Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Jel to vazi samo za mts ili za sve operatere? Doduse, u VIP-u su svi sim free

Tipa ako imam racun da je telefon placen u kesu, mogu i u mts-u i u telenor-u da trazim da ga otkljucaju i bice otkljucan?

Ako si ga kupio za kes a nisi se vezao za ugovor ili pak na rate onda moze..

Drugar je kupovao 7icu, platio u kesu(90 i kusur hiljada je iznos na fiskalnom), kontam da nije pod ugovorom cim je toliko platio

Pa pogledaj cene na sajtu. Imaš sa i bez ugovorne obaveze. Ako je vez ugovorne obaveze i ako je telefon u potpunosti isplaćen, onda možeš da tražiš odmah i otključavanje. Ako nije isplaćen ili je plaćen po povlašćenoj ceni (a to znači uz ugovoru obavezu) onda će ti otključati tek po isteku iste. Sve ovo pod uslovom da si ti taj koji je kupio telefon.

Nego, zašto bi neko kupio kod mts po punoj ceni kad npr iStyle daje za istu lovu i sa iste 2 godine garancije? Čak možeš i na rate da uzmeš preko banke, a nemaš cimanje oko otključavanja.

Pa upravo si pomenuo,zbog samih rata..Cena je ista,garancija je ista a unlock kod mozes istog momenta da zatrazis ( ja to nisam znao do juce )..Jedina je razlika sto u mts-u zavrsis sve za dva minuta,mislim nema cimanja sa bankom.

Pozdrav, interesuje me da li je neko od vas kupovao 6s preko telenora i da li je imao problema sa njim? Hvala

Pozdrav, interesuje me da li je neko od vas kupovao 6s preko telenora i da li je imao problema sa njim? Hvala

Dva ortaka su preko Telenora uzeli 6s i nemaju problema (od toga je jedan uzeo 6s+)

Sent from neki tamo iPhone

Kakvo je stanje što se tiče Jailbreak-a za 6S+? 10.2.1 je verzija

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kakvo je stanje što se tiče Jailbreak-a za 6S+? 10.2.1 je verzija

Ništa za sada tbh, i ja jedva čekam da čujem neku vest za isti :S

Eh, šteta.. Juče sam se ponovio sa 6S+ pa eto i mene u ovom klubu ja janičara. [emoji1]

Eh, šteta.. Juče sam se ponovio sa 6S+ pa eto i mene u ovom klubu ja janičara. [emoji1]

Sve te razumem, ja sam takodje svez clan iPhone ekipe a dva dana pre nego sto sam dobio telefon da bi se uverili da radi su mi updateovali fon sa 10.2 na 10.2.1. ....

iPhone 6S bio je najprodavaniji smartfon u 2016-oj, evo kompletne liste:
ihs-iphone-6s.png

izvor: https://www.macrumors.com/2017/03/22/iphone-most-popular-smartphone-2016/

Samo sto se 7 prodavao par meseci a 6S tokom cele 2016-te godine, tako da i nije bas realno poredjenje. :)

Bas zato je interesantna cinjenica da se 7+ za samo 3 meseca prodao u vise primeraka nego 6S+ za celu godinu. [emoji4]

6s pokidao

Poslednja izmena:
Jel ima neki photo widget da je besplatan? Imao sam neki na SE svojevremeno, ali sad ne mogu da ga nađem, ili se sad plaća i on..

Cim si imao skinut, mozes opet skinuti.
Udjes u AppStore, updates, purchased, not on this iphone i tu listas dok ne nadjes.

Tu sam i trazio ali nema ga..

U call listi, do koliko unazad moze da se pregleda lista poziva? Kod mene je trenutno samo do cetvrtka prosle nedelje, moze li to da se produzi?

Blago tebi, kod mene je od 14h danas [emoji3]

Kako da skontam kada je aktiviran telefon?

EDIT: Skontao sam. Mislio sam da moze preko IMEI ali je ipak morao serial number

Poslednja izmena:
Ima toliko poziva da mu samo stane jedan ceo dan :)

Inace i mene to nervira, trazio sam jedan broj koji me je zvao pre mesec dana i nisam mogao da ga nadjem, poludeo kada sam video da mogu samo 10-ak dana unazad, tj zavisi sve koliko imas poziva.

Kod mene stoje pozivi od srede kada sam i uzeo telefon. Ali primeticete da imam i iz 2016. To su sa starog iphone i verovatno neki icloud backup. Mozda je to resenje?

1e34643935f1b04792937567eae62a3a.jpg

IMG_0573.JPG

Ovo je kod mene najdalje što može.. Sad, vrv ima neki limit u količini a ne u datumu..

Ma nisam ni obracao paznju dok nisam krenuo da trazim neki broj od prosle nedelje kad ono banana :) jako glupo, bar po meni

Limit za prikaz je 100 poziva. Cuva ih valjda 1000, ali prikazuje poslednjih 100. Jedini nacin da se dodje do starih je izgleda da se obrisu neki pa ce se pojaviti stariji.. ili ako neko nadje drugo resenje nek pise.

Edit: izgleda da je jailbreak jedino resenje..

Poslednja izmena:
Nepunih mesec dana koristim 6s plus, inace prvi ios telefon,do sada sam isključivo androide koristio. Imam i ipad air 2,tako da sam upoznat sa sistemom,nije ono da nisam mogao da se snadjem. Opet nije isto koristiti tablet i fon koji je uvek uz mene.
Prvo plus:
Baterija. Ma kida,znao sam da je dobra,ali sam se iznenadio koliko je dobra. Izguram dva dana opusteno kada nisam mnogo napolju i nema potrebe za max osvetljenjem. I tek sad vidim koliko mi vise znaci duze trajanje baterije nego brzo punjenje,bezicno itd. Punjenje je bas sporo ali ionako mi se puni preko noci.
Izrada i to,mada to se zna,da ne dužim bzvz. Svidja mi se sto je fon tezak,volim teze telefone,odaju mi utisak robusnosti.
Zvuk,bombona.
Ekran,bez meni nekih mana,odlican.
Kamera,i za to to se vec davno zna kakva je.
Sistem. Iako sam imao One Plus 3T pre ovoga,ne mogu da se otmem utisku da se iphone nekako bolje ponasa u aplikacijama,bolje su optimizovane. Brzina otvaranja aplikacija mozda ide u korist 3T,ali jedva primetno.

Minus. Zatvorenost.
Da se razumemo presao sam sa androida jer sam mator vec za to menjanje ikonica,live wallpapera,widgeta itd,ne smeta mi to,ali brate ima stvari koje me nerviraju,koje Apple vrlo lako moze da sredi ali iz nekog razloga nece. Notifikacije. Desi mi se da propustim nesto jer su natrpane i nepregledne.
Nedostaje mi double tap to wake.
Back na swipe ne funkcioniše uvek isto,vraćanje na prethodnu aplikaciju je gore,užasno rešenje.
Nedostaju mi prečice u notifikacionom panelu,za wifi npr,kad hocu da izaberem mrežu na Androidu to obavim za sekund,ovde je uzas.
Ocajno organizovan settings.
Najveci minus mi je sto ne mogu Spotify da koristim bez jailbreaka [emoji3]
Nije to do epla vec sto Spotify naravno nema kod nas,ali na Androidu se to lako zaobiđe.
To je to,neke mane mi manje smetaju,neke vise.
Sve u svemu kapiram da je dosta i stvar navike,sigurno cu biti na ajfonu neko vreme.
Presao sam iz razloga sto vise nemam vremena da se zezam sa telefonima hocu pouzdan uredjaj na duze vreme. Drugi razlog je sto su Androidi postali bezobrazno skupi u zelji da se takmiče i tu sa jabukom ali kod mene ta prica ne prolazi. Ne mogu brate svi da valjaju telefone po 800 evra i cao.

Za sada se nisam pokajao.

Vrh Dno