- Učlanjen(a)
- 04.11.2016
- Poena
- 50
pozajmi prikolicu, nakaci na auto i preteraj
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Da li je nekome kurir prilikom preuzimanja robe tražio da mu ostavite broj vaše lične karte?
Evo malo jučerašnjih iskustava... 3 službe:
PE - nije stigao dok sam bio na poslu, pozvah čoveka na telefon (zato što su dovoljno pametni da pošalju broj kurira), dogovorih se da ga sretnem usput, sve uredno završili.
Bex - isporuka veš mašine - lik zove ajde i kaže ajde izađi da pokupiš, iako je napomena data da obavezno pozovu barem 15 minuta pre isporuke. Ja otrčao sa posla. Lik neljubazan, nervozan i šta sve ne.
City Exp - e ovo je pravo iznenađenje. Isporuka frižidera. Nakon više negativnih iskustava sa njima za prijem malih paketa, ovo je pravo iznenađenje. 2 ljubazna momka unela frižider, raspakovala, pažljivo sve uradila. Ok, imaju pilićarsku foru za kusur, jao prva nam je napalta, a ionako bi dobili taj kusur. Sve u svemu, ne pamtim ovako ljubaznu isporuku bilo čega.
sta pokupe???Daj boze da to nastave..koliko mi nije stiglo paketa bez pracenje jedno 5 6...to sve oni pokupe
Danas iznenađenje sa Post Express-om. Poštar mi je uredno oko 10h doneo paket, a par sati kasnije mi neko zvoni na interfon. Predstavlja se kao kontrolor Pošte i pita me da li sam dobio paket?!?!?! Da li se to još nekome desilo?
Ne proveravaju nasumicno vec po prijavi.
ja sam vise puta prijavljivao postara, imaju dobru unutrasnju kontrolu.
Post expres je zakasnio sa garantovanom dostavom jedan dan,ko ima ppravo da podnese zalbu posiljalac ili ja kao primaoc,na sajtu poste su kontradiktorni negde pise posiljaoc a negde onaj ko placa postarinu u ovom slucaju primaoc,penali su im 5x cene postarine sto nije zanemarljivo
Post expres je zakasnio sa garantovanom dostavom jedan dan,ko ima ppravo da podnese zalbu posiljalac ili ja kao primaoc,na sajtu poste su kontradiktorni negde pise posiljaoc a negde onaj ko placa postarinu u ovom slucaju primaoc,penali su im 5x cene postarine sto nije zanemarljivo
Daj im sansu, *****ace teDanas me je prijatno iznenadio Bex paket sam primio pre 9 ujutru iznenadjen sam njihovom brzinom i kurir je bio ok ovog puta....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari