Šta je novo?

Battlefield 4

Poslednja izmena:
Cek za ove free dlc-ove treba ovaj Origin Access od par dolara mesecno ili ? Nisam skontao, a i nemam bas najbrzi net trenutno. Kontam ostaju zauvek ?

Ništa ne vredi bez džabe Battlefield 4. XD

Da je do evra pa i nekako ali posto sam omastio brk sa free verzijom BF3, nece me videti do tog dana kad i bf4 bude bio free :D

Trenutno je akcija na Originu, ORIGIN50 kod na checkout strani da je 50% popusta...

Pa zavisi od igre.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

*** od kako sam instalirao najnovije nVidia drivere za BF1 betu BF4 mi ocajno radi.
Ima li neko slican problem?
Da znam dal da vracam neke stare drajvere.

Mene ne interesuje koliko su je oni spustili % u oodnosu na prenaduvanu cenu kada se tek pojavila,
mene interesuje koja je sada cena, tj. da li uopste postoji a da je fer(po mom subjektivnom misljenju).
Nadam se da sam sada bio dovoljno jasan ;)

Poslednja izmena:
Ti si neki težak,ili lenj :p

otvori origin i vidi,koliko košta :p

Imam ja tamo nalog, jos je matoriji nego steam i bn, samo sto ga otvaram svake prestupne :p
Kad god se zamalo zafrknem da ga pokrenem ranije, pogledam ovu sliku :D i znam da jos treba da cekam pre nego li to ucinim :smash:
1472002102185.jpg

Poslednja izmena:
Sa je bre sa igrom i Last Stand mapama?
Evo vec me 3,4 izbaci posle nekih 20 min igranja.
Inace mape su perverzija, najbolje od BC2!

BF4 je dotakao dno. Od svih mapa se samo onaj prokleti Locker igra. Jad i bijeda.

Uopšte nije tačno. Hoćeš da kažeš da se samo Locker igra na svim serverima? Evo poslednjih nekoliko noći igram i ni jednom nisam igrao tu mapu a svako veče sam bio na drugom serveru.

Uopšte nije tačno. Hoćeš da kažeš da se samo Locker igra na svim serverima? Evo poslednjih nekoliko noći igram i ni jednom nisam igrao tu mapu a svako veče sam bio na drugom serveru.

+1 doduse ja u listi gledam samo da bude ping ispod 60 a tu mi ne prikazuje vise od 10 servera.

Moš komotno na 100,barem ja imam tako naštimano

A ima Kenzo,donekle pravo,drugi deo rečenice,ja igram samo Locker,smorili me oni kopteri po drugim mapama :p

A i da se ne lazemo, locker je verovatno najbolja bf4 mapa (sem za conquest)

Jel dobio bf4 ui kao bf1?

Koliko mi samo problema ovaj tupavi Origin pravi, prosto ne mogu da vjerujem da neki intelektualno inferiorani likovi primaju platu za ovo s*anje!

Vrh Dno