Mislim da sam provalio šta je u pitanju. Kad staviš otključavanje časopisa onda pali ekran i prikaže poruku, ako staviš neki drugi stil zaključavanja ekrana od neke druge teme onda samo uključuje ekran i ne prikazuje poruku, konkretno pričam za Viber. Ideš na postavke>zaključavanje ekrana i lozinke>stil zaključavanja ekrana i odabereš prvu stavku otključavanje časopisa i u menadžeru obaveštenja mora da bude uključen prikaz na zaključanom ekranu.Štiklirano je, ali samo prikaže ikonicu za poruke. Čak ni ne upali ekran.
Skinuo sam boat browser da vidim.izbrisao posle 5 minuta. Jos samo mi fali tu kada udjem u pretrazivac, da mi se pojavljuje reklama za malog premijera
Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Da,da, mali Alekali njegove crte lica, ako mislimo na istog...neshto ne pojmljivo.
Evo stakla za preporuku dobro upakovano i stiglo za 10 dana, juče sam zalepio i nema vazduha oko logoa videćemo ubuduće.
Tempered Glass Film Explosion Proof Screen Protector For huawei Ascend P6 P7 P8 P9 lite Honor 6 7 3C 4x 3X mate7 Cleaning Kit
http://s.aliexpress.com/jY7nYZrM
(from AliExpress Android)
Imao sam p8 lite uporedo sa p9 lite sa svim mogucim aplikacijama instaliranim i brat bratu p9 lite je drasticno, bas osetno brzi. Velika je razlika u brzini. Mozda ti nesto u pozadini gusi.Imam p9 lite, a keva p8 lite i primetio sam da njen telefon vidno brze otvara chrome ili google search aplikaciju. Na mom telefonu treba sekund dva da se google otvori tj od klika na google polje za search na home-u pa do trenutka da mogu da kucam, i jos postoji i mali lag pri kucanju u pocetku... Telefon je iz vipa. Pre ovoga sam imao lg spirit koji je uzasno sporo radio iako su ga inace ljudi hvalili. Pocinjem da sumnjam u to da vip daje neke fals telefone ili nesto. Nije da se zalim i moj telefon radi dosta brzo, ali zar ne bi trebalo da je brzi od p8 lite, i uz toj moj nema ni dva meseca, i mislim da je takav od starta. U podesavanjima za bateriju je uvek na performance. Samo bih voleo da znam da li je do mog uredjaja ili jednostavno do telefona. Ali opet p8 lite chrome otvori momentalno, a kod mene treba sekund dva sigurno... Cisto da napomenem ja imam i fb i messenger instaliran, ako ima neke veze.
Zapravo, da bi imali Assistant, msm da jedino treba biti updateovan Google i Chrome aplikacije... A Music, Keyboard i ostalo msm da nema potrebe... I biti na engleskom, u mene ove dvije već updateovane, tako da samo mijenjanje na eng i eto opet Asistenta
Nego, raja je li ko od vas igrao neke " teže " igre na ovom mobitelu, kako je podnio ?
Pa normalno da za heavy-gaming+muziku+messenger+vibet u isto vreme treba vise od 2GB ram-a
P9 Lite TT
Ako je otkljucan bootloader telefon ne dobija OTA. Medjutim, ako instaliras stock recovery metodom tri dugmeta automatski ti opet zakljuca bootloader. Imas i opciju relock bootloader preko adb-a fastbota.Pitanje je jasno, da li ću moći OTA da uradim ili ne? Baš ovakvo pitanje nije bilo.
U prevodu ako prilikom reklamcije telefona utvrde da je mobilni pokvaren softverski a otkljucan mu je tada bootloader onda ne vazi garancija. Jel tako.Jeste, evo sad i ja videh. Otkljucan bootloader utice jedino na garanciju telefona u slucaju da je kvar nastao usled neispravnog ili modifikovanog softvera.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari