Evo kompletan izvestaj, naziv situacije ebe lud zbunjenog...
U ponedeljak sam zvao Aks, Dejli, Beks i Siti od kojih su mi samo u Aksu rekli da prevoze ali novu belu tehniku, zvao sam njihove call centre da se razumemo odmah. U 13:08 sam okrenuo takodje kol centar PE-a i pitao da li primaju ves masine za slanje gde mi je zena rekla uhhh pa da i ne, zavisi, ja reko od cega zavisi, recite mi koje su dimenzije ja reko 50x60x80, sacekajte malo, sacekao sam 5 sekundi i rekla mi je to su krajnje dimenzije koje mogu da se posalju nista preko toga ne moze, reko super ok zovem vas za par sati.
U 16h zove druga osoba i prijavljuje da ima posiljku za slanje, pitaju sta se salje kaze ves masina, odgovor e pa to ne moze... Nista prekida se veza i meni javljaju da ne moze... Ja oko 17h zovem ponovo kol centar javlja se neki ljubazni gospodin sada i ja mu objasnjavam situaciju, znaci zvao sam u 13:08, razgovori vam se snimaju, sa ovog broja, rekao sam to i to dobio sam odgovor taj i taj posle kad smo zvali kaze ne moze... Cim je dobijeno zeleno svetlo za transport novac je u medjuvremenu uplacen da ste mi rekli da ne moze ne bih ulazio u tu avanturu, i sta ja sada da radim ? Nista covek se izvinjava u njegovo ime i ako nista nije kriv i pokusava da objasni situaciju, kaze takve stvari kabaste i glomazne mi generalno ne prevozimo, za tako nesto potrebno je da se dobije odobrenje a to odobrava neka sluzba koja valjda rece da radi od 8 do 15 tako nesto zaboravio sam vec... I ako vam oni odobre onda nama puste mail i kazu odobreno je tom i tom sa tog i tog broja transport toga i toga bla bla i onda navodno dolaze dva kombija i vise kurira da se to utovari i spakuje ( u ovo cisto sumnjam al ajde ), i to je to. I sada vi morate da zovnete ujutru na ovaj broj da trazite odobrenje i ako dobijete sve je u redu...
I nista tu ja naravno ispizdim i privremeno odustajem od svega jer idu ovi praznici i ne radi se 2 dana... U utorak dolazi mi PE kurir na posao i donosi neku posiljku, pitam ga reko izvini druze da te pitam da li prevozite ves masine i tako to, kaze da, ja reko kako da kada mi ovi tvoji slepci na kol centru rekli da ne moze da treba neko odobrenje trte mrte, kaze druze ja sam se toga navozio i navozio ne znam zasto su te odbili, ja stavljam sve sto moze da stane evo vidis kolika je duzina metar i po i sve sto stane tera se, skoro sam vozio neki frizider onaj manji sto moze da stane u kombi po visini... I ja reko da sada imam ovde masinu sta, kaze nista tovarimo i ja teram...
Juce stojim na ulici pricam sa covekom, nailazi kurir dejlija i staje da isporuci neku posiljku, reko druze da li prevozite ves masine kaze ne, gotovo kraj price.
Malopre sa posla krenuo da kupim da jedem na sred ulice zaustavljam aksovog kurira, reko izvini da li prevozite ves masine, kaze prevozimo, pa kako reko kad ovi tvoji doktori meni kazu samo novo iskljucivo, ko, ja reko tvoji sa kol centra, ma jok kaze prevozimo sve svakodnevno, samo zovnes i ne kazes sta saljes i to je to...
Znaci lud zbunjenog pa vi vidite sad.