Ima Asusa i na listi manje pouzdanih u Fr casopisu. To si preskocioPa nude i sa 32gb, sto je osnova. To si preskocioA za 256gb traze 3 some dolara doplate xD To sto nesto postoji, ne znaci da ima toliko svrhe.
Gle gle most reliable motherboards
https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Most-Reliable-PC-Hardware-of-2016-872/#Motherboard
U vezi kupaca koji nisu zadovoljni kupljenim proizvodom, u konkretnom slucaju Ryzen procesorima kao i odgovarajucih maticnih ploca (nestabilsnost u radu, nemogucnost overkloka, neadekvatne brzine pri izvrsavanju odredjenih instrukcija, laznog reklamiranja performansi/mogucnosti,...), zar nije moguce reklamirati proizvod i dobiti 100% povracaj novca ukoliko reklamaciju obavite u odredjenom vremenskom perioudu (cini mi se da je u pitanju rok od 2 nedelje)? Mislim da cak nije neophodno ni da navedete konkretan razlog reklamacije, samo izjavite da niste zadovoljni proizvodom.
O toj temi je pisano dosta na podforumu zaštita potrošača tako da tamo možes sve to da vidiš...u pricnipu taj rok od 14 dana važi za online kupovinu.
Ja bih vrlo rado prešao na 1600X, ali uvek mi je teško da kupujem nešto što mi ne treba. I da mi neko pokloni, ne bih ga iskoristio bolje od ovog A10 što imam sad. Rekao sam sebi da ću menjati PC tek kad sa ovim zaradim bar 100€Da li se isplati prelaziti sa fx 8350 na ovaj rizen?ili cekati za godinu dve revizije procesora pa onda menjati platformu?
Zvuci logicno,svakako mi je u planu zamena prastarog hd5830 za nesto bolje a mozda padne i letovanje[emoji1]Ja iskreno nisam siguran da je vredno menjati FX 8350 za bilo koji Ryzen...dobitak je negde oko 60% u brzini u odnosu na R7 ali je investicija pozamašna....za te pare možda je bolje kupiti bolju grafičku kartu i otići na letovanje...
http://wccftech.com/amd-ryzen-5-1600x-1500x-april-11-launch/?utm_source=wccftech&utm_medium=related
Ako je ovo tacno, najjeftiniji 4/8 ide za 150$. Ako to nije dobra cena, onda ne znam sta je
Malo?Intel malo spusti cene i tu su...
Vegeta,gde si nasao ovog indijca,uzasan mu akcenat...![]()
Malo?
I7 7700 zakljucan kosta 319$ na newegg. Nek bude i 300$, to je opet 100% veca cena..
P9 Lite TT
Da se ne lazemo, sto se performansi tice, nece oni biti blizu 7700k. Videcemo kako ce se kotirati prema i5 liniji.
IPC performanse znamo, 4/8 taktovi su na nivou 2500k ali je ipc bolji. Bice interesantan ovaj 1600x ali ne ocekujem cudo. Nije AMD lud sto se cene tice.
To me i hrabri, nemamo sta da izgubimo, napred AMD[emoji1]Jap,cena ce biti tacno ono sto nudi... kao i sto Intel polako spusta na neki normalan nivo... sve u svemu,lepa buducnost za nas potrosace...
http://wccftech.com/amd-ryzen-5-1600x-1500x-april-11-launch/?utm_source=wccftech&utm_medium=related
Ako je ovo tacno, najjeftiniji 4/8 ide za 150$. Ako to nije dobra cena, onda ne znam sta je [emoji4]
P9 Lite TT
Intel polako spusta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari