Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ne znam zašto ne bi pustili. Jedino mogu da razvuku sa apdejtom isto kao što su uradili i sa P8 lite.

Sent from HUAWEI P9 Lite via tapatalk

Update će biti i mogu da se kladim sa kim god hoćete, samo je pitanje kad, da li će to biti na proleće ili početkom leta videćemo. Ima nekih problema čim ga odlažu.

P9 Lite

Kakve veze ima p10 sa ovim

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Evo ga, problemi sa sim konačno riješeni, nego raja možel se kako na lock screenu da se nagodi da se ne vidi ime ko šalje poruku i tako to na Viberu, Messengeru... ?

Ne znam dal je tako i na emui al pogledaj u notifications/pa onda onaj zupčanik i onda imaš tamo on the lock screen pa izabereš hide sensitive notification content.

Sent from my Nexus 5X

Kakve veze ima p10 sa ovim

Pa ima jel P10 je novi model i dolazi out of the box sa Android 7.0 sistemom.

Ako updatuju p9l koji je maltene istih krakteristika onda p10 gubi smisao i nece ga niko kupovati a njima to nime u interesu...zato ce p9l ostaviti na MM a ko bude hteo 7.0 neka predje na p10l

The dead have highways

Teorija zavere. Ajde molim te što su radili betu. Piše da jos peglaju Nugat za p9 lite.

Zvanicno su objavljivali da ce biti za p9l, i zavnicno su izjavljivali da telefoni imaju podrsku 2 godine, ne sumnjam da ce biti.

P9 Lite TT

Ako updatuju p9l koji je maltene istih krakteristika onda p10 gubi smisao i nece ga niko kupovati a njima to nime u interesu...zato ce p9l ostaviti na MM a ko bude hteo 7.0 neka predje na p10l

The dead have highways
Nemoj da se ljutiš, ali čista glupost to što pričaš. Kao što je P8 lite dobio update na MM, tako će i P9 na N, a isto tako i P10 na O.

P9 Lite

Jel moze slika?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

The dead have highways
Oficijelni Nougat za nase telefone postoji. Ako neko ne moze da saceka da izrolaju N za region EU moze da ubaci oem C185 ili C636 i onda flesuje B360 ili 361. Potvrde da radi sasvim normalno i u nasem regionu. Ima i lepo uputstvo pa ko voli da se igra

https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/how-to/guide-switch-to-c188-installing-b360-t3577575

Hvala

Koja je cena?

2x mi pukao opet deezer u zadnjih 10 minuta. Zadnja 2 dana me rastura, bas me nervira.

sent from P9 lite

Case je malo jače od 5€, staklo VUIMON oko 3.5 €

+1 Šta uopšte ima N što nema MM? App drawer?

TT
Ne bi mogao da se vratim na M samo zbog brzine kojom se instaliraju aplikacije, na N je neuporedivo brže.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Uzeo i ja p9 lite, i za sada sam jako zadovoljan, pre njega sam imao g3 i mogu reci da p9l ima i nekih prednosti u odnosu na g3 :)

Bug na bugarareni.. text u linku vezan za mi6 a vodi ka android 7 i p9L :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

@fkloznica - i ja sam se smejao dok sam kopirao link. :)

Kako podesiti neki drugi music player da njegove kontrole budu dostupne na lock screen-u?
Default-ni music player je ok, ali ne vidim opciju sortiranja pesama po datumu i sl.
Probao sam AIMP i dodelio mu sva moguca prrava i notifikacije i stavio da bude default za music i nista...:(
Postoji li resenje za ovo? Ne mora da bude AIMP player?

Hvala.

Imam p9 lite, a keva p8 lite i primetio sam da njen telefon vidno brze otvara chrome ili google search aplikaciju. Na mom telefonu treba sekund dva da se google otvori tj od klika na google polje za search na home-u pa do trenutka da mogu da kucam, i jos postoji i mali lag pri kucanju u pocetku... Telefon je iz vipa. Pre ovoga sam imao lg spirit koji je uzasno sporo radio iako su ga inace ljudi hvalili. Pocinjem da sumnjam u to da vip daje neke fals telefone ili nesto. Nije da se zalim i moj telefon radi dosta brzo, ali zar ne bi trebalo da je brzi od p8 lite, i uz toj moj nema ni dva meseca, i mislim da je takav od starta. U podesavanjima za bateriju je uvek na performance. Samo bih voleo da znam da li je do mog uredjaja ili jednostavno do telefona. Ali opet p8 lite chrome otvori momentalno, a kod mene treba sekund dva sigurno... Cisto da napomenem ja imam i fb i messenger instaliran, ako ima neke veze.

Poslednja izmena:
I u mene buraz ima G3, ja evo prije nešto više od sedmicu uzeo P9 lite, ali sa 2 GB dok je kod njega G3 ali verzija sa 3 GB i 32 GB rama tako da je tu jači, naravno... Ovo ostalo, recimo prednja kamera definitivno bolja na P9l, a zadnje su po meni tu negdje, samo što je kod Huaweia recimo interface bogatiji nego kod LG, ali oni imaju i onu opciju Multi Photo, msm da se tako nešto zove... LG stariji, naravno, al' je u mog brata updateovan na Marshmallow i prezadovoljan je, a u nas iz kutije dolazi sa Marshmallow, a eto nadamo se da će više i konaćno stići taj Nougat...

btw. raja koristite li vi ovaj Assistant ? Kod mene nema, a volio bih da probam...

Imam p9 lite, a keva p8 lite i primetio sam da njen telefon vidno brze otvara chrome ili google search aplikaciju. Na mom telefonu treba sekund dva da se google otvori tj od klika na google polje za search na home-u pa do trenutka da mogu da kucam, i jos postoji i mali lag pri kucanju u pocetku... Telefon je iz vipa. Pre ovoga sam imao lg spirit koji je uzasno sporo radio iako su ga inace ljudi hvalili. Pocinjem da sumnjam u to da vip daje neke fals telefone ili nesto. Nije da se zalim i moj telefon radi dosta brzo, ali zar ne bi trebalo da je brzi od p8 lite, i uz toj moj nema ni dva meseca, i mislim da je takav od starta. U podesavanjima za bateriju je uvek na performance. Mislim da tako radi od pocetka, a inace nema ni dva meseca. Samo bih voleo da znam da li je do mog uredjaja ili jednostavno do telefona. Ali opet p8 lite chrome otvori momentalno, a kod mene treba sekund dva sigurno... Cisto da napomenem ja imam i fb i messenger instaliran, ako ima neke veze.
Ovako, Chrome je užasan na telefonu, a ni na kompu nije mnogo bolji :d Doduše, navodno je zadnja verzija optimizovanija pa troši manje resursa. Možda je tu razlika.
U svakom slučaju, ja koristim Boat Browser i od mene topla preporuka (preporuka Kidence ,) )
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boatbrowser.free

A što se tiče FB i Messenger-a... tek su one užasne na telefonu...
Ja koristim u tu svrhu Metal, i opet peporuka od mene
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nam.fbwrapper

Vrh Dno