Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Da li je vredan upgrade sa s7 obicnog na s8 ili s7 edga na s8 +. Vidim da su kamere veoma slicne, za sad.

Da li je vredan upgrade sa s7 obicnog na s8 ili s7 edga na s8 +. Vidim da su kamere veoma slicne, za sad.

moje mišljenje je jok! Ali opet, zavisi koliko ti je novac bitan...KO ima kintu, ne gleda u kom procentu je naredni flagship bolji..jednostavno kupuje jer je skoro uvek bolji...

Jel može neko da mi kaže da li postoji mogućnost na recimo S8 plus da se odradi "nešto" sa rezolucijom ili sa nekim dpi ili ... da ne lupetam sad,
da ikonice i tekst budu lepo čitljivi kao na S7 edge.Nadam se da sam bio jasan dovoljno jer gledajući poređenje S7 vs. S8 i S7 edge vs. S8 plus uvek su mi ikonice i slova ispod njih (čitljivija/veća) na S7 edge vs. S8 plus ... a da ne mora da se root-uje. Hvala.

Od kada ovaj lik ima 7mil pretplatnika ? Lepo ga progurao onaj ip6 bend test ,postade milioner 🙂

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Znači ipak dobra softverska navigacija, male ivice i 2:1 odnos stranica [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Drop test.

[youtube]TLlz8Tk9aKE[/youtube]

Džabe mu ipak gg5 napred ,još ako se lako guli/grebe kao na note7 eto zezanja

Poslednja izmena:
Samsung Galaxy S8

A sedmica mint [emoji23][emoji1377]
Vule,bice para od zamene ekrana [emoji1360]

Poslednja izmena:
Kao da je pre 6 godina izasao kad ga stavis pored S8 😀

To je zbog inače očajnog screen to body ratio na iphone. Kad je u pitanju, kamera, Iphone mnogo realnije fotka noću, bez over exposing i post processing ... Poredio sam s7e i 6splus i znam... Samsung, na auto modu,noću, počne diže ekspoziciju kao nenormalan. E kada god ima noću neki dodatni izvor svetlosti( npr. od svetiljki) a ekspozicija wide open, ..slike su onda bljak....

Poslednja izmena:
Znači povraća mi se od ovih testova autonomije na phonearena!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Cavkao jos nalo telefone.
Za sada definitivno sam za S8+ crne boje
8+ izgleda mnogo manje izduzeno nego 8, barem meni. Uzi je od mog s7e i malcice duzi, tako da problem sa drzanjem nije toliki koliko ljudi misle. Mozda je 10% teze nego s7e.
Treci put kad odem pada preorder 😀

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Znači povraća mi se od ovih testova autonomije na phonearena!

Štaaaa?
Pa S6 kad je izašao 10 sati je gurao, posle se pokazalo da ne može 4 sata sot-a da sastavi [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
I ja bih vrlo rado pokazao da ovaj novi ne moze 4 da sastavi 😉

Cavkao jos nalo telefone.
Za sada definitivno sam za S8+ crne boje
8+ izgleda mnogo manje izduzeno nego 8, barem meni. Uzi je od mog s7e i malcice duzi, tako da problem sa drzanjem nije toliki koliko ljudi misle. Mozda je 10% teze nego s7e.
Treci put kad odem pada preorder 😀

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Meni nije jasno zasto su ih ovoliko izduzili, bilo bi sto puta bolje da su npr s8 malo skratili i stavili 5,5inca ekran, bio bi mnogo laksi za koriscenje, a i ljepsi.

Kao fol zato sto ljudi po ceo dan skroluju pa da moze vise sadrzaja da stane na ekran.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Više ni nema mesta da budu nekakve ozbiljne razlike u brzinama ,mnogo je bitnije da radi glatko i bez štucanja .

To je zato sto su aplikacije prilicno nezahtjevne, tek se u browseru vidi koliko su arm cipovi slabasni u odnosu na x86.

Ništa čudno.. ali takvih youtubera imaš veoma malo

Edit:
DisplayMate, who specializes in performing display tests for color accuracy and calibration has given the Galaxy S8’s display its highest mark yet: an ‘A+’.

We have no doubt that the Galaxy S8 can carry the title of the “best smartphone display on the market”. After all, Samsung’s Infinity Display has a lot going for it, according to DisplayMate’s findings: the display can reach a peak brightness 1020 nits, which is well over some of the brightest smartphone display we’ve ever tested ourselves.

The Galaxy S8 is able to handle HDR quite well and is the first smartphone to receive certification by the UHD Alliance for Mobile HDR Premium video playback. This means the Galaxy S8 is capable of reproducing video in the same color accuracy and wide color gamut as some HDR TVs that we only first started hearing about at CES in 2016.

http://m.gsmarena.com/samsung_galax..._display_concludes_displaymate-news-24377.php

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno