Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Home dugme je sakriveno u senzorima u ekranu tako da je u svakom trenutku dostupno bez navigacionog bara. Aplauz za ovo 🙂

U jeee...nekad je u toku prezentacije, bilo 50 stranica napucanih komentarima, sad par komentara.Dokaz koliko su ove prezentacije postale monotone i dosadne.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Meh, da je i senzor otiska prsta tu ispod, bilo bi nešto, ovako ništa specijalno. Facial recognition postoji od 2012-e kad je predstavljen na Galaxy Nexusu, jel tako beše 😀

U jeee...nekad je u toku prezentacije, bilo 50 stranica napucanih komentarima, sad par komentara.Dokaz koliko su ove prezentacije postale monotone i dosadne.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ma jok, nego 809 i 909 evra kvari idilu 🙂

Koji flop od moba.. manji napredak nego s6 - s7 .. :/

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

***, bar u usa, das im stari galaxy(s7) i nastavljas da placas 27$ mesecno za telefon. Sto je za usa uslove smesno

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

[YouTube]f3xMRvnQXwk[/YouTube]

Meni se svidja dizajn..uzeo bih ga za S7+200e doplate,ali to ce biti ko zna kad.😀

Specifically, Samsung says that after a typical year's worth of charges and discharges, the Galaxy S7 only maintained about 80% of its total effective battery capacity. The Galaxy S8 and S8+, however, will maintain 95% of their capacity over that same period with the same usage. Samsung isn't going into the specifics of how this was accomplished, which isn't surprising, but it could perhaps both be the battery itself and advancements with the charging and power management systems.

http://www.androidpolice.com/2017/0...ill-degrade-less-quickly-than-the-galaxy-s7s/

Jedina zanimljiva stvar.

Ali staviti 2 virtuelna asistenta je *****izam teški ,samo Samsung .

Sada lagana cekalica mi6 i novog HTC.

Cela prezentacija mi je kao predizborni spotovi kod nas,uzas 😀

Duple aplikacije za sve su zastitni znak Touchwiza.

Au, kakva grdna prezentacija proizvoda....

Nista specijalno... "FAIL".

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Samsung Galaxy S8

Za koga fail? Osmica ce ici kao alva. Ne znam cemu takvi komentari kada se maltene sve znalo pre same prezentacije, sada ste odjednom neprijatno iznenadjeni? Ne kapiram...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema sta objasnjavati, pitanje je bilo retoricko, po meni me vrijedi osim ako nisi besposlen sa lovom.

E na šta sam potrošio sat vremena života..
Pa oni su o telefonu najmanje pričali ovde.

Bixby..koja glupost majko moja, ovo će imati i asistenta i bixby.
Znači prvih pola sata su pričali u 'infinite display', to su predstavili kao najveću revoluciju.

Haos.

A o onim bajama što su pričali, šta reći, ja sam izneverovao kad sam video da tapšu sami sebi zajedno sa publikom.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jel l' neko provalio, ni reci o kameri? Ista kamera i sensor kao na S7/E(sto nije lose, ali opet...).

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Optika je dobra samo ih zeza post procesing.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa ja koliko sam video i čuo oni su praktično samo o infinite displayu pričali.
Kamera, softver, zvuk, izrada..ništa..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Je l su dali izgovor za zakrivljene ivice

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Nema spora da će ići kao lud , što jača cena to se diže veća prašina . Ali ako se malo bolje pogleda ovaj telefon je fail , onaj nesrećni lg sa g6 ima šansi da proda koji milion pored ovakvog s8.

Mislim sta reci o senzoru za otisak prsta na s8+ .. koji bogovi

Nema spora da će ići kao lud , što jača cena to se diže veća prašina . Ali ako se malo bolje pogleda ovaj telefon je fail , onaj nesrećni lg sa g6 ima šansi da proda koji milion pored ovakvog s8.

Mislim sta reci o senzoru za otisak prsta na s8+ .. koji bogovi

Kako za koga jel veci fail od Pixel linije?

Samsung Galaxy S8

Tesko da je fail, ne vidim po cemu bi bio? I G6 napljuvase samo tako pa sta fali telefonu?
Morate da shvatite da nase trziste nije i nikada nece biti merodavno. Lepo je rekao Toza kako je u USA, das stari telefon i uzmes nov a nastavis da placas isto. Ne vidim ko u tom slucaju ne bi uzeo nov model, sve i da mu isti nije potreban.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pixel je tek posebna priča ,ali google i razumem .. ovakav Samsung ne 🙂

Nazad
Vrh Dno