Šta je novo?

Battlefield 4

Uf,evo opet skidam BF4,posle godinu i po da se malo podsetim.:d Vidim ima punih servera,mada sad je vikend,valjda ce ih biti i radnim danima.

Locker i metro moš uvek nać,valjda zato jer tamo snajper nema šta tražit

Uf,evo opet skidam BF4,posle godinu i po da se malo podsetim.:d Vidim ima punih servera,mada sad je vikend,valjda ce ih biti i radnim danima.

Ima ima, ja ga igram godinama :) Nebitno da l vikend da l radni dan, ima punih servera konstantno. Idalje ima dosta igrača. I mnooooogo njih se vraća/prelazi sa bf1 na bf4 :)

Evo i ja danas instaliram BF4. Poželeo sam se malo fast action FPS-a, a ove BattleRoyale više ne planiram da igram, previše je to gubljenje vremena.

Verovatno će i BF1 biti free u nekom trenutku nakon izlaska BFV.

4ta partija na trecem serveru ulazim a lik se zove Vukosav_Cheater i ima skor 270:2. A u chatu, taj lik !votekick druge ljude.

Sigh... sledeća partija u pola udje lik i počne da ubija redom sa infracrvenim signalizatorom. A zove se DontDareBuyBF5

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Istina, ima dosta čitera, to je najveći razlog zašto mnogo više igram BF1. I činjenica da na nekim mapama ne možeš da dišeš od prejakih tenkova.

Vozni park meni ide na živac....na nekim mapama ne možeš da dišeš od njih

Istina, ima dosta čitera, to je najveći razlog zašto mnogo više igram BF1. I činjenica da na nekim mapama ne možeš da dišeš od prejakih tenkova.

Evo ja igram od izlaska igricu, za sve ove godine igranja, video sam mozda na 20 - 30 servera citere. I to su uglavnom ovi sto lete po nebu i onda od njih ne mozes da dises :)

Vozni park meni ide na živac....na nekim mapama ne možeš da dišeš od njih

Na kojim mapama? :) Isto tako je bitno kako su rasporedjeni igraci, ako su na jednoj strani sve jaki igraci, normalno je da neces moci da dises od njih :D

P.S. Ako zelis da igras bez da ima vozila na mapi, izaberes mod "infantry only" :)

infantry only,lol ,ima i toga??aj probaću

Ima. TO je mod koji ja najvise mrzim xD 'E*em ti ja to kad mora svugde da idem pesaka xD A i volim si tenak... D:

Get All Battlefield 4 Expansion Packs For Free Until September 19

Greška.....stara vest stoji mi u news,idk why

Poslednja izmena:
jel igra ovo jos neko? ja sinoc malo brouzovao po serverima, ima ih dosta, i dosta igraca, ali sve neki hardcore i neki privatni serveri, nigde ne videh ono DICE ili OFFICIAL kod imena servera.....

jel igra ovo jos neko? ja sinoc malo brouzovao po serverima, ima ih dosta, i dosta igraca, ali sve neki hardcore i neki privatni serveri, nigde ne videh ono DICE ili OFFICIAL kod imena servera.....

Na žalost nema. Od kraja prosle godine vlasnici servera lažiraju broj igraca. Kada vidis recimo 60/64, postoji mogucnost da nema niko na serveru:

00000001.jpg

000000001.jpg

0000000001.jpg

Jedini nacin da se provjeri tacan broj jeste da se klikne na server i da se vid ilista igraca ispod. Ja sam je grao prosli mjesec i poprilicno se smorio da nadjem pune servere. Nije da nema ljudi, ali konstantno klikanje na server da se vidi koliko zaista ima igraca, smara.

Servera oficijalnih ima oko 60-70 ali nema igraca na njima.

steta, meni je to skroz dobra igra....
igrao bi je na ps4, tamo su puni serveri i dalje, ali tamo me unakazise sa auto aimingom, nemozes da se spawnujes kako treba , vec si ustreljen...... pa mi se smucilo malo

Ima joj vise od 5 godina. Ipak su izasla tri nova BF-a nakon četvorke. Ljudi su presli na nesto drugo. Dodaj tome veoma popularne PUBG, R6, Fortnite, Squad, ARMA 3 itd. Uz to, BC2 i BF3 se i dalje igraju. BF4 je dobra igra ali je reskin BF3 sa slabijim mapama. Nije nikada ni imala potencijal biti populčarna kao BC2.

A sto se konzola tice, problem su igraci sa tastaturom i mišem nego bilo sta drugo. Nije BF ali vazi za svaki FPS na konzoli:

EDIT: Sorry zalo m ise neki troll link.. lol

Poslednja izmena:
ali i taj auto aiming je katastrofa, ulazio sam kao spectator i gledao sta se desava "kroz oci" od nekog od njih...... cim se protivnik pojavi u neko sirem vidokrugu, nisan se tako brzo i hirurski precizno namesti na grudi/glavu protivnika i tu zaustavi u delicu sekunde, da je to prosto fascinantno :)
ja sam taj auto aiming iskljucio od prvog dana na soniju...... nije mi gust da neko nisani umesto mene

Da, ali zato ti je gust da cepas sa KB+M :D

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?433057-PS4-BF5-open-beta-komande

Kolicina ljudi koji igraju sa KB+M u poslednje vreme je stvarno povelika i ocigledno je da Sony i druge izdavace bas zabole za to, da je normalna situacija svi do jednog bi bili banovani i igralo bi se fer na gamepadovima, ali "fer" online na konzolama vec podugo ne postoji, a na PC-u verovatno nikad nije ni postojao.

Iskreno, ja sam se vec i navikao da je tako kako jeste i ne bih mogao sebe da zamislim da igram na KB+M a da to nije PC. Jos zanimljivija (i porazavajuca) je cinjenica da sam na PC-u probao onaj BFV trial sa X360 gamepadom kontrolerom i nekoliko Breaktrhough partija bio prvi... sto opet govori neke druge stvari, doduse posle 50-ak sati vec provedenih u igri na PS4.

"Da, ali zato ti je gust da cepas sa KB+M" Kada sony/MS uvedu KB+M, ja cu preci na konzole. Naravno, nije to problem. Cak je pozitivno sto se moze igrati sa misem radi recimo pojedinih strategija ili FPS kampanje.

Problem je sto ne postoji regulacija pa sad.. da igram KB+M, osjecao bih se kao čiter. A da igram na gamepadu R6, bio bi ponizen sa ovim mišonjama.

Ne mora nova konzola izaci sa misem i tastaturom. Ali neka samo javno daju do znanja: evo USB port za miš ili bilo koju drugu periferiju. Onda bi bilo fer.

pa sony ima i zvanicno podrsku za m/kb u vidu dva proizvoda, jedan je fragfx a drugi sam zaboravi kako se zove, zabodes ga u usb i cepas, bez ikakve emulacije.... i jako mnogo ljudi i igra preko jednog od tih vidova igranja sa m/kb....ali opet pogledas onog ludaka TheBrokenMachine sta radi sa gamepadom i ne bude ti dobro, znaci, nema razlike u njegovom slucaju, da li m/kb ili gamepad.... nisu mu verovali ljudi pa je ukljucivao kameru usmerenu na ruke dok igra i strimuje da se vidi da igra na gamepadu

Traba M+K podrska biti mnogo transparentnija. Sve dok se to ne popularitiza na visi nivo, ja konzole zaobilazim. Nemam volje igrati gamepadom i a nije mi neka zelja da mišem ganjam levate.

Ne igram ni bf1 ni bfV. BF3-Bf4 od kada su izašle, tj bf3 ne igram od kad je izašao bf4 sa naravno boljom grafikom. Tako da, ne znam odakle Vam info da su serveri prazni? Svake večeri, svake druge, odigram makar po 1, 2 partije i UVEK su puni serveri. Počelo to da me nervira jer moram da čekam, iako ima prednost u vidu premium-a.

Tačno je, ima onih koji lažiraju, ali ih je sada manje no letos... Shvatili ljudi gde treba da se vrate i šta da igraju :) A to da l su oficijelni ili nisu, pa zar je to bitno????

Igram ja sa par drugara evo vec 4 god aktivno :D cepamo pomalo i BF5. Ali BF4 igramo skoro svako vece po sat - dva vremena. Moz da nas dodas na orginu brate, ja sam ti ilovebigass.

Serveri su puni ako igrate na "popularnim" serverima koji imaju aktivne igrace i koje se uvek rado vracaju na isti. Naravno to uvek zavisi od moderacije koja se vodi na samom serveru jer i ovaj Battlefield obiluje sa igracima koji koriste neke zabranjene programe a o oficijalnim ne zelim ni da pricam s obzirom da tamo nema ni moderacije a ni BF4DB plugina izmedju ostalog.
Takodje vecina vlasnika servera koristi onaj annoying server plugin/iliti script, kao sto je lepo pokazao user Glenn. Neki server provajderi kao sto je Nitrado, namerno lupaju playercount na recimo 23/64 a u realnosti, kada udjete na server, ono nema nikog od igraca.
Takodje su jedno vreme odredjeni administratori koristili one dummy "gametime" account-e da vrse seeding i popularizaciju servera ali su im serveri zbog toga padali i imali su nekakav problem sa konekcijama (packet loss) i nakon toga i sam crash servera.

Jedno vreme su ljudi na Redditu preporucivali da se ponovo instalira onaj poznati BetterBattlelog (BBlog).
User sa Reddita je to lepo objasnio ako je neko zainteresovan za info.
https://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/924qtk/why_is_it_every_server_today_that_shows_its/e349ssz/

Poslednja izmena:
iz neznam kog razloga imam na C particiji duplirano dva foldera sa 4 DLC za BF4, kad je igra instalirana u posebnom folderu na D?
vidi se na slikama

bf41.JPGbf42.JPG

neznam sta bi se desilo ako bi pobrisao ovo na C? ima li ko ideju?

Vrh Dno