Šta je novo?

Battlefield 4

Pa cudim se,danas je kod nekih popularno da igra bude aktuelna dva-tri meseca,i onda je svi zaborave.Hvale je na sva usta-i ubrzo zacute.A ova igretina,eto vidis i posle toliko vremena-razvaljuje!!!

Pa cudim se,danas je kod nekih popularno da igra bude aktuelna dva-tri meseca,i onda je svi zaborave.Hvale je na sva usta-i ubrzo zacute.A ova igretina,eto vidis i posle toliko vremena-razvaljuje!!!

;) naravno.

Bas cu ovih dana da instaliram opet BF BC2 da vidim igra li neko :D

Dal je moguce,da posle tri i po godine od izlaska jos uvek rade na igri!Pa makar i ovakve stvari.Nisam je igrao od izlaska BF1,posle valjda oko 1400 sati u igri-dosta je.Mozda je ponovo nekad instaliram da se podsetim,siguran sam da ce i kroz koju godinu imati igraca.
Moguće jer i dalje ima ozbiljne bagove i gličeve.

Послато са Nexus 5X

Kako je stanje po tom pitanju u BF1 ? i mogu li oni da srede to na BF4 sa in game browserom ...

BF1 nisam igrao bar mesec dana... smorilo me..
Vratio sam se BC2 i BF3 Prem., cetvorka mi nikad nesto nije ostavila utisak, pogotovo premium :)

BATTLEFIELD 4 CTE SERVICE WILL BE ENDING ON MARCH 6. THANK YOU FOR YOUR PARTICIPATION.

Prelepo sada [emoji854]

Sent from mTalk aka Craptalk

Da li moze neko da mi pomogne u vezi BF3 i Punkbustera? Imam na Originu BF3 onaj klasican sto bio free, kada krenem da igram MP posle minut me izbaci iz igre i izbaci:
" Error Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'moj user' (for 0 minutes) ... No Packet Flow "
Probao sam sve fore koje postoje na netu, ugasio Firewall, Antivirus, stavio PnkbstrA i PnkbstrB sa Admin privilegijama, reinstalirao X puta PB, proverio, test prolazi i opet me izbacuje. Posto vidim da se dosta zale i za BF4 sa istim ili slicnim problemom, reko ajd da pitam ovde, racunam da se BF4 vise igra. Izgubih sate i nista nisam uradio.

Meni se nešta slično događa sa BF4....to otkad su najavili kraj browser uporabe

Ne vidim loadout u novom interfejsu. Jel mi nesto promice?

Sorry za off ali ..da li je ingame server browser bio najavljen i za BF3 ili mi se cini ?

Nisam uspeo posle vise sati zezanja. Provalio sam da mi i Soulseek ne prolazi test, portovi su zatvoreni a inace su bili otvoreni, Firewall podesen, u DMZ u ruteru setovana IP adresa racunara, tako da je izgleda do samog provajdera, Kopernikus kablovska. Znam da sam pre jedno 2 godine igrao ok taj BF3 isto preko kablovske tako da sam za sad odustao jer nemam resenja. Mozda je i do Win10, ko ce ga znati. #*** ih Punkbuster bas

Često sam imao sličnih zezalica sa bf3. Nekad su internet rešenja pomagala, nekad samo reinstall sistema.

Isto sam se i ja patio sa tim punkbusterom u bf3 i bilo je situacija da ništa osim reinstalacije igre nije pomagalo. Ako si isprobao sva rešenja sa neta onda probaj i ovo.

Sent from mTalk

Izgleda da je do rutera posto bez njega Soulseek prolazi Port testove a sa njim nikako. Resetovao ga, opet podesio DMZ za IP adresu racunara i ne prolazi. Dal je poceo da crkava ili sta, uglavnom mora da je on krivac i za BF3. Moracu ponovo install posto sam ga obrisao.

Da javim samo da nije bilo do rutera vec do Kopernikus kablovskog interneta. Poceli su da nas kace preko NAT-ovanih rutera na kojima su zatvoreni ili filtrirani portovi tako da od igranja nema nista, osim ako se ne uzme staticka IP adresa koja je +400din mesecno. Uzas, izgubih vreme bezveze. Sutra ih zovem da vidim cemu to kad smo godinama imali javne dinamicke IP adrese.

I mene je *****ni punkbuster kickovao... Uglavnom, igra je upravo ekspresno letila sa SSDa

Da javim samo da nije bilo do rutera vec do Kopernikus kablovskog interneta. Poceli su da nas kace preko NAT-ovanih rutera na kojima su zatvoreni ili filtrirani portovi tako da od igranja nema nista, osim ako se ne uzme staticka IP adresa koja je +400din mesecno. Uzas, izgubih vreme bezveze. Sutra ih zovem da vidim cemu to kad smo godinama imali javne dinamicke IP adrese.

Svašta!

Sent from mTalk

Posle godinu I nesto dana opasno mi se igrao bf4 opet. Gledao Kinguin I ostale sajtove I cene su tu I tamo. Nisam pajser uzeo kad su davali free I vidim ovaj Origin access I za 3,99e dobijes celu igru sa premium. Isplati se uzeti na godisnjem nivou jer dosta igara vidim da daju. Nije losa stvar.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Dobra je stvar OA, a bf4 nisu nikada delili za dz, samo ekspanzije...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dobra je stvar OA, a bf4 nisu nikada delili za dz, samo ekspanzije...

Jel ima neka fora da dobijem Phantom na standard verziji :D

Igram custom pravila bila samo noz i phantom... ja na njih nozicem a oni mene strelama , jedva cekam da im ukradem luk :D

Ima, potrazi na ju tjubu :)

Veceras ja I kolega pravimo neki squad pa ko zeli da upadne posle 23h nek cimne.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Pošalji u pm nickove da vas dodam, možda ću vam se pridružiti večeras.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno