Pa ima jel P10 je novi model i dolazi out of the box sa Android 7.0 sistemom.Kakve veze ima p10 sa ovim
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Nemoj da se ljutiš, ali čista glupost to što pričaš. Kao što je P8 lite dobio update na MM, tako će i P9 na N, a isto tako i P10 na O.Pa ima jel P10 je novi model i dolazi out of the box sa Android 7.0 sistemom.
Ako updatuju p9l koji je maltene istih krakteristika onda p10 gubi smisao i nece ga niko kupovati a njima to nime u interesu...zato ce p9l ostaviti na MM a ko bude hteo 7.0 neka predje na p10l
The dead have highways
Nemoj da se ljutiš, ali čista glupost to što pričaš. Kao što je P8 lite dobio update na MM, tako će i P9 na N, a isto tako i P10 na O.
P9 Lite
Nema bog nista sa updateom androida [emoji38]iz tvojih prstiju u bozije ushi![]()
Oficijelni Nougat za nase telefone postoji. Ako neko ne moze da saceka da izrolaju N za region EU moze da ubaci oem C185 ili C636 i onda flesuje B360 ili 361. Potvrde da radi sasvim normalno i u nasem regionu. Ima i lepo uputstvo pa ko voli da se igraPa ima jel P10 je novi model i dolazi out of the box sa Android 7.0 sistemom.
Ako updatuju p9l koji je maltene istih krakteristika onda p10 gubi smisao i nece ga niko kupovati a njima to nime u interesu...zato ce p9l ostaviti na MM a ko bude hteo 7.0 neka predje na p10l
The dead have highways
+1 Šta uopšte ima N što nema MM? App drawer?Pa gde gori pa da mora taj N...kad stigne dobrodošao...
Ne bi mogao da se vratim na M samo zbog brzine kojom se instaliraju aplikacije, na N je neuporedivo brže.Case je malo jače od 5€, staklo VUIMON oko 3.5 €
+1 Šta uopšte ima N što nema MM? App drawer?
TT
Ovako, Chrome je užasan na telefonu, a ni na kompu nije mnogo bolji :d Doduše, navodno je zadnja verzija optimizovanija pa troši manje resursa. Možda je tu razlika.Imam p9 lite, a keva p8 lite i primetio sam da njen telefon vidno brze otvara chrome ili google search aplikaciju. Na mom telefonu treba sekund dva da se google otvori tj od klika na google polje za search na home-u pa do trenutka da mogu da kucam, i jos postoji i mali lag pri kucanju u pocetku... Telefon je iz vipa. Pre ovoga sam imao lg spirit koji je uzasno sporo radio iako su ga inace ljudi hvalili. Pocinjem da sumnjam u to da vip daje neke fals telefone ili nesto. Nije da se zalim i moj telefon radi dosta brzo, ali zar ne bi trebalo da je brzi od p8 lite, i uz toj moj nema ni dva meseca, i mislim da je takav od starta. U podesavanjima za bateriju je uvek na performance. Mislim da tako radi od pocetka, a inace nema ni dva meseca. Samo bih voleo da znam da li je do mog uredjaja ili jednostavno do telefona. Ali opet p8 lite chrome otvori momentalno, a kod mene treba sekund dva sigurno... Cisto da napomenem ja imam i fb i messenger instaliran, ako ima neke veze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari