Villy_Da_Man
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.02.2005
- Poena
- 390
Prvo neka spuste cenu monitora na normalu od 200e za krajnjeg kupca 4k sa IPS ekranom...mada ja ima TV, ali opet, većina ljudi koristi monitor
Gledao sam cene na neweg skoro, 4k monitori krecu od oko 240-250$. Samo je pitanje kakvi su ti budzet 4k..Prvo neka spuste cenu monitora na normalu od 200e za krajnjeg kupca 4k sa IPS ekranom...mada ja ima TV, ali opet, većina ljudi koristi monitor
Gledao sam cene na neweg skoro, 4k monitori krecu od oko 240-250$. Samo je pitanje kakvi su ti budzet 4k..
P9 Lite TT
Samo ne razumem na sta se daju pare. Nema nijedna nova PC igra vredna graficke od 800 evra a ljudi kupuju pa kupuju, valjda jer im dosadno. Izmisljaju se fazoni a sustinski se nista ne pomera.
Sto je najgore, najvise simulacije realnosti ima u igri za Wii U, jes da je truba gejmplej ali su se bar oko fizike iscimali. Otvoreni svet, ides kud hoces, cepas drva ako hoces, palis travu, trava reaguje na okolinu kao i voda, leluja se drvece, vremenski uslovi.
Kad moze igra sa crtanom grafikom sto radi na digitronu zasto ne mogu igre sto ih pokrece GPU od 800 evra?
Samo ne razumem na sta se daju pare. Nema nijedna nova PC igra vredna graficke od 800 evra a ljudi kupuju pa kupuju, valjda jer im dosadno. Izmisljaju se fazoni a sustinski se nista ne pomera.
Nema veze sa ovom temom, nekako si previše negativan i crn u svim temama u kojim pišeš![]()
A da postoji takva igra (a la Crysis) onda bi kukao kako je to sve zavera proizvođača HW i SW developera (+masona, zionista, itd: Lepi Kokan i Boris Ložač mogu da nastave niz) kako bi napalili mase da kupuju nešto da bi videli nekakve detalje i fiziku koji su totalno nebitni za igru.
A do tad bi *****o, kako je moguće da je neko izbacio igru koju niko ne može ni da pokrene, a mani da igra?
I tako u krug...
Sent from mTalk
Ne mogu da poreknem kad je ocigledno. Zavisi ko je kakav covek. Neko ima debeli oklop i retko sta ga pogadja, neko je osetljiviji. Ja sam osetljiv na moju veliku zalost a jos uvek zivim u Srbiji a ovde je mnogo mracno vreme doslo. Varijante su: a) da budes tenk od coveka sposoban da filtrira sve gluposti na cemu veoma zavidim, b) da budes l00d kao mnogi sto setaju ulicama pa i forumima, c) da zivis u zabludi kako je sve okej i das sve od sebe da se iznova svaki dan ubedjujes u tu zabludu i d) da se kljukas psihoaktivnim supstancama. Ovo pod d) je slucaj sa mnogo gradjana Srbije. Ja sam straight edge sto kazu Ameri, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, ne pijem kafu, ne jedem secer. Nema sta da me radi osim pozitivnih stvari a to se u Srbiji trazi svecom. Fizicka aktivnost i priroda pomazu ali nisu dovoljni sami po sebi. Izolovao sam se od medija, samo porodica, prijatelji, posao i uzivanje u prirodi. Ali dzabe, dovoljno je pet minuta u saobracaju da te ubaci u bedak mod. Moracu i ja da begam iako sam smatrao drugacije, ovaj Abyss prozdire sve pred sobom.
Problem Krajzisa ima i Zelda, s tom razlikom sto je Zelda charming. Mehanika na kojoj se bazira igra je bezveze, ne moze fizikalnost sveta to nadomestiti u potpunosti. Igra tj. serijal koja to radi na dobar nacin je Stalker. Nelinearna napredna pucacina smestena u realno realizovan svet koji reaguje na tebe i menja se shodno odlukama. GTA ima slican problem kao Zelda i Crysis, ali ono sto kod mene prodaje GTA svaki put i zbog cega je svaka kopija obicna kanta od igre, je satira. Ostale open world igre po uzoru na GTA su samo bezvezni hibridi vozalice i pucacine iz treceg lica a nijedno nije uradjeno kako dolikuje. GTA valja trpeti zbog duhovitih misija ali prvenstveno zbog radio emisija, reklama i svega ostalog cime se dizajneri iz Rockstara sluze. Mada ce to verovatno dobiti smanjeni budzet posto je vecini igraca to promaklo, izgubilo se u prevodu.
Sve zavisi od kriterijuma i sta je dovoljno dobro a sta odlicno. Ako sa stazom dizes kriterijume svaki put kada se pojavi igra koja pravi prodor na trzistu i ti ces posle dve decenije da trazis "nemoguce" tj. trazices da svaka igra ima ono nesto sjajno sto je imala neka od pre 10 godina. Kada tako posmatras stvari, stvarno dobrih igara vrednih skupog hardvera zaista nema puno.
Znaju da Vega dolazi i da će verovatno biti brža od 1080ti i gledaju da zauzmu što veći deo tržišta.
Moracu i ja da begam iako sam smatrao drugacije, ovaj Abyss prozdire sve pred sobom.
Nije ni čudo što toliko mrači pored takvih kao što si ti Damire.
Zar ne bese ti taj koji je konstantno prozivao emigrante i gastabajtere?
Sta bi sad?
Divim ti se na epsko-filozofskim postovima... da si usmerio u pravom smeru,vec bi imao 3 bestseler knjige... steta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari