Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

U prevodu ako prilikom reklamcije telefona utvrde da je mobilni pokvaren softverski a otkljucan mu je tada bootloader onda ne vazi garancija. Jel tako.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Da

To bas treba da te zadesi maler. Ali desava se.

Novi Best buy ? :) P10 lite . Mada verujem da nece kod nas dolaziti sa 4gb rama

[youtube]eP86E7cjFqs[/youtube]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Fino izgleda nije lose

Nisam uspeo da pronadjem da postoji vise razlicitih verzija za regione, svuda pise 4gb. A i ovaj sto ga je opisao, kaze da ima slican dizajn kao P9 Lite... Ovde nema nicega slicnog, osim pozicije dugmica i kamera, i citaca otiska, ali su oblici skroz drugaciji, i sam oblik telefona je drugaciji, plus ovaj P10 L ima staklo pozadi, P9L je plastikaner pozadi, a i jedan gril dole, dok P9L ima dva.

350 evra. Mnogo para. Za te pare ima op3 sa sd820.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Pa 300 je bio p9L pa čim se pojavi kod operatera ode na 210. Ovaj će cenim na oglasima biti oko 250,240e posle par meseci što je odlično + 2 god validne garancije

Nisam uspeo da pronadjem da postoji vise razlicitih verzija za regione, svuda pise 4gb. A i ovaj sto ga je opisao, kaze da ima slican dizajn kao P9 Lite... Ovde nema nicega slicnog, osim pozicije dugmica i kamera, i citaca otiska, ali su oblici skroz drugaciji, i sam oblik telefona je drugaciji, plus ovaj P10 L ima staklo pozadi, P9L je plastikaner pozadi, a i jedan gril dole, dok P9L ima dva.
Misli se na ovaj novi P8 Lite 2017, koji se negde zove i P9 Lite 2017.

Gde se misli na taj model? On je vec u ponudi kod nas, kao Honor 8 Lite. Loznica prica o P10 Lite, o kojem sam i ja pricao. U medjuvremenu je poslata jedna poruka pre nego sto sam ja uspeo, ali opet je ocigledno da se moj komentar odnosi na njega.

Pa 300 je bio p9L pa čim se pojavi kod operatera ode na 210. Ovaj će cenim na oglasima biti oko 250,240e posle par meseci što je odlično + 2 god validne garancije

Jedino garancija kao argument. Ali nekako mi ne deluje ni blizu op3 ili Axon 7.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

@fkloznica - i ja sam se smejao dok sam kopirao link. :)

Kako podesiti neki drugi music player da njegove kontrole budu dostupne na lock screen-u?
Default-ni music player je ok, ali ne vidim opciju sortiranja pesama po datumu i sl.
Probao sam AIMP i dodelio mu sva moguca prrava i notifikacije i stavio da bude default za music i nista...:(
Postoji li resenje za ovo? Ne mora da bude AIMP player?

Hvala.
BlackPlayer има Custom Lockscreen опцију која решава проблем. Ружно изгледа за разлику од Google Playera чије контроле раде без проблема без икаквог дркања...

Pocela kamera da baguje, otvara ali nema ranijih slika, glavi i galerija, otvori i zamrzne i jedva se tel povrati bez resetovanja.Pocelo od sinoc prilikom nocnog slikanja ...

Probaj settings pa apps pa nadji kameru pa force stop pa disable-enable...mozda se oporavi

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jel probao neko neki custom kernel, dal je moguće preko njega poboljšati kesiranje aplikacija.

Jooj čekam već masku sa ebaya nekoliko dana i već sam primijetio na " leđima " ogrebotine... Jel tako da je pozadi od plastike, a rubovi su metalni... Još u mene bijel, pa malo ga negdje ostaviš na prljavu površinu pa uzmeš to je haos...

Uzeo sam ovaj telefon pre neki dan u vipu. Verzija na njemu je 131. Do sada sam imao Nexus 5 I sve te instalacije custom I oficijelnih romova mi nisu strane. Ni malo nisam zadovoljan sa brzinom otvaranja aplikacija obzirom da ima octa core I 2gb rama. Sad pitanje, da li mogu instalirati neku kasniju verziju softvera a da pritom ne mora da se otkljucava bootloader I da se instalira TWRP. Znaci hocu da skinem oficijelni update a da ga rucno pokrenem. I koju verziju mi preporucujete? Unapred zahvalan...

Mislim da je zadnja na vipu bila b150

B161 kod mene iz Vipa.

P9 Lite TT

B160 kod mene.

Uzeo sam ovaj telefon pre neki dan u vipu. Verzija na njemu je 131. Do sada sam imao Nexus 5 I sve te instalacije custom I oficijelnih romova mi nisu strane. Ni malo nisam zadovoljan sa brzinom otvaranja aplikacija obzirom da ima octa core I 2gb rama. Sad pitanje, da li mogu instalirati neku kasniju verziju softvera a da pritom ne mora da se otkljucava bootloader I da se instalira TWRP. Znaci hocu da skinem oficijelni update a da ga rucno pokrenem. I koju verziju mi preporucujete? Unapred zahvalan...
Samo da razjasnimo neke stvari. Ovaj octa core nije octa core u pravom smislu već je 4+4. Znači imaš 4 jezgra višeg i četiri jezgra nižeg takta koji rade po potrebi. Znači u suštini je neki hibridni quad. Osim toga, ovaj je zagušen šminkom zvanom EMUI dok Nexus gura čist Android. I još posle svega, Krait je Krait. :d

Sent from HUAWEI P9 Lite via tapatalk

Hexa i jeste 4+4 iao i Nexus 4 niža 4 viša takta. Pogledaj specifikaciju 5x

Nexus 5 je imao sd800 koji je quad bez ovih big little zezancija.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Dobro, recimo da skinem tu 161 verziju...da li moram da imam micro sd ili mogu na internu memoriju da napravim dload i odradim ono sa *#blablabla#*. Meni kad god proverim da li ima update pise da nema nista.

Mislim da za dload update mora da ide preko microsd i 3button reseta.
Meni je čudno što za telefon, koji je dosta popularan, nema custom romova, bukvalno su tu L14.1 i RR i ništa više...

Pa dok sam imao nexus 5 nisam se smirivao sa flesovanjem kao neki bolesnik. Sad bih samo da vidim kako radi sa novijim softverom...ako bude isto radio kao sada, prodacu ga sladje od meda

Ja pitah ali odgovor nisam dobio. Da ki sa custo romom bolje radi multi tasking? Tipa CM ili Revo...

Može custom kernel značajno da popravi multitasking, e sada ne znam koji su dobri za p9l.

Sent from my Nexus 5X

Meni zakucao weather widget fabrički ovaj,i evo dva dana ne mogu da ga refrešujem.
Resetovao i telefon,brisao widget, pokušao sve i ništa stoji zakucan...

Meni hvala Bogu i ako je beta sve radi manje više kao i na drugim aparatima

Nazad
Vrh Dno