje vreme, slika na analognoj tv je sada perfektna, ubacuju hd kanale, generalno popravljaju se. Ali može to još bolje da bude, samo ako nastave ovako - nerealno je ocekivati hbo za ovu cenu, ali gde je voip, paketi, VH1 i još neki realni kanali za ovu cenu (*** 1200 din a ima programa koje neki operateri ne nude - 4 arene, 3 s.k.).

Izgleda da ce mo u Boru u novu godinu uci sa nepromenjenom listom kanala odnosno sa 95 dtv kanala.Ima li jos mesta gde nisu ubaceni novi kanali?

Aleksandrovac je jos uvek na pet frekvencija(64 kanala). U korisnickom niko nista ne zna. Samo pricaju bice uskoro, ali ne znaju da preciziraju kad je to uskoro.

Molim vas ubacite u digitalnoj ponudi VH1 i MTV!
Valjda ce ovo neko da procita iz Kopernikusa.

Menjam SVE Pinkove kanale za Vh1 i Mtv !!!

Da ali Telekom nema Sport Klubove, a mislim da su oni svakako skuplji po distributera od Vh1 i MTV, tako da, ne bih ja to baš tako generalizovao. Ja bih prvi voleo da imam sve te kanale, ali ajd da budemo malo realni, nema dosta toga, sa druge strane ima dosta toga što drugi naplaćuju dodatno... Ili nemaju uopšte... Ja čekam VOIP, catch uptv ili tv on demand, pakete u digitalnoj ponudi... To izgleda neće skoro, ali po pitanju gornjeg posta, nije baš sve tako kako je napisano...

Da ali Telekom nema Sport Klubove, a mislim da su oni svakako skuplji po distributera od Vh1 i MTV, tako da, ne bih ja to baš tako generalizovao. Ja bih prvi voleo da imam sve te kanale, ali ajd da budemo malo realni, nema dosta toga, sa druge strane ima dosta toga što drugi naplaćuju dodatno... Ili nemaju uopšte... Ja čekam VOIP, catch uptv ili tv on demand, pakete u digitalnoj ponudi... To izgleda neće skoro, ali po pitanju gornjeg posta, nije baš sve tako kako je napisano...

Srecna Nova godina forumasi.

Posto VH1 i MTV nece biti, ima li nade za Prvu plus, History i History 2?

Pa, kad bih morao da biram između Sport Klub i MTV kanala, naravno da bih izabrao Sport Klubove. Jeste ponuda znatno poboljšana, ali bilo je i krajnje vreme.

Nemojmo zaboraviti, kada su maja meseca 2013. godine ubačeni Pinkovi kanali, a izbačeni VH1, MTV, Universal, Cinemania, Fashion TV, imali smo ubedljivo najgoru ponudu (60-tak analognih kanala, od čega 15 Pinkovih, digitalnu nismo ni imali), a od septembra iste godine ubedljivo najskuplju pretplatu u Srbiji. Cena od tada nije menjana, što ne znači da uskoro neće. Zar mislite da će ovi HD kanali doveka biti džabe?

Doduše, MTV, a ni VH1 nisu ono što su nekad bili. Moram da priznam, Pink Hits 2 je po meni bolji kanal od VH1 Classic.
Svojim prethodnim postom sam hteo da kažem da Pinkovi i KCN kanali nemaju veze sa tim zašto nemamo MTV kanale.

Za Prvu Plus sam prilično siguran da je nećemo imati, pošto je Prva Plus ekskluziva SBB-a, a poznato je da su Kopernikus i SBB pomalo na ratnoj nozi. Dobro je što još uvek imamo Sport Klubove, pitanje je samo do kada?

Ljudi srećna nova godina. Nadam se da ćemo u ovoj godini dobiti kvalitetne kanale ,a ne da gledam 10 kanala od 134! :-D

Pa, kad bih morao da biram između Sport Klub i MTV kanala, naravno da bih izabrao Sport Klubove. Jeste ponuda znatno poboljšana, ali bilo je i krajnje vreme.

Nemojmo zaboraviti, kada su maja meseca 2013. godine ubačeni Pinkovi kanali, a izbačeni VH1, MTV, Universal, Cinemania, Fashion TV, imali smo ubedljivo najgoru ponudu (60-tak analognih kanala, od čega 15 Pinkovih, digitalnu nismo ni imali), a od septembra iste godine ubedljivo najskuplju pretplatu u Srbiji. Cena od tada nije menjana, što ne znači da uskoro neće. Zar mislite da će ovi HD kanali doveka biti džabe?

Doduše, MTV, a ni VH1 nisu ono što su nekad bili. Moram da priznam, Pink Hits 2 je po meni bolji kanal od VH1 Classic.
Svojim prethodnim postom sam hteo da kažem da Pinkovi i KCN kanali nemaju veze sa tim zašto nemamo MTV kanale.

Za Prvu Plus sam prilično siguran da je nećemo imati, pošto je Prva Plus ekskluziva SBB-a, a poznato je da su Kopernikus i SBB pomalo na ratnoj nozi. Dobro je što još uvek imamo Sport Klubove, pitanje je samo do kada?

Šta znam... Nije loš Pink Hits, ali po meni VH1 je ipak VH1 - meni je bolji... MTV tu i tamo, više mi leži muzika koja se vrti na VH1... Nekada davno su imali i MTV HITS, i to nije loše, ali tek tome ne treba da se nadamo :D

Imam problem sa netom ,ping mi je moze se reci velik , u jednom speed testu 21ms a drugom 116ms , internet brzinu imam 20mbs a ocitava 12mbs?

Realno nedostaju ovi kanali:

N1
Prva Plus
Nova (RS)
MTV
VH1
Viasat Nature
Nat Geo Wild
Trawell channe
History
History 2
Nickelodeon

Nakon ovoga mogli bi da krenu sa ubacivanjem HD paketa pa onda sa Video on Demand koje bi mogli da naplacuju dodatno.

Zaista trebaju ubaciti Nickelodeon rs. Nova rs je bez veze kanal ništa pametno. N1 po meni je i previše imamo B92 info, cnn i ostale. Trebaju ubaciti dobre filmske kanale.

Srecna nova godina, sve najbolje forumasi :). Da li se nekom desava da na digitalnim kanalima slika igra, i zvuk se gubi (kao da koci) na svakih minut-dva. Izgleda kao da se boje mesaju u kockicama nekim. Mada nije na svakom kanalu isto, na sportskim je mnogo manje. Interesuje me jer mi je jedan majstor rekao da je do kablovske, a ovde nisam video da jos neko ima takvih problema. :D

kod mene takodje piksalizacija zeza na nekim kanalima,rts1,rtshd,prva pink,itd,na sport klubovima takodje,i to od jmuce pocelo da zeza.

U Rumi nema pixelizacije ali već tri dana internet non-stop prekida.

U Smederevu vec 5-6 dana nema signala TV Duga Pozarevac. Kopernikus je preuzimao njihov analogni signal i pustao u sistem, inace TV Duga je jedina u Srbiji koja je do pre nove godine emitovala terestrijalni analogni signal. Moze li neko da potvrdi da li je ugasen njihov analogni signal ili je samo Kopernikus izbacio iz sistema?

ID Xtra HD ne radi, mozda je to naznaka da ce biti jos novih hd kanala?

Vrh Dno